Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Find Your Pleasure Limited Edition Box var 1

Sinful Find Your Pleasure Limited Edition Box

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Etsinnät voi lopettaa, sillä nautintosi on nyt omissa käsissäsi. Löydät himokkaita huokauksia ja voihkaisuja tästä mielihyväpakkauksesta, joka sisältää seksileluja sekä omaan tyydytykseen että tuhmaan etä- ja esileikkiin kumppanin kanssa.

Geishakuulasetin avulla vahvistat emättimen ja lantionpohjan lihaksistoa, jolloin palkintona on entistä intensiivisempiä orgasmeja. Aloita kevyimmistä kuulista ja siirry astetta haastavampiin, kun kaipaat tuntuvampaa vetovoimaa kohti maan keskipistettä. Pue yllesi tyrmäävän seksikäs minimekko ja kerro kumppanillesi, että helmasi alla odottaa tuhma yllätys.

Rentoutukaa kahdenkeskisiin seikkailuihin keraamisen hierontakiven kera. Se sopii täydellisesti kiihottaviin aistileikkeihin, koska sen voi lämmittää kuumassa vedessä tai viilentää kylmässä. Lisää hierontaöljyä ja työstä sen kanssa kivistäviä lihaksia tai hemmottele sen sileällä kosketuksella kumppanisi hellyydenkipeää ihoa.

Bullet-vibraattori kätkee sisälleen 10 värinäasetusta, jotka saavat kaikki mukana tulevat holkit heräämään henkiin. Rabbit-holkki tarjoaa nautinnollista kiusoittelua vartalon tuntoherkimmille alueille, ja anustappi puolestaan hemmottelee eturauhasta. Sujauta vibraattori itsetyydytysholkkiin, niin luvassa on tajunnanräjäyttäviä soolosessioita.

Nimensä veroinen G-pistevibraattori stimuloi G-pisteen aluetta perusteellisesti ihanilla värinöillään.

Seksinopan avulla löydät nopeasti (ja kirjaimellisesti) uusia puolia kumppanistasi ja itsestäsi. Antakaa kohtalon päättää mitä teette seuraavaksi ja ottakaa tuplapenisrengasholkki tai couple’s love -holkki lisäämään stimulaatiota yhteiseen hauskanpitoon.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful