Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Double Devotion Penisrengas Eturauhasvibraattorilla var 1

Double Devotion Penisrengas Eturauhasvibraattorilla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Double Devotion Penisrengas Eturauhasvibraattorilla on täydellinen valinta miehelle, joka nauttii eturauhasstimulaatiosta. Penisrenkaassa on kiinni upea eturauhasvibraattori, joka värisee todella nautinnollisesti. Värinä välittyy myös renkaan ja tapin välissä olevaan ketjuun, joka hieroo välilihaa liikkeidesi tahtiin.

Double Devotion -penisrenkaan sisähalkaisija on 3,5 cm, mutta se joustaa jonkin verran. Eturauhasvibraattori on pituudeltaan 13,5 cm, josta 9 cm on sisään asetettavaa. Vibraattorin halkaisija vaihtelee 2,2 cm:n ja 3,4 cm:n välillä.

Laitettuasi paristot paikalleen voit käynnistää värinän eturauhasstimulaattorin pohjassa olevasta painikkeesta. Double Devotion toimii 3 x LR44-paristolla, jotka tulevat pakkauksen mukana.

Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista anaaliliukuvoidetta eturauhasvibraattorin kanssa. Pakkauksen mukana tulee pieni näytepakkaus liukuvoidetta (6 ml).

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful