Sinful Vesipohjainen Luomuliukuvoide 100 ml

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Sinful Vesipohjainen Luomuliukuvoide 100 ml 1
 • Sinful Vesipohjainen Luomuliukuvoide 100 ml 50

Sinful Vesipohjainen Luomuliukuvoide 100 ml

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

10,90 €

  Kuvaus

  Jos kaipaat laadukasta liukuvoidetta, joka sisältää vain kaikista parhaita ainesosia sekä sinulle että vartalollesi, Sinful Vesipohjainen Luomuliukuvoide on erinomainen valinta.

  Se tuntuu silkinpehmeältä eikä tahraa tai tahmaa. Sen avulla saat entistäkin nautinnollisemman kokemuksen käytitpä sitä itsetyydytyksen, yhdynnän tai seksilelujen käytön aikana.

  Liukuvoide on sertifioidusti luonnonmukainen. Se sisältää peräti 55 % luonnonmukaisia ainesosia, ja kaikkiaan 99 % sen ainesosista on luonnollisia. Se ei sisällä hajusteita, parabeeneja, alkoholia tai glyseriiniä.

  Sinful Vesipohjainen Luomuliukuvoide on valmistettu Tanskassa. Se on hellävaraista ja täysin kondomiturvallista.

  Tiedot

  MATERIAALI: Vesipohjainen luomuliukuvoide.
  AINESOSAT: 55 % ainesosista luonnonmukaisia, sisältää mm. aloe veraa.
  PARABEENITON: Kyllä.
  HAJUSTEETON: Kyllä.
  GLYSERIINITÖN: Kyllä.
  ALKOHOLITON: Kyllä.
  KOKO: 100 ml.
  TUOKSU/MAKU: Neutraali.
  KONDOMITURVALLINEN: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Liukastavuus
  Hyvä perus liukkari Riittoisa ja toimiva liukkari huomaamattomassa putelissa. Hinta-laatusuhde hyvä. Ekologisuudesta iso +
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Liukastavuus
  Mahtava Ei polta tai mitään muutakaan, tästä kyllä pidän :-)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Liukastavuus
  Haihtuu nopesti Olemme mieheni kanssa käyttäneet jo useamman vuoden ajan erilaisia liukuvoiteita seksin yhteydessä ja monia erilaisia onkin tullut kokeiltua. Tämä kyseinen liukkari menee huonoimpien kastiin vesiliukoisista. Koostumus on ihan ok, mutta haihtuu todella nopeasti. Joutuu läträämään purkin kanssa vähän väliä eikä se tunnelmaa ainakaan kohota. Pisteitä kuitenkin siittä ettei kirvele, polttele eikä aiheuta ärsytystä herkällekkään iholle. En kuitenkaan ostaisi uudestaan.
  5 2 1
  Kokonaisarvio
  Liukastavuus
  Toimiva perusliukkari Toimii iisimmässä menossa, mutta kovemmassa kyydissä liukkaus loppuu lyhyeen. Oikein hyvä perusliukkari kuitenkin. Neutraali haku ja maku.
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Liukastavuus
  Loistava tuote Erittäin hyvä, toimiva ja hyvä liukaste. Ei aiheuta kutinaa eikä tahmaa
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Liukastavuus
  Erittäin hyvä! Erittäin hyvä! Itselläni herkkä iho mutta tämä sopi todella hyvin. Ei tullut mitään jälkioireita! Ei tahmaa, mikä on iso plussa ja on riittoisaa. Pidän siitä että tuotteessa on käytetty luonnonmukaisia ainesosia :) Pidän myös purkista; sitä ei heti tunnistaisi liukuvoiteeksi ja on jotenkin ylellisen oloinen ;D Suosittelen kovasti muille ja jos sinulla on herkkä iho kuten minulla, on tämä varma valinta!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Liukastavuus
  Ei tahmaa! Olen kokeillut useita luomuliukuvoiteita ja tämä on ehdottomasti paras! Liukastavuudesta ei ole tingitty pätkääkään, vaikka tuotteessa on runsaasti luonnonmukaisia ainesosia. Päinvastoin. Liukuvoide tuntuu melkein kuin silikonipohjaiselta - ei tahmaa ja liukastaa tosi hyvin. Olen ehdottomasti fani.
  Erityismaininta vielä siitä, että pienikokoinen, valkoinen tuubi on sopivan huomiota herättämätön ja luomuhenkinen, joten sen voi aivan hyvin jättää näkyville. Olen antanut muutaman "emäntälahjaksi" parhaille ystävättärilleni, eikä kenenkään tarvinnut nolostella :)
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Vesipohjainen Luomuliukuvoide 100 ml

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *