Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Toys Warmer var 1

Toys Warmer

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Lämmitä seksilelusi ennen käyttöä ja nauti entistäkin aidommasta ja nautinnollisemmasta kokemuksesta.

Toys Warmer on erittäin helppokäyttöinen ja täysin korvaamaton kenelle tahansa, joka syttyy lämpimästä, aidontuntuisesta kokemuksesta.

Aseta seksilelusi Toys Warmer -lämmittimeen ja käynnistä. Voit säätää sen lämpötilaa käytön aikana viileämmäksi tai lämpimämmäksi. Sisäänrakennettu termostaatti takaa vakaan lämpötilan. Sammuta lämmitin kun lelu on sopivan lämpöinen.

Kokeile myös lämmittää esim. hierontaöljy lämmittimellä ja vältä kylmät väreet.

Toys Warmer on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja miedolla saippualla. Älä koskaan lämmitä elektronisia osia sisältävää lelua Toys Warmerilla!

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Super duper
Fifi - 25. jun. 2021
Todella hyvä lämpöpussi erilaisille leluille. Voi lämmittää mitä tahansa ja sopii hyvin holkeille sekä TPE- ja silikonidildoille. Erittäin suositeltava;)
0
Hieno yksityiskohta
Abbe - 1. jan. 2019
Olin yllättynyt, että fleshlightin lämmittäminen ennen käyttöä vaikutti niin paljon, siitä tuli paljon mukavampaa. Tämä tuote lämmittää erittäin tehokkaasti, mutta sen lämpeneminen keskeltä kestää jonkin aikaa, mutta tarvitsee vain olla hieman ennakoiva.
0
Toimii kuten luvattu :)
Mr Flesh - 29. dec. 2016
Tämä hoitaa hommansa. Valitsin tämän yllä vasemmalla olevassa arvostelussa olevan sauvan sijaan (että se lämpenee kuumaksi haalean sijaan, mutta en ole testannut sauvaa). Lämmönjohtavuuden parantamiseksi valmistelen fleshlightin yleensä liukuvoiteella ennen kuin laitan sen lämmittimeen. Tietenkin kokeilee sormella ennen ja menee sisään rakkaaseen varovasti, jotta ei polta itseään. Luultavasti haluaisin joka tapauksessa myös sauvan, jotta voi lämmittää vetojen välillä, jos haluaa pidemmän istunnon. Mutta kuten sanoin, se tekee mitä lupaa ja toisin kuin sauvan kanssa, koko juttu lämmitetään, eli myös etuosa/aukko, joten se on etu.
0
Lämmin ja mukava
Tyhjä - 23. jul. 2016
Suosittelen tätä enemmän kuin sauvaa, joka lämmittää fleshlightit. Omistan molemmat ja jos haluaa todella lämpimän ja hyvän fleshlightin, tämä on suositeltava. Huomaa, ettei sitä saa jättää liian pitkäksi aikaa "täysille", koska itse fleshlightin muoto voi muuttua ja myös saada jälkiä kuumennuskierukoista kuten lihapala grillistä. Tämä tuote voi kuitenkin lämmittää sellaisen, jota holkinlämmitin ei voi. Holkinlämmitin tekee siitä lämpimämmän, kun taas fleshlightin lämmitin saa sen melkein palavan kuumaksi. TL: DR Erittäin hyvä tuote, mutta fleshlight voi muuttaa muotoaan pitkän ja korkean kuumennuksen aikana.
0
Tee mitä sen pitäisi
Anonymous - 13. mar. 2024
Se riittää. Mutta haisee hieman
Konekäännös sivustolta sinful.no
Toimii täydellisesti
Anonymous - 13. mar. 2024
Tuote toimii täydellisesti ja on hyvä lisä niin sanotuille "onahole-lämmittimille".
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful