Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Spartacus Nänninipistimet ja Klitorisnipistin var 1

Yhteenveto

Spartacus Nänninipistimet ja Klitorisnipistin on suunniteltu erityisesti niitä naisia varten, jotka nauttivat kivuliaan kiihottavasta stimulaatiosta seksin ja itsetyydytyksen aikana.

Setti koostuu kahdesta nänneihin kiinnitettävästä nipistimestä sekä klitorisnipistimestä.

Kaikkien kolmen nipistimen puristusvoimaa voi säätää, joten saat niiden avulla juuri sellaista stimulaatiota kuin itse haluat. Tiukasti istuvat nipistimet stimuloivat voimakkaammin kuin jos jätät ne löysemmälle.

Spartacus Nänninipistimet ja Klitorisnipistin on liitetty toisiinsa kauniilla helminauhalla, joka on koristeltu violeteilla ja mustilla lasihelmillä. (Violetin sävyt saattavat poiketa tuotekuvasta.)

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Odotusten mukaiset
Himesama - 29. oct. 2021
Ostin nämä nipistimet omiin leikkeihin. Ne on helppo asettaa itselleen ja puristusta on myös helppo säädellä. Ihanasti nipistelee ja kauniit päällä.
Tulin toistuvasti
Yes sir - 8. dec. 2018
Fantastinen tuote. Nainen rakasti pientä yllätystäni. Tuotenipistimet toimivat täydellisesti ja nipistimen kovuutta voi säätää koko ajan riippuen siitä, missä olimme iloissa. Käytetään yhä uudelleen. Hemmetti, osta se, ja anna sormiesi ja käsiesi keskittyä johonkin muuhun kuin rintakehään ja klitorikseen. Nipistimet selviävät niistä.
0
Supertuhma!
Maj A. - 1. jan. 2015
Todella siisti muotoilu ja super kinky! Tulee hieman "naisellisemmaksi" helmien kanssa. Voin ehdottomasti suositella sitä!! Ja jos se ei istu klitoriksessa, mies voi aina saada sen rintaansa. :p
0

Spartacus Nänninipistimet ja Klitorisnipistin

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful