Aidonkaltainen Vagina Itsetyydytin
Aidonkaltainen Vagina Itsetyydytin
17,99 €
Aidonkaltainen Vagina Itsetyydytin  1
Aidonkaltainen Vagina Itsetyydytin  2
Aidonkaltainen Vagina Itsetyydytin  3
Aidonkaltainen Vagina Itsetyydytin  5
Aidonkaltainen Vagina Itsetyydytin  10

Aidonkaltainen Vagina Itsetyydytin

4.5 (2)
17,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Aidonkaltainen Vagina Itsetyydytin tarjoaa herkullisia tuntemuksia käyttäessäsi sitä, sillä se tuntuu aivan aidolta emättimeltä.

Sivele vesipohjaista liukuvoidetta sen suuaukolle ennen käyttöä, jotta saat mahdollisimman luonnollisen kokemuksen. Voit säädellä itsetyydyttimen kireyttä puristamalla sen kylkiä työntöjen aikana. Ennen käyttöä voit myös lämmittää itsetyydytintä lämpimällä vedellä, jolloin se tuntuu entistä paremmalta käytössä.

Itsetyydytin on valmistettu pehmeästä ja aitoa ihoa muistuttavasta realskin-materiaalista. Saat todella intensiivisen käyttökokemuksen käyttäessäsi sitä yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa.

Tiedot

MATERIAALI: Pehmeä realskin-materiaali (TPE).
KOKONAISPITUUS: 14,5 cm (joustaa, joten sopii useimmille miehille).
PAINO: 300 g.
HALKAISIJA: Noin 4-7 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.
LÄPIMENEVÄ REIKÄ: Ei.
LATEKSITON: Kyllä.

TUOTENUMERO: 14499.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Takuuvarma tyydytin

Sopiiva kaiken kokoisille peniksille ja lämpenee mukavasti käteen otteessa otettaessa. Terskalle ensi tuntuma tunnelin alkupäässä oli terskan kimpale sujahtanut imaistuna jo portista sisään vaikuttava ominaisuus jo kuin aidossa . Saa heti imua sopivasti sormituntumalla halliituksi ja kurvit kääntyilee pitoalueella pitkään liukasteidenlisäystä ei myöskään kesken normi käytön tarvita kun kitka antaa merkkiä kolkuttelijan laukaisun pitkittyessä viivästymiselle suopeana. Monenlaisesta pidän javaihtelen mutta uskollisen Ehdottomasti 1. suosikkini heti käyttöön valmis kun sipaisee vesipohjaista liukkaria sopivasti huulille. Muuten saattaa materiaali alkaa haljetatavallista nopeammin. Tuote on helposti pestävä ja hoitojauhe pitää mukavan tuntuisena käytössä pitempään. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä ja helppo tuote!

Tuote oli erittäin mukavan tuntuinen käytössä, vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa tuotteen käyttö oli erittäin mukavaa ja stimuloivaa. Hieman erilaista kuin muut itsetyydyttimet, ja lähes aidon tuntuinen verrattuna oikeaan. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi