Kesäale: Säästä jopa 60% - Osta nyt

Valitettavasti vuoden tuhmin joulukalenteri on loppuunmyyty! Ehdi mukaan vuonna 2021.

Vuoden 2020 Sinful Joulukalenteri meni kuin kuumille kiville ilahduttaen tuhansia onnekkaita suomalaisia. Nyt kannattaakin ilmoittautua, jotta saat viestin ensimmäisten joukossa heti kun vuoden 2021 joulukalenteri on valmis.

Teemme vuoden 2021 joulusta vieläkin tuhmemman.

24 ihanaa elämystä kumppanisi kanssa

Hemmottele itseäsi ja kumppaniasi vuoden tuhmimmalla joulukalenterilla ja täytä joulunodotus yllätyksillä, leikillä ja seksillä. Luvassa on joulukuu, jonka aikana pääsette tutustumaan toisiinne aivan uusilla tavoilla.

Sinfulin joulukalentereita on saatavilla vain rajoitettu erä ja ne myytiin loppuun ennätysajassa viime vuonna. Kauanko uskallatte odottaa, ennen kuin hankitte omanne?

24 tuhmaa yllätystä

Suosittuja bestseller-tuotteita

+95% suosittelisi kalenteria

Ilmainen toimitus

Classic on vuoden bestseller

13x Seksilelua

7x Eroottista tarviketta

4x Bondage-tuotetta

Sinful Classic Joulukalenteri 2020

 • Pohjoismaiden myydyin eroottinen joulukalenteri.
 • Täydellinen lahjaidea kumppanillesi.
 • Ostitteko Sinful Classic Joulukalenterin viime vuonna? Kokeilkaa siinä tapauksessa Deluxe- tai Adventtikalenteria.
 • 24 suosittua tuotetta naisille, miehille ja pareille, yhteisarvoltaan 330 €.
 • Mukana inspiraatiovihkonen, joka opastaa teitä kohti tuhmempia jouluseikkailuja.
 • Rajoitettu erä. Tilaa tänään ja saa ilmainen toimitus.
99 €
Osta nyt

Ilmainen toimitus

Deluxe-hemmottelua teille

14x Seksilelua

3x Eroottista tarviketta

7x Bondage-tuotetta

Sinful Deluxe Joulukalenteri 2020

 • Vuoden ylellisin eroottinen joulukalenteri.
 • Teille, jotka ostitte Classic-joulukalenterin viime vuonna, tai joilla on jo aiempaa kokemusta seksileluista.
 • 24 suosittua luksustuotetta naisille, miehille ja pareille, yhteisarvoltaan 490 €.
 • Uusi valikoima bestsellereitä suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Sinful, Obaie, Nortie, Mr. Membr ja Amaysin.
 • Mukana inspiraatiovihkonen, josta saatte vinkkejä hauskanpitoon.
 • Rajoitettu erä. Tilaa tänään ja saa ilmainen toimitus.
Adventtikalenteri

6x Seksilelua

2x Eroottista tarviketta

4x Bondage-tuotetta

Sinful Adventtikalenteri 2020

 • Täydellinen adventtilahja kumppanillesi.
 • Sopii kaikille kokemustasosta riippumatta.
 • 4 luukkua ja yhteensä 12 suosittua tuotetta naisille, miehille ja pareille.
 • Yhteisarvoltaan 280 €.
 • Mukana inspiraatiovihkonen, joka antaa opastusta viikon tuhmaan yllätykseen.
 • Rajoitettu erä. Tilaa tänään ja saa ilmainen toimitus.

Kuule lisää Sinful Joulukalenterista

Kiitos ihanasta joulusta
“Tämä oli paras ostos pitkään aikaan. Meillä oli tosi hauska ja tuhma joulu. Laatu oli kohdallaan ja saimme paljon uutta inspiraatiota. Todellakin hintansa arvoinen.”
- Katriina -
Parasta pariterapiaa hintaansa nähden
“Tällaista vaikutusta en todellakaan osannut odottaa kalenterilta. Se on tuonut meille uutta kipinää, iloa, seksikkyyttä ja monia ihania hetkiä. Jännitys siitä, millä pääsemme leikkimään seuraavaksi on osa nautintoa.”
- Antti -
Yllätyksiä ja joululeikkejä
“Yllätyimme siitä, mitä luukun nro 16 takaa paljastui - ajattelimme ensin, ettei se ollut meidän juttu, mutta siitä tulee varmasti osa leikkejämme tästä eteenpäin.”
- Camilla -

Usein kysyttyjä kysymyksiä joulukalentereista

Ostimme joulukalenterin viime vuonna. Sisältääkö tämän vuoden versio samat tuotteet?

Sinful Classic Joulukalenteri
Tämän vuoden Sinful Classic Joulukalenteri sisältää 6 aivan uutta tuotetta, 8 suosittua tuotetta viime vuoden versiosta ja 10 päivitettyä versiota tunnetuista suosikeista. Jos ostitte Classic-kalenterin viime vuonna, suosittelemme valitsemaan tänä vuonna Deluxe-version tai upouuden Adventtikalenterin.

Sinful Deluxe Joulukalenteri
Sinful Deluxe Joulukalenteri sisältää 18 aivan uutta tuotetta sekä 6 päivitettyä versiota aiemmista tuotteista, jotka saavat takuulla joulukellot soimaan. Toisin sanoen voitte huoletta ostaa Deluxen uudelleen tänä vuonna ja yllättyä iloisesti päivästä toiseen.

Sinful Adventtikalenteri
Sinful Adventtikalenteri on uusi lisäys joulukalenterivalikoimaamme. Se sisältää peräti 10 tarkasti valikoitua laadukasta seksilelua. Sen mukana tulee myös orgasmigeeli ja hierontaöljy Joutsenmerkityltä, luonnonmukaiselta Kaerlig-tuotemerkiltä.

Seksilelut ovat uutta meille. Mikä joulukalenteri meidän kannattaisi valita?

Sinful Classic Joulukalenteri on täydellinen valinta, jos teillä on vain vähän tai ei lainkaan kokemusta seksileluista. Sen sisältö avaa teille monia mahdollisuuksia tehdä löytöretkiä omalle ja toistenne vartaloille. Muistakaa myös, että kalenterin mukana saatte vihkosen, joka sisältää opastusta tuotteiden käyttöön, jolloin saatte niistä kaiken irti.

Uusi Sinful Adventtikalenteri sopii kaikille kokemustasoon katsomatta, mutta se on erityisen hyvä valinta teille, jotka toivotte aavistuksen rauhallisempaa ensiaskelta seksilelujen maailmaan. Sen avulla teillä on runsaasti aikaa tutustua uusiin leluihinne ja niiden käyttöön omaan tahtiinne.

Löytyykö yöpöydän laatikostanne jo seksileluja, tai haluatteko kokoelmaanne ainoastaan huippulaadukkaita tuotteita? Siinä tapauksessa Sinful Deluxe Joulukalenteri on oikea valinta teille.

Onko tarpeen ostaa paristoja, latausjohtoja tai muita tarvikkeita joulukalenterin lisäksi?

Kaikki tarvittavat paristot ja latausjohdot sisältyvät joulukalenterihin, joten niistä ei tarvitse kantaa huolta. Ladattavat tuotteet ladataan helposti USB-latausjohdolla joko tietokoneen tai adapterin kautta. Saatte lisätietoa kustakin tuotteesta mukana tulevasta tuoteselosteesta.

Suosittelemme hankkimaan erikseen seksilelun puhdistusaineen ja vesipohjaisen liukuvoiteen, jolloin saatte eniten irti uusista leluistanne ja voitte puhdistaa ne nopeasti ja tehokkaasti.

Olen parisuhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa. Löytyykö meille sopivaa joulukalenteria?

Sinfulin joulukalenterit sopivat parhaiten eri sukupuolta oleville pareille. Niistä löytyy varmasti tuotteita, joista voitte nauttia yhdessä, mutta valitettavasti osa tuotteista jää käyttämättä.

Jos kaipaatte inspiraatiota tai opastusta muihin Sinful-kaupasta löytyviin tuotteisiin, jotka ovat täydellisiä samaa sukupuolta oleville pariskunnille, olette tervetulleita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Olen sinkku. Sopiiko joulukalenterien sisältö minulle?

Monia joulukalenterien tuotteista voi ilman muuta käyttää soololeikeissä, mutta sisältö on koottu nimenomaan pariskuntia ajatellen. Siksi osa tuotteista vaatii kumppanin, jotta niistä saa kaiken irti.

Onneksi Sinfulin verkkokaupasta löytyy valtavasti tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti soololeikkeihin - myös joulukuussa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos kaipaat apua täydellisen joululahjan hankkimiseen itsellesi.

Kuinka monta tuotetta kalentereissa on naisille, miehille ja pareille?

Monet joulukalenterien tuotteista sopivat niin naisen kuin miehenkin käytettäväksi tai yhteiskäyttöön. Mukana tulevasta inspiraatiovihkosesta saatte opastusta siihen, miten saatte tuotteista mahdollisimman paljon irti.

Olemme jakaneet sisällön seuraaviin kategorioihin:

Sinful Classic Joulukalenteri
Seksilelut: 13 kpl
Eroottiset tarvikkeet: 7 kpl
Hellä bondage: 4 kpl

Sinful Deluxe Joulukalenteri
Seksilelut: 14 kpl
Eroottiset tarvikkeet: 4 kpl
Hellä bondage: 6 kpl

Sinful Adventtikalenteri
Seksilelut: 6 kpl
Hellä bondage: 4 kpl

Mitä teemme, jos meillä on muuta kysyttävää?

Jos teillä on kysyttävää kalentereista, olette tervetulleita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. He ovat valmiina auttamaan niin pienissä kuin suurissakin pulmissa. Saatte asiakaspalveluun yhteyden puhelimitse arkisin klo 9-22 ja viikonloppuisin klo 11-19 soittamalla numeroon 09 4245 0785. Voitte myös lähettää sähköpostia osoitteeseen service@sinful.fi.

Hemmottele itseäsi ja kumppaniasi Sinfulin eroottisella joulukalenterilla, niin luvassa on tuhma joulukuu täynnä nautintoja

Eroottinen joulukalenteri aloittelijoille

Sinfulin eroottinen joulukalenteri sopii täydellisesti pariskunnille, joille seksilelut ovat verrattain uusi juttu tai jotka haluavat nauttia uusista aistillisista kokemuksista. Tarttukaa tilaisuuteen ja antakaa uusien yllätysten inspiroida teitä joulukuun jokaisena päivänä aina aattoon asti.

Sinful Classic Joulukalenteri sisältää 13 tuhmaa seksilelua, 4 tuotetta hellään bondageen ja 7 erilaista asustetta ja eroottista tarviketta. Yllätä kumppanisi Sinfulin kalenterilla ja täytä vuoden viimeinen kuukausi seksillä, yllätyksillä ja yhteisillä hetkillä.

Suurmenestykseksi osoittautunut kalenteri myytiin aiempina vuosina loppuun ennätysajassa ja olemme huikean ylpeitä siitä, että se inspiroi pariskuntia yhteisiin eroottisiin hetkiin. Oletteko yksi niistä onnellisista pareista, jotka hankkivat Sinful Classic Joulukalenterin viime vuonna? Siinä tapauksessa suosittelemme, että hankitte tällä kertaa Sinful Deluxe Joulukalenterin tai Sinful Adventtikalenterin, jotta voitte kokeilla aivan uutta tuotekokoelmaa.

Deluxe-versio kokeneemmille pareille

Onko teillä jo seksilelujen perusteet hallussa ja toivotte yllätyksiä, joiden laatu on vielä astetta korkeammalla? Siinä tapauksessa Sinful Deluxe Joulukalenteri on täydellinen teitä varten. Hemmottele kumppaniasi luksusversiolla, joka sisältää suosittuja ja huippulaadukkaita tuotteita. Laittakaa mielikuvitus laukkaamaan ja löytäkää inspiraatiota uusista tuhmista yllätyksistä, jotta joulukuun jokainen päivä olisi leikkiä täynnä.

Sinfulin ylellinen joulukalenteri sisältää tuotteita suosituilta tuotemerkeiltä ja johdattelee teidät jännittäviin yhteisiin leikkeihin. Obaie tutustuttaa teidät hellään bondageen, kun taas Amaysinin värisevät ihanuudet piristävät esileikkiä ja tarjoavat tajunnanräjäyttäviä orgasmeja. Lisäksi saatte Nortien seksikkäitä alusvaatteita naisille sekä huippusuosittuja Mr. Membr -tuotteita miehille. Luvassa on myös jännittäviä seksileluja omalta suositulta Sinful-brändiltämme. Nauttikaa 14 suositusta seksilelusta, 6 välineestä hellään bondageen sekä 4 viettelevästä asusteesta ja eroottisesta tarvikkeesta. Lähtekää aistilliselle joulumatkalle Sinful Deluxe -kalenterin siivittämänä!

Adventtikalenteri tarjoaa yllätyksen joka viikko

Uusi Adventtikalenteri sopii kaikille riippumatta siitä, paljonko teillä on kokemusta seksileluista. Vaikka olisitte aivan aloittelijoita jännittävien ja tuhmien lelujen suhteen, Sinful Adventtikalenteri tarjoaa nautittavaksenne roppakaupalla upeita kokemuksia. Kalenteri on suunniteltu erityisesti teille, jotka haluatte leikkiä ja tutustua toistenne mieltymyksiin ajan kanssa.

Sinful Adventtikalenteri sisältää kokoelman valikoituja bestsellereitä, joista kuka tahansa voi saada nautintoa tuhmiin parileikkeihin. Kalenteri sisältää 12 upeaa tuotetta kuumiin yhteisiin sunnuntai-iltoihin. Saatte 6 kiihottavaa ja orgasmintäyteistä seksilelua sekä 4 välinettä hellään bondageen. Kaiken muun hyvän lisäksi laitoimme mukaan myyntihitiksi nousseen orgasmigeelin ja laadukkaan hierontaöljyn pohjoismaiselta luomutuotemerkiltä nimeltään Kaerlig. Koe vuoden hauskimmat ja seksikkäimmät sunnuntait Sinful Adventtikalenterin kanssa!

Lisää läheisyyttä ja erotiikkaa parisuhteeseen

Vuoden tuhmat Sinful-kalenterit tarjoavat mahdollisuuden avoimempiin ja syvempiin keskusteluihin erotiikasta ja fantasioista sekä tilaisuuden oppia tuntemaan toisenne paremmin.

Sinfulin tyylikkäät joulukalenterit on pakattu kauniisti, jotta ne sopivat saumattomasti osaksi kodin joulukoristelua ja säilyttävät samalla kätkemänsä kuumat salaisuudet. Lisäksi saatte upean inspiraatiovihkosen täynnä vinkkejä ja opastusta eroottisiin joulunautintoihin.

Kalenterien tavoitteena on tarjota teille mitä ihanin ja riemukkain joulu täynnä seksiä, läheisyyttä ja jännitystä. Haluamme auttaa teitä vaalimaan sitä ihanaa kipinää, jonka pienet tuhmat lahjat voivat sytyttää vuodenaikana, joka on tunnetusti sydämen juhlaa.

Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja parantaneet yllätysten valikoimaa ja laatua.

Kaikki versiot tämän vuoden Sinful-joulukalentereista ovat sisällöltään huomattavasti myyntihintaansa arvokkaampia, ja lisäksi saatte ilmaisen toimituksen.

Asiakaspalautteen perusteella olemme päivittäneet ja parannelleet tuotteita sekä valinneet mukaan aivan uusia, jännittäviä leluja. Lisäksi jokaisen kalenterin mukana tulevaa inspiraatiovihkosta ja sen online-versiota on paranneltu, joten luvassa on tuntikausia ihania leikkejä joulukuun aikana. Vihkonen löytyy netistä suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi ja englanniksi, joten tarjolla on aina lisätietoja päivän yllätyksestä sekä inspiraatiota tuhmien tuotteiden käyttöön, jotta saatte niistä kaiken irti.

Yllätä kumppanisi eroottisella joulukalenterilla ja saa unohtumaton joulu!

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi