TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sextreme Steel Magnetic Ball Stretcher 5,1 cm var 1

Sextreme Steel Magnetic Ball Stretcher 5,1 cm

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Etsittekö uusia, kinkyjä tarvikkeita dominanssileikkihinne? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua erittäin painavaan Sextreme Steel Magnetic Ball Stretcher -kivestenvenyttimeen.

Tämä tehokas ja laadukas kiillotetusta teräksestä valmistettu rengas asetetaan kivesten ympärille, jossa se painaa ja venyttää kiveksiä. Magneettilukitus on erittäin pitävä ja huolehtii siitä, että rengas pysyy paikallaan rajummissakin leikeissä.

Ball Stretcher pääsee kunnolla oikeuksiinsa kantajan lähestyessä kliimaksia. Sen paino vaikeuttaa kivesten vetäytymästä kohti vartaloa, mikä tapahtuu normaalisti lähellä laukeamista. Siksi vartalo joutuu työskentelemään tavallista kovemmin saavuttaakseen kliimaksin, jolloin lopputulos on huomattavasti tavallista intensiivisempi.

Ball Stretcher painaa peräti 275 g. Sen lukitusmekanismi toimii magneetilla, eli siitä lähtee osa irti vetämällä. Renkaan sisähalkaisija on 5,1 cm.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful