Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Toy Joy Magnum Opus Supreme Thruster Sex Machine var 1

Toy Joy Magnum Opus Supreme Thruster Sex Machine

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Toy Joy Magnum Opus Supreme Thruster Sex Machine toteuttaa tuhmimmat unelmasi ja kuumimmat fantasiasi.

Seksikone tarjoaa kiihottavia värinöitä 7 eri asetuksella ja syviä työntöliikkeitä 3 nopeudella. Sen kanssa olet kuin oikean miehen käsittelyssä.

Varsi on sisään asetettavalta pituudeltaan 15 cm ja sen halkaisija on 3,4 cm. Sen yläosassa on stimuloivia juomuja ja aavistuksen kaartuva kärki, joka mahdollistaa kohdennetun sisäisen stimulaation tuntoherkimpiin kohtiisi.

Voit säätää eri asetuksia langattomalla kaukosäätimellä itse tai antaa kumppanisi hallita nautintoasi. Mukana tulee irrotettava imukuppi, jonka avulla voit nauttia koneesta myös kädet vapaina.

Magnum Opus Supreme Sex Machine on roiskeenkestävä ja ladattavissa mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Sen tukeva varsi on päällystetty houkuttelevan pehmeällä silikonilla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
great product
Nova - 20. nov. 2021
works great
Hyvää ja väsymätöntä tyydytystä
Naturisti - 5. apr. 2021
Ostin (M) tämän laitteen, ja mielestäni se vastasi odotuksia. Imukupin kanssa ei ole ollut ongelmia. Se sopii hyvin anaaliseksiin. Hyvä koko ja sopiva työntösyvyys. Kunnon voitelu on hyväksi. Jos dildoa pidetään sopivalla etäisyydellä, se voi naida sinua uudestaan ja uudestaan niin, että dildo on kokonaan ulkona, ennen kuin se menee takaisin sisään. Todella hyvä lelu. Luultavasti myös valtiattareni käyttää sitä, joten voin kokea optimaalisen nöyryytyksen.
0
Oikein hyvä!
L - 15. apr. 2020
Olen kokeillut tätä muutaman kerran, ja se toimii hyvin. Jos minun pitäisi mainita muutama miinus, niin imukuppi, jonka varaan sen voi laittaa seisomaan, on täysin hyödytön. Joten sinun on painettava sitä jotain vasten tai sinulla on oltava jokin paino itse imukupin päällä, jotta se pysyy paikallaan eikä kaadu, ennen kuin aloitat. Se on myös väääähän äänekäs, mutta tuskin se on sen kovempi ääni kuin esimerkiksi hiustenkuivaajassa. Kaiken kaikkiaan todella hyvä "seksikone" niille, joilla ei ole varaa kunnon laitteisiin! Suositeltava.
0
Huono
Nainen - 25. dec. 2019
Liian kova ja ei käyttäjäystävällinen. Imukuppi toimii ERITTÄIN huonosti ja itse asiassa se on täysin hyödytön. Värinä on hyvä, jos aiot käyttää sitä ohjeiden mukaisesti, mutta muuten se toimii huonosti.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful