Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Toyz4lovers Real Rapture Jelly Dildo 21 cm var 1

Toyz4lovers Real Rapture Jelly Dildo 21 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Etsitkö pehmää, luonnollisen kokoista dildoa?

Toyz4lovers Real Rapture Jelly Dildo on halkaisijaltaan 4,5 cm ja sen sisään asetettava pituus on 18 cm, joten se tarjoaa nautinnollisen täyttävää mutta silti luonnollista stimulaatiota.

Dildo on valmistettu erityisestä Jelly-PVC:stä, joka on pinnaltaan pehmeää mutta silti sopivan jämäkkää tarjotakseen kunnon kyytiä.

Se on erittäin aidonkaltaisesti muotoiltu selkeästi erottuvine terskoineen ja varren suonineen, jotka tuntuvat upeita joka työnnöllä. Dildoa voi käyttää sekä vaginaalisesti että anaalisesti.

Dildon tyvessä on lisästimulaatiota tarjoava pintarakenne, josta pääset nauttimaan dildon ollessa kokonaan sisälläsi.

Kiinnitä dildo pohjassa olevalla imukupilla koviin, sileisiin pintoihin ja nauti siitä täysin ilman käsiä. Voit myös kiinnittää sen lempivaljaisiisi ja kutsua kumppanisi mukaan leikkiin.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kivan joustava
Nainen - 6. dec. 2021
Joustava ja myötäävä dildo, tuntuu hyvältä ja hellävaraiselta käytössä. Kivan näköinen. Materiaali vaikuttaa hiukan hauraalta, ei ehkä kestä kovin rajuja otteita. Se on kuitenkin ihan ymmärrettävää, kun on pehmeämpi. Voin suositella, edellisen, kovemman dildon heitin kaaressa roskiin, kun olin tätä kokeillut :)
Aidonkaltainen, mutta hieman veltto
Alice - 28. dec. 2019
Täyttää koko-odotukset. Olisi voinut olla hieman paksumpi. Melko kiinteä, mutta hieman liian joustava omaan makuun. Huono puoli on, että imukupilla ei ole voimaa pitää dildoa ylhäällä; se auttaa varmasti pitämään sen paikallaan, jos seisot seinää vasten.
0
Hyvä tuote
Sofie - 2. jul. 2021
Hyvä ja kiva tuote
0
Ostettu yllätyksenä
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän yllätyksenä poikaystävälleni. Se on suunnilleen samankokoinen kuin minä, mutta kun käytin sitä, saattoi todella tuntea, että "hän" osui oikeisiin kohtiin. Se on ensimmäinen dildomme ja sillä on jo pysyvä paikka sängyssä ;) Se on mukava ja pehmeä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful