Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Trinity Vibes Liukuvoideruisku var 1

Trinity Vibes Liukuvoideruisku

Valitse Väri
13,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Etenkin anaalileikeissä liukuvoiteen annostelu voi olla haasteellista, jolloin Trinity Vibes Liukuvoideruiskusetti pääsee oikeuksiinsa. Toki se sopii myös osaksi tuhmia lääkärileikkejä.

Täyttäkää vain ruisku liukuvoiteella, minkä jälkeen liukuvoiteen voi ruiskuttaa joko emättimeen tai anukseen näppärästi ruiskun avulla.

Liukuvoideruiskusetti koostuu yhdestä applikaattorista ja kahdesta lisäruiskuputkesta. Klassisen viehättävä ja käytännöllinen muotoilu takaa helppokäyttöisyyden.

Kapeita ruiskuputkia on helppo käsitellä ja puhdistat ne myös helposti.

TuotemerkkiTrinity Vibes
Tuotteen paino (g)12
Ensisijainen materiaaliABS-muovi
VäriSininen
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU16860
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erittäin hyödyllinen äärimmäisiin leikkeihin
jass - 31. aug. 2020
Hyödyllinen kaikenlaisiin leikkeihin, mutta vielä enemmän asioihin, kuten fistaamiseen, suuriin insertteihin jne., joissa tarvitaan hyvää liukuvoidetta.
0
Se toimii kuin kello
Doc - 22. aug. 2018
Applikaattorin käytön edut käyvät ilmi edellisestä arvioinnista, jossa todetaan: "... helpottaa voiteluaineen viemistä sinne, missä siitä on eniten hyötyä". Itse käytän applikaattoria anaalissa, mieluiten "Icicles no 14 Glass Massagerin" kanssa. Mainittu lelu on valmistettu Pyrex-lasista, joka kestää kaikenlaisia voiteluaineita. Suosittelemme silikonipohjaista liukuvoidetta. Olen kokeillut molempia Sinfulin applikaattoreita, sekä “Trinity Vibesilta” että “Kinklabilta”. Trinity Vibes on suosikkivalintani seuraavista syistä: #1. Männän yläosa on muotoiltu sormilenkiksi, joka mahdollistaa yhden käden käytön täytettäessä. #2. Putken poikittaiskahva on vähemmän tilaa vievä, eikä se tule "poikki" paikoissa, joissa tilaa on vähän. #3. Molemmat tuotemerkit toimivat yhtä hyvin ja niillä on sama pitkä käyttöikä. #4. Trinity Vibes on 20 DKK halvempi. Tässä tilanteessa ei voi kuin vain voittaa: Mukavampi ergonomia, sama toiminto ja kestävyys sekä edullisempi hinta. Minusta on käsittämätöntä, miksi molemmat merkit tarjoavat setin, joka koostuu 1 applikaattorista ja 2 ylimääräisestä putkesta. Kokemukseni on, että jos vaihdat männän alkuperäisestä putkesta varaputkeen, se kuormittaa mäntää ja tiivistettä niin paljon, että se rikkoutuu pian sen jälkeen. Onnettomuus koostuu joko männän varren ohuen osan katkeamisesta tai tiivisteen irtoamisesta varresta. Molemmissa tapauksissa applikaattori jää käyttökelvottomaksi. Enemmän ideaa olisi 2 applikaattorin ja 1 varaputken toimittamisesta. Sitten setti voitaisiin jakaa "Yksi käytössä ja yksi varalla" tai "miehen ja naisen" tai "eteen ja taakse". Tästä huolimatta olen Trinity Vibe -applikaattorin innokas käyttäjä, jolle annan parhaan suositukseni. Ystävällisin terveisin, tohtori
0
Ehdoton hankinta
Pyörät - 26. feb. 2018
Näiden ruiskujen avulla liukuvoide on todella helppo saada sinne, missä siitä on eniten hyötyä Voin ehdottomasti suositella.
0
Odotetusti
Anonymous - 6. apr. 2022
Tämä tekee työnsä. Helppo täyttää voiteluaineella, helppo asentaa ja helppo käyttää. Ja lopuksi helppo puhdistaa. Täyttämällä voiteluaineella sisäpuolelta, se tekee lelun asettamisesta entistä helpompaa ja mukavampaa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä tuote
Anonymous - 9. jul. 2022
Hyvä tuote, joka pitää lupauksensa. Hieman pieni kädessä, mutta tekee työnsä bravuurilla takapuolessa. Pakko saada mukava kinky hetki.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Sopii erinomaisesti anaalileikkiin
Anonymous - 13. mar. 2024
Loistava tuote, joka tekee anaalileikistä paljon mukavampaa. Helpottaa varmistamaan, että voiteluainetta on runsaasti siellä, missä sitä tarvitaan. Itse mäntä vaikuttaa kuitenkin hieman hauraalta, joten se on hyvä voidella voiteluaineella ennen sen asettamista ruiskuun.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful