Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Wanachi Maxi Hieromasauva var 1

Wanachi Maxi Hieromasauva

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Wanachi Maxi Hieromasauva on huipputehokas vibraattori, joka tarjoaa voimakkaita ja intensiivisiä orgasmeja.

Tässä paristokäyttöisessä vibraattorissa on yksi markkinoiden voimakkaimmista moottoreista. Voit käyttää sitä rentouttavaan hierontaan koko vartalolla, ja tietenkin myös nautinnolliseen stimulaatioon intiimialueilla.

Lisäksi hieromasauva on täysin vesitiivis, joten voit ottaa sen myös suihkuun mukaan. Säädät sen värinää kääntämällä sitä pohjasta.

Wanachi Maxin pää on valmistettu joustavasta silikonista, joka tuntuu pehmeältä ja mukavalta ihoa vasten. Sen halkaisija on 4,4 cm ja vibraattorin kokonaispituus on 23 cm. Se toimii 2 x C LR14 ‑paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Arvostelu
Nainen - 22. mar. 2018
Helppokäyttöinen, värinätasot vaihtelevat paristojen kestävyyden mukaan, uusilla paristoilla aina voimakas. Hyvin hiljainen ääni plussaa
Suosikit
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin tehokas sauva, täydellinen hintaan nähden! Vahvat suositukset, jos pidät klitoriksen värähtelyistä ja haluat leikkiä sillä, mihin laitat sen. Se on melko äänekäs, joten laita peitto sen päälle. Ainoa valitukseni on, että taivutettavan osan kumi halkeaa (katkeaa keskeltä) jonkin ajan kuluttua. Sinun on oltava varovainen, ettei se pääse putoamaan pois sen jälkeen, luulen. Yleisesti ottaen hieno, olen erittäin tyytyväinen ja todennäköisesti ostan toisenkin. :)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Orgasmit ja käsien vapina
Anonymous - 13. mar. 2024
Värähtelijä on ihan hyvä. Se toimii niin kuin pitääkin, vaikka paristo on vaihdettava usein, ja värähtelyt ovat myös melko voimakkaita kahvassa. Olen saanut orgasmin joka kerta kun olen sitä käyttänyt. Värähtelyjä on mukava ja helppo säätää, mutta mielestäni värähtelyt eivät ole niin voimakkaita kuin tekstissä annetaan ymmärtää. Onneksi se ei kuumene, mikä tekee siitä ihanteellisen kumppanin kanssa pelaamiseen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Super helppoa!
Anonymous - 13. mar. 2024
#NAME?
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Aggressiivinen hierontatikku
Anonymous - 6. mar. 2019
Keskikokoinen hierontatikku, se voidaan asettaa rauhallisesta petotilaan, se toimii.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Ei mitään huutavaa (minulle)
Anonymous - 7. jul. 2021
Minulle se ei oikein toimi. Mutta se voi johtua siitä, etten ole yrittänyt tarpeeksi kovasti. En usko, että se on mitään erikoista verrattuna esimerkiksi syntiseen wandeniin, joka on minulle PALJON parempi ja tehokkaampi ja helpompi käyttää.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful