Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sextreme Steel Magnetic Ball Stretcher 4,5 cm var 1

Sextreme Steel Magnetic Ball Stretcher 4,5 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Olisiko nyt aika astua seuraavalle tasolle dominanssileikeissä? Kokeilkaapa lisätä kiveksille kunnolla painoa Sextreme Steel Magnetic Ball Stretcher -kivestenvenyttimen avulla.

Tämä tehokas ja laadukas rengas asetetaan tiiviisti kivesten ympärille, jossa se sekä painaa että venyttää kiveksiä voimakkaasti. Sileä, kiillotettu teräs tuo leikkiin uuden aistiulottuvuuden ja sitä voi lämmittää tai viilentää ennen käyttöä.

Rengas on helppo asettaa paikoilleen ja riisua käytön jälkeen, sillä siinä on magneettilukitus. Magneettiosat kiinnittyvät toisiinsa todella tiukasti, joten rengas pysyy paikoillaan myös rankempien leikkien aikana.

Ball Stretcher -kivestenvenytin saavuttaa täyden potentiaalinsa juuri ennen kliimaksia. Sen paino vaikeuttaa kehon luonnollista tarvetta vetää kivekset aivan vartaloon kiinni juuri ennen laukeamista, mikä saa vartalon työskentelemään entistäkin kovemmin, ja lopputuloksena on todella voimakas kliimaksi.

Ball Stretcher painaa 260 g. Asetat sen paikalleen irrottamalla siitä palan, joka on magneettilukituksella kiinni muussa renkaassa. Renkaan sisähalkaisija on 4,5 cm.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful