Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Womens Spa Massager Hieromasauva var 1

Womens Spa Massager Hieromasauva

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Womens Spa Massager Hieromasauva on ihanan pinkki ja voimakkaasti värisevä Magic Wand ‑tyyppinen sauva.

Spa Massager -hieromasauvassa on leveä hierontapää, joka levittää värinää laajalle alueelle ja sopii hyvin sekä klitoriksen kiihottamiseen että koko vartalon hierontaan. Käytä sitä nautinnolliseen stimulointiin tai vartalohierontaan helpottamaan kipeiden lihasten jännitystä. Hieromasauva sopii monenlaiseen käyttöön ja sitä on helppo käyttää kaikkialla, sillä siinä ei ole johtoja.

Womens Spa Massager on helppokäyttöinen. Säädät sen seitsemää värinäasetusta helposti varressa olevien painikkeiden avulla.

Hieromasauva on valmistettu ABS-muovista, joten se on täysin ftalaatiton.

Huomioithan, että Spa Massager toimii 3 x C-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Huh vain
Lfn - 28. apr. 2020
Valitettavasti pitää liikaa ääntä. Paristot ovat hieman liian löysällä, joten ne kolisevat paljon. Onnistuin siinä laittamalla teippiä paristojen ympärille. Meillä on ollut samanlainen, kunnes kulutimme sen loppuun
0
Nopea turvallinen tapa suureen nautintoon
S.K. - 1. sep. 2014
Tässä hierontapuikossa on suuri pää, joten se stimuloi koko klitoriksen aluetta, saa nautinnon leviämään ja lähettämään lämpimiä virtoja kaikkialle kehoon. Antaa upeimmat orgasmit. Eri värähtelytyypit antavat sinun valita, haluatko laajentaa nautintoa vai haluatko saada suoraa stimulaatiota ja nopean orgasmin. Mielestäni tuote on jokaiselle naiselle “pakko-ostos”.
0
Kaiken kaikkiaan hyvä tuote
L-D-K. - 18. aug. 2014
Tilasin sen johdottomuuden takia, mikä on minulle iso plussa. Se on muotoilultaan mukava, näyttää tukevalta ja on suhteellisen hiljainen. Toimii on- ja off-painikkeella, jossa painat on-painiketta useita kertoja muuttaaksesi tärinää, kolmesti, ja se nostaa tärinän voimakkuutta ja neljästi, jolloin se värisee hieman eri tavoin. Ainoa miinus minulle oli, että olisin halunnut värähtelyjen nousevan hieman voimakkaammiksi / olevan vähän vahvempia, mutta se on makuasia.
0
Oikein hyvä
T&k - 2. dec. 2019
Ensimmäinen sauva, mikä meillä on ollut. Se on ollut aivan loistava. Tyttöystävä on erittäin onnellinen. Se meni rikki viime viikonloppuna aktin aikana, mikä tarkoittaa, että se on kestänyt 6 vuotta. Nyt etsimme seuraavaa. Tyttöystävä halusi jotain hieman tehokkaampaa. Kaikki asetukset eivät ole meillä käytössä. Vain heikointa tai voimakkainta jatkuvaa värinää käytetään.
0

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful