Vuoden tuhmin joulukalenteri

24 tuhmaa yllätystä
24 tuhmaa yllätystä
Yli 90% tyytyväisyystakuu
Yli 90% tyytyväisyystakuu
Suosittuja bestseller-tuotteita
Suosittuja bestseller-tuotteita

24 ihanaa elämystä kumppanisi kanssa

Hemmottele itseäsi ja kumppaniasi vuoden tuhmimmalla joulukalenterilla ja täytä joulukuunne yllätyksillä, nautinnolla ja seksillä. Luvassa on kuukausi, jolloin villasukat voi huoletta jättää pois, sillä lämpöä riittää varmasti muutenkin.

Sinfulin joulukalentereita on saatavilla vain rajoitettu määrä ja ne myytiin loppuun ennätysajassa viime vuonna. Kauanko uskallatte odottaa, ennen kuin hankitte omanne?

Sinful Joulukalenteri 2019 Sinful Joulukalenteri 2019

Saakaa Deluxe-hemmottelua Sinful Deluxe Joulukalenteri 2019

Sinful Deluxe Joulukalenteri 2019

Sinful Deluxe Joulukalenteri 2019

 • Teille, jotka ostitte Classic-joulukalenterin viime vuonna tai omaatte jo valmiiksi kokemusta seksileluista Teille, jotka ostitte Classic-joulukalenterin viime vuonna tai omaatte jo valmiiksi kokemusta seksileluista
 • Sisältää 24 laadukasta tuotetta suosituilta tuotemerkeiltä, kuten We-Vibe, Sinful ja Tenga, yhteisarvoltaan 475 € Sisältää 24 laadukasta tuotetta suosituilta tuotemerkeiltä, kuten We-Vibe, Sinful ja Tenga, yhteisarvoltaan 475 €
 • Kokekaa uusia puolia toisissanne nauttiessanne ylellisistä eroottisista asusteista, tyylikkäistä seksileluista ja tuotteista kokeileviin bondage-leikkeihin Kokekaa uusia puolia toisissanne nauttiessanne ylellisistä eroottisista asusteista, tyylikkäistä seksileluista ja tuotteista kokeileviin bondage-leikkeihin
 • Mukana inspiraatiovihkonen, joka sisältää vinkkejä ja opastusta vieläkin suurempaan nautintoon Mukana inspiraatiovihkonen, joka sisältää vinkkejä ja opastusta vieläkin suurempaan nautintoon
 • Saatavilla rajoitettu määrä, joten kiiruhtakaa nappaamaan omanne Saatavilla rajoitettu määrä, joten kiiruhtakaa nappaamaan omanne

169 €

Arvo 475 €
Kuule lisää Sinful Joulukalenterista
Kiitos ihanasta joulusta

Kiitos ihanasta joulusta

“Tämä oli paras ostos pitkään aikaan. Meillä oli tosi hauska ja tuhma joulu. Laatu oli kohdallaan ja saimme paljon uutta inspiraatiota. Todellakin hintansa arvoinen.”

- Trine -

Yllätyksiä ja joululeikkejä

Yllätyksiä ja joululeikkejä

“Yllätyimme siitä, mitä luukun nro 16 takaa paljastui - ajattelimme ensin, ettei se ollut meidän juttu, mutta siitä tulee varmasti osa leikkejämme tästä eteenpäin.”

- Camilla -

Parasta pariterapiaa hintaansa nähden

Parasta pariterapiaa hintaansa nähden

“Tällaista vaikutusta en todellakaan osannut odottaa kalenterilta. Se on tuonut meille uutta kipinää, iloa, seksikkyyttä ja monia ihania hetkiä. Jännitys siitä, millä pääsemme leikkimään seuraavaksi on osa nautintoa.”

- Anders -

Usein kysyttyjä kysymyksiä joulukalenterista
 • Sinful Joulukalenteri
  Tämän vuoden Sinful Joulukalenteri sisältää 12 aivan uutta, tarkoin valikoitua tuotetta. Lisäksi kalenterista löytyy suosittuja tuotteita viime vuodelta sekä päivitettyjä versioita tunnetuista bestsellereistä. Jos ostitte Classic-kalenterin vuonna 2018, suosittelemme valitsemaan Deluxe-version tänä vuonna.

  Sinful Deluxe Joulukalenteri
  Sinful Deluxe Joulukalenteri sisältää useita uusia, ylellisiä tuotteita, jotka saavat takuulla joulukellot soimaan. Luvassa on peräti 20 uutta, laadukasta tuotetta.

 • Sinful Joulukalenteri on täydellinen valinta, jos teillä on vain vähän tai ei lainkaan kokemusta seksileluista. Sen sisältö antaa teille valtavasti mahdollisuuksia tehdä löytöretkiä omalle ja toistenne vartaloille. Muistakaa myös, että kalenterin mukana saatte vihkosen, josta saatte inspiraatiota ja opastusta tuotteiden käyttöön, jolloin saatte niistä kaiken irti.

  Löytyykö yöpöydän laatikostanne jo seksileluja? Siinä tapauksessa Sinful Deluxe Joulukalenteri on oikea valinta teille.

 • Kaikki tarvittavat paristot ja latausjohdot sisältyvät kumpaankin joulukalenteriin, joten niistä ei tarvitse kantaa huolta. Ladattavat tuotteet ladataan helposti USB-latausjohdolla joko tietokoneen tai adapterin kautta. Saatte lisätietoa kustakin tuotteesta mukana tulevasta tuoteselosteesta.

  Lisäksi saatte ilmaisen 50 ml:n Sinful Aqua Vesipohjaisen Liukuvoiteen.

  Suosittelemme hankkimaan erikseen seksilelun puhdistusaineen, jolla tuotteet on kaikista helpointa, nopeinta ja tehokkainta puhdistaa.

 • Joulukalenterit sopivat parhaiten eri sukupuolta oleville pareille. Niistä löytyy varmasti tuotteita, joista voitte nauttia yhdessä, mutta valitettavasti osa tuotteista jää käyttämättä.

  Jos kaipaatte inspiraatiota tai opastusta muihin Sinful-kaupasta löytyviin tuotteisiin, jotka ovat täydellisiä samaa sukupuolta oleville pariskunnille, olette tervetulleita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

 • Monia joulukalenterien tuotteista voi ilman muuta käyttää soololeikeissä, mutta sisältö on koottu nimenomaan pariskuntia ajatellen. Siksi osa tuotteista vaatii kumppanin, jotta niistä saa kaiken irti.

  Onneksi Sinfulin verkkokaupasta löydät valtavasti tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti soololeikkeihin - myös joulukuussa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos kaipaat apua täydellisen joululahjan hankkimiseen itsellesi.

 • Monet joulukalenterien tuotteista sopivat niin naisen kuin miehenkin käytettäväksi tai yhteiskäyttöön. Mukana tulevasta inspiraatiovihkosesta saatte vinkkejä ja opastusta siihen, miten saatte tuotteista mahdollisimman paljon irti.

  Olemme jakaneet sisällön seuraaviin kategorioihin:

  Sinful Joulukalenteri
  Seksilelut: 13 kpl
  Eroottiset tarvikkeet: 7 kpl
  Hellä bondage: 4 kpl

  Sinful Deluxe Joulukalenteri
  Seksilelut: 14 kpl
  Eroottiset tarvikkeet: 3 kpl
  Hellä bondage: 7 kpl

 • Jos teillä on kysyttävää kalentereista, olette tervetulleita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. He ovat valmiina auttamaan niin pienissä kuin suurissakin asioissa. Saatte asiakaspalveluun yhteyden puhelimitse arkisin klo 9-22 ja viikonloppuisin klo 11-19 soittamalla numeroon 09 4245 0785. Voitte myös lähettää sähköpostia osoitteeseen service@sinful.fi.

Eroottinen joulukalenteri aloittelijoille Eroottinen joulukalenteri aloittelijoille - Sinful Joulukalenteri 2019

Eroottiset joulukalenterit Sinfulilta ovat täydellinen tapa hemmotella toisianne ja nauttia joulukuusta täysillä.

Eroottinen joulukalenteri aloittelijoille

Sinfulin eroottinen joulukalenteri sopii täydellisesti pariskunnille, joille seksilelut ovat verrattain uusi juttu tai jotka haluavat nauttia uusista aistillisista kokemuksista. Tarttukaa tilaisuuteen ja antakaa uusien inspiraation lähteiden yllättää teidät joulukuun jokaisena päivänä aina aattoon asti.

Sinfulin joulukalenteri sisältää 13 tuhmaa seksilelua, 4 tuotetta hellään bondageen ja 7 erilaista eroottista tarviketta ja asustetta. Yllätä kumppanisi iloisesti ja tee joulukuustanne astetta kuumempi.

Viime vuonna suurmenestykseksi osoittautunut kalenteri myytiin loppuun ennätysajassa ja olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että se inspiroi monia pariskuntia yhteisiin eroottisiin hetkiin. Oletteko yksi niistä onnekkaista pariskunnista, jotka kokeilivat viime vuoden versiota? Ei huolta. Tänä vuonna tarjolla on valtavasti uusia ja paranneltuja tuotteita, jotka tuovat teille varmasti jouluiloa.

Deluxe-versio kokeneille pareille

Onko teillä jo aiempaa kokemusta perusseksileluista ja toivotte yllätyksiä, joiden laatu on vielä astetta korkeammalla? Silloin Sinful Deluxe Joulukalenteri on täydellinen valinta. Yllätä kumppanisi Sinfulin luksusversiolla, joka sisältää huippulaadukkaita tuotteita. Löytäkää tuhmista yllätyksistä inspiraatiota joulukuun jokaisena päivänä ja toteuttakaa uusia fantasioita aina aattoon asti.

Sinfulin ylellinen joulukalenteri sisältää tuotteita suosituilta tuotemerkeiltä kuten We-Vibe ja Obaie, jotka johdattavat teidät tuhmiin parileikkeihin. Lisäksi saatte Nortien seksikkäitä alusvaatteita naisille sekä tuotteita Tenga-tuotemerkiltä, joka valmistaa huippusuosittuja seksileluja miehille. Luvassa on myös jännittäviä seksileluja omalta suositulta Sinful-brändiltämme. Nauttikaa 14 suositusta seksilelusta, 7 välineestä hellään bondageen sekä 3 viettelevästä asusteesta ja eroottisesta tarvikkeesta. Lähtekää aistilliselle joulumatkalle Sinful Deluxe -kalenterin siivittämänä!