Seksivälineet

Sinful on Pohjoismaiden suurin seksivälineisiin erikoistunut verkkokauppa. Kaupastamme löydät valtavan määrän jännittäviä tuotteita, joita voi käyttää kaikenlaisissa eroottisissa leikeissä. Sukella valikoimaan ja löydä uudet suosikkilelusi. Meiltä löydät seksivälineet niin naisille, miehille, pareille kuin fetissileikkejä harrastavillekin.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Amaysin (3)
Autoblow (3)
B Swish (4)
Baseks (14)
CalExotics (2)
Clone-A-Willy (1)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (4)
Fleshlight (5)
Fun Factory (7)
GoGasm (2)
Hot Octopuss (2)
Je Joue (1)
Jopen (1)
Lelo (6)
Lelo (1)
Lovense (1)
Marc Dorcel (4)
Master Series (1)
Max Passion (1)
Mixed (1)
Monogamy (1)
NMC (2)
Ohmibod (1)
PalmPower (1)
PMV (1)
Private Tube (3)
Rocks Off (4)
Satisfyer (8)
Shots Pumped (1)
Sinful (19)
Sinful Æsker (2)
Sweet Smile (1)
Tenga (4)
ToyJoy (1)
Velve (1)
We-Vibe (4)
Willie City (6)
Xl Sucker (1)
You2Toys (4)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 131 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 131 tuotteesta
Näytä lisää

Seksivälineet jokaiseen makuun

Kokeilunhaluisille pareille

Jos teistä tuntuu siltä, että parisuhteenne ja erityisesti seksielämänne kaipaisi vähän uutta jännitystä, Sinfulin laajasta valikoimasta löydätte varmasti seksivälineitä, joiden avulla se onnistuu. Seksilelujen ottaminen osaksi makuuhuoneleikkejä voi olla todella antoisaa. Nautinnon aiheuttamisen lisäksi seksivälineet voivat auttaa teitä puhumaan fantasioistanne ja haluistanne aiempaa avoimemmin, mutta myös siitä, mitä arvostatte toisissanne ja yhteisessä intiimielämässänne.

Niinpä seksilelujen lisäämistä petipuuhiin voi suositella kenelle tahansa parisuhteessa olevalle (sinkuista puhumattakaan), joten kyse on vain siitä, että löydätte oikeanlaiset tuotteet, joilla päästä alkuun. Joillekin tavoitteena on piristää esileikkiä, kun taas toiset kaipaavat tavalla tai toisella tukea nimenomaan yhdyntään. Olipa tavoitteenne mikä tahansa, Sinfulista löydätte varmasti juuri teille sopivat apuvälineet.

Saa parempaa seksiä seksileluilla

Sinfulin motto on “parempaa seksiä seksileluilla”, eikä se suinkaan ole mitään turhaa höpötystä. Sen tarkoitus ei kuitenkaan ole kommunikoida, että itse seksilelut tekisivät automaattisesti seksistä parempaa, vaan ajatus on se, että niiden avulla seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen avautuu uusia ulottuvuuksia niiden yhteisten kokemusten kautta, joita lelut voivat tarjota. Vaatii luottamusta ja rohkeuttakin tuoda seksielämään uusia kokemuksia, ja siksi onkin tärkeää, että te molemmat olette valmiita siihen.

Jos idea on teistä molemmista hyvä, seksivälineet voivat olla mukana tarjoamassa teille jännittäviä yhteisiä kokemuksia ja mahdollisuuksia haastaa toisianne aivan uusilla tavoilla. Toisin sanoen luvassa on varmasti ihanan tuhmia seikkailuja. Käyttäkää aikaa keskustellaksenne siitä, mitä haluaisitte kokeilla yhdessä ja miten teidän kannattaisi edetä. Tutustukaa Sinfulin valikoimaan yhdessä löytääksenne omat ja yhteiset suosikkituotteenne, joiden avulla tuotte varmasti uutta säpinää leikkeihinne.

Seksivälineitä miehille, naisille ja pareille

Seksiväline on käsitteenä laaja, ja valikoimastamme löytyykin seksilelujen lisäksi monenlaisia apuvälineitä, liukuvoiteita, seksikkäitä alusvaatteita ja muita tuotteita, joiden avulla seksielämän saa sähköistettyä, oli parisuhdetilanteesi mikä tahansa. Sinfulista löytyy runsaasti tuotteita niin miehille, naisille kuin pareillekin, joten valikoimassa on takuulla jokaiselle jotain. Bonuksena monet pelkästään naisille tai miehille suunnatut tuotteet soveltuvat mainiosti myös parikäyttöön vaikkapa esileikin mausteeksi.

Liukuvoiteita ja seksikkäitä asuja ei kannata missään tapauksessa unohtaa, sillä hyvä liukuvoide on oivallinen seksilelu jo itsessään ja sen pitäisikin olla olennainen osa mitä tahansa seksiä. Kokeilemisen arvoisia ovat myös erilaiset stimuloivat tuotteet, kuten esim. Sensuvan kiihottavat öljyt. Seksikkäät alusvaatteet puolestaan nostavat itsetunnon kattoon tehden kenestä tahansa seksijumalan tai -jumalattaren ja antavat samalla ihanaa silmäniloa onnekkaalle kumppanillesi. Juhlistakaa niiden avulla omaa ja toistenne seksuaalisuutta ja nauttikaa yhdessä entistäkin enemmän.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi