Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Toy Joy Kauko-ohjattava ja Langaton Perhosvibraattori var 1

Toy Joy Kauko-ohjattava ja Langaton Perhosvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Toy Joyn langaton Butterfly on kauko-ohjattava perhosvibraattori.

Perhosvibraattorissa on remmit, jotta voit pukea sen päällesi kuin alushousut. Pieni dildo stimuloi sinua sisältä samalla, kun perhosen vartalo ja siivet hierovat klitoristasi.

Ohjaa voimakkuuksia itse kauko-ohjaimella tai anna se partnerillesi, jotta hän voi kontrolloida nautintoasi. Ohjaimen maksimietäisyys perhosesta on jopa 10 metriä.

Tuote on 100 % ftalaatiton.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Pettymys
Anonymous - 13. mar. 2024
Minulla ja poikaystävälläni on loistava seksielämä ja halusimme kokeilla jotain uutta. Ostimme perhosen ja ajattelimme, että se voisi olla hyvä, mutta koimme pettymyksen, kun kokeilimme sitä. Värähtelijä oli hyvä ja helppokäyttöinen ja siinä oli hyvä valikoima. Mutta ongelma tuli, kun hän joutui laittamaan sen päälle, koska siivet menevät reisien sisäpuolelle eikä niitä voi laittaa kokonaan päälle. Tunsimme pettymyksen, kun kokeilimme sitä, emmekä halua, että niin käy kenellekään muulle.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hauska seksikäs ominaisuus
Anonymous - 11. jul. 2012
Minä ja poikaystäväni ostimme tämän perhosen - luultavasti lähinnä huvin vuoksi ja kokeillaksemme jotain hieman erilaista sängyssä. Hän ottaa kaukosäätimen ja minä "laitan perhosen" päälle - hauska peli sängyssä, jota suosittelen kaikkien kokeilemaan. Olemme alkaneet käyttää perhosta ilman hihnoja, koska sitä on mielestäni helpompi käsitellä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hauskat lelut.
Anonymous - 11. aug. 2012
Niin on aina silloin tällöin tapahduttava, ja tällä kertaa törmäsin tähän hauskaan kesälintuun. Se antaa hyvän värinän "sisältä" ja edestä, ja sitten siinä on pieni pyrstö, joka kutittaa niin mukavasti takana. Kaiken kaikkiaan hauska ja ihana tuote, jota voin lämpimästi suositella muillekin.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Vaimoni hymyili...
Anonymous - 11. aug. 2012
Ostin tämän perhosen vaimolleni. Aluksi hän piti sitä hieman liian erilaisena, mutta kun aloitimme ja hän laittoi sen päähänsä, hänen varauksensa muuttuivat kiintymykseksi. Minusta on todella siistiä, että voi ohjata kaukosäädintä ja saada jonkinlaista "valtaa" häneen ;-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Pettynyt
Anonymous - 13. mar. 2024
Värähtelijä on liian ohut minulle, ja tarvitsen voimakkaampia värähtelyjä saadakseni minut sinne, minne haluan mennä. Klitorisliitäntä ei sovi anatomiaani, joten se ei osunut sinne, minne sen piti - ja hihnat olivat liian pitkät minulle, joten minun täytyi pitää vibraattoria tiukasti kiinni, jotta se ei putoaisi pois.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hienoja leluja... Makuuhuoneeseen.
Anonymous - 13. mar. 2024
Syy, miksi ostimme tämän lelun, oli viedä se baariin/diskoteekkiin/ravintolaan. Perhosen vartalo ja siivet ovat kuitenkin aivan liian suuret, jotta se olisi mahdollista tehdä mukavasti. Muuten se on ihan mukava lelu. Värähtelyt voisivat olla voimakkaampia ja ne eivät ole säädettävissä, se on päällä tai pois päältä. Mutta se ei oikeastaan vaikuta lelun toimintaan. Kaukosäätimellä on hyvä kantama ja se vastaanottaa ilman ongelmia lyhyeltä etäisyydeltä. Johtopäätös: Hyvä lelu makuuhuoneeseen, ei sovellu matkustamiseen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful