Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
VelvOr JNaja Ergonomisesti Muotoiltu Penisrengas var 1

VelvOr JNaja Ergonomisesti Muotoiltu Penisrengas

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

VelvOr JNaja Ergonomisesti Muotoiltu Penisrengas on suunniteltu ympäröimään sekä penis että kivekset. Sen avulla saat kovemman ja pitempikestoisen erektion.

Penisrenkaassa oleva pieni tappi stimuloi käyttäjän välilihaa yhdynnän aikana. Tämä penisrengas soveltuu erityisen hyvin hieman kokeneemmille käyttäjille.

Rengas on valmistettu erittäin hyvin muotonsa pitävästä, kevyestä muovista, joka on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Renkaasta on saatavilla useampaa kokoa.

Jos et ole koskaan aiemmin kokeillut penisrengasta, joka pujotetaan myös kivesten ympärille, voi olla hyvä idea hankkia suurin koko. Mitä pienemmän penisrenkaan valitset, sitä tiukempaa ja stimuloivampaa on sen käyttö.

Käytä vesipohjaista liukuvoidetta VelvOr JNaja -penisrenkaan kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Penisrengas on allergiaa aiheuttamaton, ftalaatiton, hajuton ja hyvin muotonsa pitävä. Voit puhdistaa sen keittämällä, ja materiaali lämpiää nopeasti vartalonlämpöiseksi käytössä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Täydellinen penis rengas
Anonymous - 1. oct. 2016
Valitettavasti tilasin aluksi liian pienen koon, mutta kun tilasin oikean koon, minun on sanottava, että se on aivan loistava ja sopii täydellisesti. On ollut se koko päivän, ihana tunne kävellä ja tuntea ihanaa nautintoa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hyvin tehty tuote
Anonymous - 2. may. 2013
Tämä sormus on valmistettu nailonkuidusta, jota voi parhaiten kuvata muoviksi, joka tuntuu laadukkaalta. Ei ole ärsyttäviä hitsausviivoja, huomaamaton, tyylikäs ulkonäkö. Istuvuuden pitäisi tietenkin seurata käyttäjää, ja koska kyseessä on kiinteä rengas, sen ei pitäisi olla liian tiukka, mutta toisaalta et saa kumirenkaan tukahduttavaa tunnetta. Ongelmana jopa hyvin valmistetuissa kiinteissä pyöreissä sormuksissa on se, että ajan mittaan ne muuttuvat epämukaviksi, koska ne eivät aivan seuraa kehoa ja voivat hieman hiertää. Tämä rengas seuraa täysin vartalon muotoa ja painuu juuri sinne, minne pitääkin. Siksi sitä voi myös käyttää pidempään kuin esimerkiksi kumirengasta, jos se on oikein mitoitettu, ja se tarjoaa paremman kestävyyden sitä käytettäessä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Sormuksen on kuitenkin sovittava!
Anonymous - 2. oct. 2013
Kun ostin tämän tuotteen, oli vaikea päättää, pitäisikö sen olla 45, 50 vai 55 mm. Mitattiin ja päädyin kokeilemaan 50mm. Kun se saapui, ajattelin, etten koskaan saisi molempia kiveksiä ja penistä läpi, mutta vetämällä hieman sieltä ja täältä onnistuin, ja täydessä erektiossa se sopii mukavasti ja tiukasti, mutta se voi painaa hieman välilihaa asennosta riippuen ja se voi joskus (mielestäni) olla hieman epämukava. Mutta kaiken kaikkiaan, kun siihen tutustuu, se vaikuttaa hyvältä tuotteelta, jos olet valinnut oikean koon! Peniksen on myös oltava täysin löysä, jotta rengas voidaan ottaa pois, koska muotti on kiinteä eikä se voi antaa periksi, joten sitä ei voi ottaa pois heti orgasmin jälkeen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful