Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
We-Vibe Unite Parivibraattori var 1

We-Vibe Unite Parivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Nauttikaa ihanista yhteisistä orgasmeista We-Viben upean Unite-parivibraattorin avulla. Se kiihottaa klitorista, G-pistettä ja penistä samanaikaisesti rakastelun aikana ja sen kaareva muoto istuu täydellisesti vartaloidenne väliin jättäen kädet vapaiksi vaeltelemaan.

Kapea muotoilu mukautuu hyvin naisen anatomiaan, jolloin toisen pään tehokas moottori stimuloi klitorista yhdynnän aikana. Sisään asettuva osa hieroo samanaikaisesti G-pistettä ja penistä. Vibraattorissa on 10 herkullista värinäasetusta, joita voi säätää mukana tulevalla kaukosäätimellä jopa 3 metrin päästä.

Unite on päällystetty samettisella silikonilla, joka tuntuu vieläkin miellyttävämmältä, kun sen pintaan sivellään runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta. Vibraattori on roiskeenkestävä ja helppo puhdistaa juoksevalla vedellä ja antibakteerisella seksilelun puhdistussuihkeella hyvän hygienian takaamiseksi.

Vibraattori ladataan mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Täyteen ladattuna luvassa on jopa 60 minuuttia nautinnollisia leikkejä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
We-Vibe Unite parivibra
Eturauhanen - 9. oct. 2021
Odotin mielenkiinnolla tätä tuotetta. Ei aikaisempaa kokemusta näistä. Värinät hyvät, kaukosäädin hyvä ja helppo säätää. Tuote laadukkaan oloinen, yllättävän pieni ja hiljainen kuten minulle asiakaspalvelija suositteli. Ei kuitenkaan sopinut meille ollenkaan. Sisään laitto hankalaa, eikä pysynyt paikoillaan yhdynnässä. Jotenkin liian pieni, tai vääränmallinen. Harmittaa, kun oli vielä niin kalliskin.
We-wipe unite parivibraattori
Eturauhanen - 3. oct. 2021
Jännityksellä odotin testausta. Vihdoin löytyi aikaa tämänkin kokeilulle. Kunnollisten esileikkien jälkeen, tussu jo märkänä kokeilemaan ja vielä luikkaria mukaan. Melkoista räpellystä paikalleen asettaminen, eikä sitten pysynyt pimpassa mitenkään. Myöskin penis oli vaikea työntää sisään, laitteen ollessa paikallaan. Laite kampesi jotonkin sivulle ja pois paikaltaan. Tärinät olis kyllä hyvät, mutta meille ei laite sopinut ollenkaan. Iso pettymys ja vieläpä kallis sellainen.
Odotimme innolla
Avopari - 22. apr. 2018
Tuote ei jostain syystä sopinut meille. Ei pysynyt paikoillaan, joten käyttö hankalaa.
Suosittelen muillekkin
Avopari - 20. feb. 2018
Muutaman käyttökerran jälkeen emme ole löytäneet moitittavaa,siis huippu vekotin
Toimii!
Pari nelkytjarisat - 22. aug. 2017
Meillä oli aikaisemmin We-Vibe II, joka meni rikki. Tämä ostettiin vanhan tilalle. Hieman pienempi ja litteämpi, mutta toimii oikein hyvin. USB-lataus on tässä parempi. Langaton lataus ei toiminut vanhassa ihan luotettavasti.
Kokeilemisen arvoinen tuote
Aviomies - 15. aug. 2017
Toimitus oli ripeä ja innolla odotimme tuotteen saapumista. Minun mielestäni tuotetta oli helppo käyttää ja miehelle varsin mukava lisä, mutta vaimon mielestä värinät eivät osuneet oikeaan kohtaan. En tiedä olisi säädettävä malli ollut parempi. Nyt vähän harmittaa, että lelusta ei odotettua iloa vaimolle ollutkaan.
Hyvä, mutta pitäisi olla saatavana pidemmässä mallissa
Maria - 29. jan. 2021
Todella hieno vibraattori, mutta valitettavasti se ei sovi hyvin pitkille, joilla klitorikseen on vielä vähän pidempi matka. Se on todella mukavaa, mutta se ei vain yletä sinne, missä sen on oltava, jotta saan orgasmin. Toivottavasti sitä valmistetaan jonain päivänä useampia kokoja tai pituuksia.
0
Toimii täydellisesti yhdessä
Anonymous - 1. jan. 2022
Toimii hienosti yhdessä, erittäin hyvä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Kaunista!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on herkullista sekä yksin että kumppanin kanssa
Konekäännös sivustolta sinful.no
Leikkisien pariskuntien ehdoton valinta!
Anonymous - 9. mar. 2018
Tämä on erittäin mukavaa, koska se täyttää hänet, mutta samalla tekee siitä tiukemman hänelle. Siinä on tärinää klitorikselle, ja voit tuntea pienen tärinän sisällä. Saattaa olla syytä käyttää hieman voiteluvoidetta, koska siinä voi olla jonkin verran hankausta.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful