Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Moxie Musta Alushousuvibraattori Kaukosäätimellä ja Sovelluksella var 1

We-Vibe Moxie Musta Alushousuvibraattori Kaukosäätimellä ja Sovelluksella

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kun haluat viedä tuhmat leikkinne makuuhuoneen ulkopuolelle, anna kumppanillesi kaukosäädin We-Viben Moxie-alushousuvibraattoriin. Hän voi stimuloida sinua sillä huomaamattomasti julkisillakin paikoilla.

Aseta tyylikäs ja ergonominen vibraattori alushousuihin, missä se pysyy paikallaan mukana tulevan magneetin avulla. Anna silkinpehmeän vibraattorin hyväillä tuntoherkän klitoriksen aluetta ilman että kukaan huomaa.

Kutsu kumppani mukaan leikkiin ja anna hänen ohjata nautintoasi kaukosäätimellä, jonka kantomatka on jopa 9 m. Sillä voi ohjata vibraattorin 10 esiohjelmoitua värinäasetusta. Niitä voi ohjata myös suoraan alushousuvibraattorista.

Moxie sopii erinomaisesti myös etäsuhteen maustamiseen. Lataa ilmainen We-Vibe-sovellus, jolla vibraattoria voi ohjata älypuhelimesta kaikkialta maailmassa. Löydätte sovelluksesta lukemattomia mahdollisuuksia yhteisiin nautintoihin.

Vibraattori on 9,3 cm pitkä, eikä se sisällä lateksia. Se on vesitiivis, joten se sopii myös tuhmiin kylpyleikkeihin. Lataa se mukana tulevalla USB-latausjohdolla, niin saat 2 tuntia tuhmaa leikkiaikaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Iloa maailmanlaajuisesti
Anonymous - 1. feb. 2022
Vaikka se oli hieman kalliimpi kuin halusin, se oli rahan arvoinen. Hyvä laatu pienessä koossa ja siihen liittyvä sovellus, jota etsin ostaessani sen kumppanilleni, joka on tällä hetkellä ulkomailla. Sovelluksen avulla on mahdollista muodostaa yhteys kumppanin sovellukseen toisella puolella maailmaa ja ohjata vibraattoria reaaliajassa samalla kun voi harrastaa seksiä sovelluksessa. Erittäin kuumaa ja värähtelyjä on erittäin monia variaatioita, mukaan lukien tila, jossa voit vetää sormeasi näytöllä, joka kääntyy värähtelyiksi kumppanin jokaiselle liikkeelle! Joten kun voit leikkiä sängyssä olematta itse paikalla! Antaa 9/10, koska kumppani on tyytyväinen ja minä olen, mutta mielestäni sovellukseen voidaan tehdä enemmän työtä, jotta se toimisi vielä paremmin! Suositellaan kaikille ilkikurisille :)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Loistava tuote...mutta...
Anonymous - 13. mar. 2024
Loistava tuote, joka tekee työnsä, paitsi että tuote on paritettava uudelleen Bluetoothiin joka kerta, kun sitä käytetään. Mielestäni tämä on virhe. Tarjottu apu ei ratkaise ongelmaa. Tuotteessa on myös kaukosäädin, mutta sillä ei voi kytkeä tuotetta päälle, mikä on koko tuotteen tarkoitus... siis hyvä laatu, mutta ei niin hyödyllinen kuin haluaisi.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful