Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Her & Her Seksilelupakkaus var 1

Sinful Her & Her Seksilelupakkaus

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Heittäytykää väriseviin ja vavahduttavan nautinnollisiin seikkailuihin Sinfulin Her & Her -seksilelupakkauksen avulla!

Pakkaus sisältää tehokkaan G-pistevibraattorin, jonka kaartuva pää osuu täsmällisen tehokkaasti nautintopisteeseen. Tämä ergonomisesti muotoiltu sulosauva saa kohteensa vapisemaan mielihyvästä. Se on valmistettu sileästä, vartaloystävällisestä ABS-muovista ja sen pitkällä varrella on helppo tutkia vaginan etuseinän erogeenista ihmettä, joka G-pisteenäkin tunnetaan. Vibraattorin 10 kihelmöivää värinäasetusta stimuloivat hurmaavasti tuntoherkimpiä alueita. Sen sisään asetettava pituus on 14,5 cm ja halkaisija 2,5 cm, joten se sopii niin aloittelijoille kuin muillekin. Roiskeenkestävä vibraattori ei säikähdä muutamaa pisaraa tai loiskahdusta, mutta uppeluksiin sitä ei kannata viedä.

Löydätte pakkauksen uumenista myös vesipohjaisen liukuvoiteen, jonka avulla seikkailut sujuvat liukkaasti, sekä orgasmigeelin, joka herättelee aistit ja halut henkiin. Lämmittävä geeli kiihdyttää klitoriksen verenkiertoa, jolloin jokainen kosketus tuntuu intensiivisen nautinnolliselta. Lemmentippojen "salaisina ainesosina" on muun muassa risiiniöljyä ja mentolia.

Kaiken lisäksi voit valloittaa kumppanisi vain sormen ojennuksella! Sormiholkin avulla stimuloit hänet hulluksi himosta. Aseta bullet-vibraattori juomutettuun sormiholkkiin ja hyväile sillä kumppanisi erogeenisia alueita ja klitorista, kunnes hän ei voi pidätellä orgasmia. Äläkä ujostele liukuvoiteen kanssa - mitä enemmän luistoa, sen parempi!

Suosittelemme, että seksilelut puhdistetaan vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella hyvän hygienian varmistamiseksi.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful