Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Anchor Silikoninen Anustappi var 1

Sinful Anchor Silikoninen Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sinful Anchor Silikoninen Anustappi muistuttaa muotoilultaan ankkuria ja sopii mainiosti hieman kokeneemmille käyttäjille. Siinä yhdistyy anustapin ja anaalihelmien parhaat puolet.

Tapin päässä on leveämpi, ruusunnupun muotoinen osa, joka muuttuu kapeammiksi, aaltoileviksi anaalihelmiksi. Aaltoileva muotoilu tarjoaa lisästimulaatiota sekä sisäänasetuksen että ulosvetämisen aikana.

Tapin tyvessä on leveä stopperi, jonka avulla tappia on helppo ohjailla ja joka pitää sen tukevasti paikallaan käytön aikana.

Tappi on valmistettu pehmeästä, joustavasta silikonista, joka tuntuu silkkiseltä ihoa vasten mutta tarjoaa myös nautinnollisen tukevaa stimulaatiota.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Vähän ohut
Hepo - 3. nov. 2019
Sopii todellakin aloittelijoille, itselleni ehkä liian ohut. Todella mukava kun tekee töitä koneella ja istuu mukavassa asennossa. Hyvä materiaali, joustaa hyvin.
Super-tuotteet
Steen - 15. dec. 2019
Super tuote Erittäin tyytyväinen
0
Hauska, pieni ja kiva
JL - 16. oct. 2019
Pikku lelu on hauska lämmittelyyn ja juomut antavat mielenkiintoisen tunteen - varsinkin kun se otetaan uudelleen pois. Olemme käyttäneet sitä muutaman kerran, mutta se vaatii enemmän lämmittelyä ennen kuin olen valmis, mutta materiaali on huippuluokkaa ja se on helppo puhdistaa
0
Kyllä kiitos!
Shila - 27. apr. 2019
Ostin tämän poikaystävälleni. Hän oli aluksi hyvin skeptinen, mutta nyt se on vain varma voittaja. Hän käyttää sitä joka kerta, kun olemme yhdessä, ja voin vain nähdä, kuinka paljon hän nauttii sen käytöstä. Hän sanoo, että se osuu johonkin hyvään, mutta on samalla pehmeä, joten hän voi "liikkua" se sisällä. Tee poikaystävällesi palvelus ja osta hänelle tämä!
0
Fantastinen!
Johanne - 28. aug. 2017
Se on erittäin helppokäyttöinen ja todella hyvä aloittamiseen, kun olet uusi anaalistimulaation maailmassa. Halusimme poikaystäväni kanssa tutustua tähän "maailmaan" ja se on ollut vain hyvä kokemus tämän pienen apurin kanssa :) Se on tehty supermukavasta materiaalista, joka liukuu helposti ja tuntuu mukavalta iholla ja limakalvoilla, en voi kuin suositella :)
0
Hyvä laatu
Anonymous - 1. feb. 2020
Sileä ja hieno pinta ihanassa materiaalissa. Loistava lämmittelyyn hyvin stimuloivilla urilla.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Tulpan maininta
Anonymous - 9. mar. 2017
Edullinen hinta, mutta tuntuu erittäin ylelliseltä! Mukava muoto ja mukava materiaali! Helppo käyttää uudelleen ja uudelleen...
Konekäännös sivustolta sinful.se
Täydellistä!
Anonymous - 6. dec. 2018
Hyvä koko ja ihana materiaali. Erittäin hyvä hinta.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Yksinkertainen ja joustava
Anonymous - 8. jul. 2019
Tämä pistoke oli täydellinen minulle aloittelijalle. Se ei ollut liian suuri ja tuntui juuri oikealta! Se oli taipuvainen, mikä tarkoittaa, että sinulla ei ole jäykkää tunnetta takana, vaan voit liikkua vapaasti eri asennoissa. Suositeltava!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvin pieni
Anonymous - 1. oct. 2022
Olin odottanut sen olevan hieman suurempi. Valitettavasti se tuskin stimuloi lainkaan, se oli tarpeeksi pieni, että se ei tunnu emätinseksin aikana, ja se on minulle välttämätöntä, se on avain tulppiin! Olin myös unohtanut, kuinka ärsyttävää on työskennellä silikonin kanssa verrattuna metallin tai lasin nuolemiseen. Valitettavasti tämä todennäköisesti kerää pölyä laatikossa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful