Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Iso Anaalivibraattori var 1

Sinful Iso Anaalivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sinfulin iso anaalivibraattori värisee todella nautinnollisesti ja sopii kokonsa puolesta parhaiten kokeneille käyttäjille.

Voit nauttia anaalivibraattorista yksin tai kumppanisi kanssa esimerkiksi ennen anaaliyhdyntää tai lisästimulaationa vaginaalisen seksin aikana.

Anaalivibraattori on valmistettu pehmeästä silikonista ja se on muodoltaan sileä ja pyöristetty, joten sen sisään asettaminen on helppoa ja se tuntuu mukavalta käytössä. Sen pohjassa on stopperi, joka tekee siitä turvallisen käyttää.

Tapissa on yksi tehokas värinäasetus.

Suosittelemme käyttämään vibraattorin kanssa laadukasta vesipohjaista anaaliliukuvoidetta. Näin se on helpompi asettaa paikalleen ja tuntuu nautinnollisemmalta.

Käytön jälkeen voit puhdistaa sen lämpimällä vedellä ja Sinfulin seksileluille suunnitellulla puhdistussuihkeella. Huolehdithan, ettei vettä pääse paristokoteloon.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Oikein kiva
JJ - 20. feb. 2022
Materiaali on hyvää ja anustappi tuntuu todella hyvältä sisällä, mutta ei meinaa pysyä kunnolla paikoillaan. Liukuu ulos erittäin helposti, mikä hankaloittaa leikkimistä paljon.
Liian hempee vibra
Jake - 6. mar. 2020
Mukavan iso mutta vibran teho jää esim pumpattaville anustapeilla 100-0.
Liian iso suupala
Jonathan - 16. jul. 2019
Olin muuten vakuuttunut, että minulla oli tarpeeksi kokemusta tämän tapin käyttöön ongelmitta, mutta kipukynnys ylittyy juuri ennen kuin se liukuu sisään. Kun se istuu, se on niin reunalla, ettei voi rentoutua ja nauttia täyttymisestä. Laatu on huippuluokkaa ja niin monelle muulle se on taatusti juuri sitä mitä etsii, mutta tarvitsee paljon kokemusta ja harjoittelua. Mahdollisesti rentouttavaa anaalivoidetta.
0
Pois pois pois... kuinka mukavaa
Moonwolf - 11. jul. 2017
Fantastinen iso tappi todella hyvästä materiaalista, mutta siitä tulee kuitenkin erittäin sileä liukuvoidetta käytettäessä, joten sillä on taipumus luiskahtaa ulos, jos liikkuu liikaa. Se pysyy kuitenkin paremmin paikoillaan ilman liukuvoidetta, joten sen saaminen paikalleen sattuu hieman enemmän. Mutta hyvää materiaalia, kavennus kannattaa vain olla pidempi ja hieman ohuempi, jotta se pysyisi paikallaan vaikka olisi ostoksilla. ;-)
0
Hyvä vibraattori
Mikk - 7. dec. 2016
anustappi on sellainen kuin pitääkin! Ihana laatu ja täyteläinen naiselle.. KUITENKIN! Siinä lukee vibraattorin kanssa... Poikaystävä ja minä halusimme kokeilla sitä ensimmäistä kertaa, mutta 15 sekuntia istunut vibraattori toimi eikä sitten koskaan enää ... Sitten piti heittää vibraattori pois (joka sitten jättää reiän) ... Olisi hienoa, jos Sinful korvaisi tuon vibraattorin
0
Tykkään isosta!
Mads - 5. aug. 2015
Erittäin tyytyväinen ostokseeni, se on vankka. Ainoa ongelma on, että se vie virtaa niin nopeasti, että minun on vaihdettava paristot jokaisen käytön jälkeen
0
BIG
Anonymous - 2. oct. 2023
Se oli huomattavasti odotettua suurempi. Ei kokematon, mutta tämä oli ehdottomasti edistyneille. Ei ole luovuttanut, mutta tämän paikalleen saaminen vie aikaa. Värähtelyt ovat so-so ja eivät erityisen hiljaisia.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Pettymys
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä tuskin värähteli, suuri pettymys. Hyvä koko ja laatu.
Konekäännös sivustolta sinful.no
45575
Anonymous - 1. jan. 2018
Tuote on erittäin pehmeä ja värähtely on hyvin kutkuttavaa. Toivoisin, että se olisi hieman ohuempi reunan jälkeen, jotta saat enemmän "pyllypistokkeen tunnetta". Materiaali on erittäin hyvä ja en kadu ostosta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Haastava
Anonymous - 13. mar. 2024
Koska minulla ei ollut kokemusta anaalista, tämä oli todellinen haaste, mutta kun se oli paikoillaan, se oli uskomattoman herkullista. Täyttää sinut täysin! Hyvä tärinä, mutta muutama erilainen tärinäkuvio olisi ollut kiva!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful