Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Värisevä Silikoninen Penisrengas var 1

Sinful Värisevä Silikoninen Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos toiveissanne on lisätä pientä ekstraa yhteisiin seksikokemuksiinne, Sinful Värisevä Silikoninen Penisrengas on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Se istuu tukevasti peniksen ympärillä antaen miehelle kovemman, täyttävämmän ja pitkäkestoisemman erektion. Siinä oleva vibraattori kiihottaa teitä molempia nautinnollisella värinällään. Vibraattoria kääntämällä voitte päättää, osuuko stimulaatio naisen klitorikselle vai miehen kiveksille.

Penisrenkaassa on yksi tehokas värinäasetus. Rengas joustaa, joten se sopii useimmille.

Sinful Värisevä Silikoninen Penisrengas on pinnaltaan silkinpehmeä. Vibraattori toimii 3 x LR41-paristolla, jotka saatte pakkauksen mukana.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Loistolaite
T - 18. sep. 2022
Aivan täydellinen puristus ja värinät osuu oikeaan paikkaan. Molemmat piti todella paljon. Miinusta siitä, että paristot kestivät minuutin, eikä ollut oikean kokoisia varaparistoja. Onneksi löytyi jemmasta korvaava Airiston loppuleikkien ajaksi.
Hauska lisä aikuisten leikkeihin
Kaneli - 4. jan. 2021
Olemme kumppanini kanssa kokeilleet useampia väriseviä penisrenkaita aiemmin, mutta tämä on kaikista niistä laadukkaimman oloinen. Tuote on jämäkkää mutta sileää silikonia ja pikkuvibra pysyy siinä tukevasti kiinni. Värinä ei meillä osunut klitorikseen, mutta vaginallinen osapuoli koki silti värinän stimuloivana ja nautinnollisena. Värinä oli myös niin voimakas että se ulottui toisen osapuolen penikseen ja muutti koko vehkeen väriseväksi, mikä vastaanottavan osapuolen mielestä erittäin nautinnollista :)
Ei kehuttavaa
Tm - 6. jun. 2020
Ei toimi meillä. Ei ylety stimuloimaan klitoristani, alkuunkaan. Emme suosittele. Tuote kuitenkin laadukkaan oloinen muuten. Tyylikäs ja helppo laittaa paikoilleen.
Tää on nice!
Mikkeler - 6. jun. 2019
En malttanu odottaa, joten kokeilin ilman tyttökaveria ;) Hyvä penisrengas hyvään hintaan. Mielestäni oon ihan keskimääräisen kokoinen ja tämä puristi sopivasti ilman että paikat tuli kipeiksi :) Varsin joustava ja pehmeä, joten helppo laittaa päälle ja pois. Valitettavasti en ite saa värinöistä paljoa irti, mutta on mukava seurata, miten ne vaikuttaa tyttökaveriin.
Ensimmäinen penisrengas
DN - 25. apr. 2020
Se on hintaan nähden hyvä pikkutuote, materiaali tuntuu hyvältä ja pehmeältä ja taipuvuudella plus keskimääräisellä liukuvoidemäärällä se laskeutuu nopeasti juureen ja värinä tuntuu melkein koko peniksen läpi, joten se on ollut hyvä ostos
0
Halpa ja tehokas
The robot - 2. aug. 2019
Kiva pieni vempain edulliseen hintaan. Se ei ole liian iso käytettäväksi, ei liian äänekäs ja toimii käytössä kuten pitääkin.
0
Liian pieni
Emma - 20. jan. 2019
Laatu on hyvä ja materiaali upea. Menu on hyvin pieni ja siinä ei ole juuri lainkaan joustoa, joten tuskin voisimme laittaa sitä poikaystäväni penikseen .. ja poikaystävälläni on hyvin vakio- ja normaalikokoinen. Muuten hyvä värinä
0
Bof
Anonymous - 6. feb. 2023
Mieheni ei ollut innoissaan, hän ei tuntenut värähtelyjä eikä se aiheuttanut orgasmia.
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Riittää jo.
Anonymous - 13. mar. 2024
Voi olla hieman liian tiukka. Vaatii jonkin verran voiteluainetta, jotta se saadaan paikalleen. Värähtelyt ovat heikkoja ja akun kesto on suhteellisen lyhyt.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Jumala
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin mukava ja hyvä
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful