Vulcan Ripe Vagina Masturbaattori
Vulcan Ripe Vagina Masturbaattori
24,90 €
Vulcan Ripe Vagina Masturbaattori  1

Vulcan Ripe Vagina Masturbaattori

4.0 (5)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
24,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

Vulcan Ripe Vagina on erittäin aidontuntuinen ja edullinen masturbaattori miehille. Se sekä näyttää että tuntuu realistiselta emättimeltä, etenkin kun käytät sen kanssa runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta. 

Masturbaattorin sisäpuoli on kiihottavasti muotoiltu hieromaan ja hyväilemään penistä työntöjen tahtiin. Sen stimuloiva holkki on valmistettu vaalean ihon värisestä ja pehmeästä Loveskin-materiaalista. Kotelon pohjassa on reikä, jonka avulla voit hallita ilmanpainetta masturbaattorin sisällä, mikä tekee kokemuksesta todella kiihottavan.

Puhdistat sen helposti ottamalla holkin ulos kotelosta ja pesemällä sen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Puhdistamisen jälkeen anna sen kuivua rauhassa, ja huolla sitten sen sisä- ja ulkopuoli huoltojauheella. 

Tiedot

MATERIAALI: Joustava Cyberskin.
VESITIIVIS: Kyllä.
PITUUS: 15,5 cm (joustaa).
HALKAISIJA: Noin 4 cm.
KIELI: Englanti.

TUOTENUMERO: 14108.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
Fantastinen tuote

Melkein kuin oikea vagina. Paljon parempi kuin käden käyttö

-
5 4 1
Hyvää vastinetta rahalle

Ostin tämän, kun halusin kokeilla tällaista tuotetta. Se ei tunnu oikealta niin kuin aito, mutta on lähempänä sitä kuin käsi: P Eli jos ei ole kokeillut yhtäkään, voin suositella sitä helposti, mutta harkitsisin kuitenkin, että ensi kerralla kuluttaisin tuotteeseen hieman enemmän rahaa, toivottavasti siinä olisi vähän enemmäntehoa: D Muista ostaa liukuvoide, muuten sen käyttö ei ole erityisen hauskaa: D (Olen hieman keskimääräistä pidempi ja mahdun helposti siihen.) Lue lisää

-
5 4 1
Hintaansa nähden erinomainen

Hintaansa nähden ihan ok. Haluaisin kuitenkin virikkeitä peniksen päähän. Se on hieman pidempi kuin pipedream snatch, mikä saa tunkeutumaan pidemmälle. Jos haluaa enemmän hauskuutta, on luultavasti uhrattava hieman enemmän. Lue lisää

-
5 3 1
Suosittelen lämpimästi:)

4/5

-
5 4 1
Vagina

Tekee asiansa. Suht edullinen. Ei korvaa oikeaa vaginaa millään.

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi