Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Spartacus Käsintehty Nahkainen Suukapula var 1

Spartacus Käsintehty Nahkainen Suukapula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Spartacus Käsintehty Nahkainen Suukapula on erinomainen valinta laatutietoiselle käyttäjälle, joka on kiinnostunut bondage- ja dominanssileikeistä. Suukapula on valmistettu korkealaatuisesta, kestävästä ja pehmeästä nahasta, joten sitä on mukava käyttää myös pitempiä aikoja.

Monissa suukapuloissa pallo-osa on valmistettu kovamuovista, mutta tässä mallissa se on valmistettu täytetystä nahasta. Pallo on tukeva ja tiivis, mutta sillä on miellyttävän pehmeä pinta.

Spartacus Käsintehty Nahkainen Suukapula on säädettävä ja sen enimmäisympärysmitta on 61 cm. Metallisoljen avulla sen kokoa voi säätää siten, että se istuu kasvoillesi täydellisesti.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Täydellinen äänenvaimennin
Sub - 18. oct. 2020
Tämä suupallo on todella hyvä apu alistujille, joilla, kuten minulla, on vähän vaikeuksia hallita äänitasoaan. Pallo-osa itsessään on hieman leveä, mutta pehmeän nahan ansiosta se ei muutu epämukavaksi pitää suussa pitkän ajan jälkeen. Se on myös niin hyvälaatuista, että se kestää puremisen. Kaiken kaikkiaan sekä mestarini että minä olemme todella tyytyväisiä tähän ostokseen!
0
Vankkaa käsityötaitoa – ei huvin vuoksi!
Domino - 5. mar. 2020
Tämä suupallo on hyvin tehty ja näyttää melko hardcorelta. Materiaali on korkealaatuista. Leveässä etukappaleessa on fiksua se, että se sulkeutuu huulten ympärille, jotta rakas alistuja ei kuolaa liikaa - tyypillinen suupallo-ongelma - ja jos alistuja pelkää näyttää täysin idioottimaiselta, niin tämä suupallo on hyvä . Toisaalta se myös sulkee kaiken äänen, jota ei myöskään näe usein. Yksi kritiikki on se, että suupallo itsessään on melko suuri (ehkä hieman liian iso), joten alistujani sai leukansa kipeäksi hieman liian nopeasti, kun piti suutaan auki niin leveästi. Mutta kaiken kaikkiaan poikkeuksellisen kinky ja vankka käsityötaito!
0
Sopii täydellisesti
Domina - 3. jun. 2019
Minulla ei ole vielä ollut yhtä hyvää suukapulaa kuin tämä. Se on aitoa nahkaa eikä hajoa helposti. Sen pitäisi olla myös melko "mukava" käyttää. Ainakin alistujani on tyytyväinen. ;-)
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful