Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sextreme Steel Magnetic Ball Stretcher 5,1 cm var 1

Sextreme Steel Magnetic Ball Stretcher 5,1 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Etsittekö uusia, kinkyjä tarvikkeita dominanssileikkihinne? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua erittäin painavaan Sextreme Steel Magnetic Ball Stretcher -kivestenvenyttimeen.

Tämä tehokas ja laadukas kiillotetusta teräksestä valmistettu rengas asetetaan kivesten ympärille, jossa se painaa ja venyttää kiveksiä. Magneettilukitus on erittäin pitävä ja huolehtii siitä, että rengas pysyy paikallaan rajummissakin leikeissä.

Ball Stretcher pääsee kunnolla oikeuksiinsa kantajan lähestyessä kliimaksia. Sen paino vaikeuttaa kivesten vetäytymästä kohti vartaloa, mikä tapahtuu normaalisti lähellä laukeamista. Siksi vartalo joutuu työskentelemään tavallista kovemmin saavuttaakseen kliimaksin, jolloin lopputulos on huomattavasti tavallista intensiivisempi.

Ball Stretcher painaa peräti 275 g. Sen lukitusmekanismi toimii magneetilla, eli siitä lähtee osa irti vetämällä. Renkaan sisähalkaisija on 5,1 cm.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful