Ikimuistoinen joulu

Hemmottele itseäsi ja kumppaniasi vuoden tuhmimmalla joulukalenterilla ja täytä joulunodotus yllätyksillä, leikillä ja seksillä. Luvassa on joulukuu, jonka aikana pääsette nauttimaan toisistanne aivan uusilla tavoilla.

Sinfulin eroottisia joulukalentereita on saatavilla vain rajoitettu erä ja ne on myyty loppuun ennätysajassa jo useita vuosia peräkkäin. Kauanko uskallatte odottaa, ennen kuin hankitte omanne?

Upouusi sisältö

Pohjoismaiden myydyin

Ilmainen toimitus

24 tuhmaa yllätystä

16x Seksilelua

3x Eroottista tarviketta

5x Hellää bondagea

Vuoden bestseller

 • Vuoden 2021 joulukalenterissa on uusi sisältö, joten voit valita Classicin, vaikka olisit ostanut sen aiemminkin.
 • Pohjoismaiden myydyin eroottinen joulukalenteri.
 • Täydellinen lahjaidea kumppanillesi.
 • 24 suosittua tuotetta naisille, miehille ja pariskunnille, arvoltaan yhteensä 330 €.
 • Mukana inspiraatiovihkonen, joka opastaa teitä kohti tuhmempia jouluseikkailuja.
 • Rajoitettu erä - loppuunmyyty ennätysajassa useana peräkkäisenä vuonna.
 • Lue lisää

16x Seksilelua

2x Eroottista tarviketta

6x Hellää bondagea

Luksusversio

 • Vuoden ylellisin eroottinen joulukalenteri.
 • Vuoden 2021 joulukalenterissa on uusi sisältö, joten voit valita Deluxen, vaikka olisit ostanut sen aiemminkin.
 • 24 suosittua luksustuotetta naisille, miehille ja pariskunnille, arvoltaan yhteensä 490 €.
 • Mukana inspiraatiovihkonen, josta saatte lisää ideoita hauskanpitoon.
 • Valikoima bestsellereitä suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Sinful, Obaie ja Amaysin.
 • Rajoitettu erä - loppuunmyyty ennätysajassa useana peräkkäisenä vuonna.
 • Lue lisää
Antoisin joulukalenteri jonka tiedän
“Parasta pimeään syksyyn ja joulun odotukseen! Ihanaa, kipinöivää jännitystä jokaisen luukun kohdalla! Ehdottomasti antoisin joulukalenteri jonka olen koskaan hankkinut ;) Ei malttanut odottaa joulukuuta!”
- Salla -

Kuule lisää Sinful Joulukalenterista

Usein kysyttyjä kysymyksiä joulukalenterista

Ostimme viime vuonna joulukalenterin. Sisältävätkö tämän vuoden versiot samoja tuotteita?

Sekä vuoden 2021 Sinful Classic että Sinful Deluxe -joulukalenterit sisältävät 24 täysin uutta tuotetta. Muutamat niistä ovat tuotetyypiltään samoja kuin aiempien vuosien yllätykset, mutta kaikki tämän vuoden tuotteet ovat mukana ensimmäistä kertaa. Näin ollen voitte hyvin ostaa Classicin tai Deluxen uudelleen tänä vuonna ja yllättyä iloisesti päivästä toiseen.

Seksilelut ovat uutta meille. Mikä joulukalenteri meidän kannattaisi valita?

Sinful Classic Joulukalenteri on täydellinen valinta, jos teillä on vain vähän tai ei lainkaan kokemusta seksileluista. Sen sisältö avaa teille monia mahdollisuuksia nauttia omasta ja toistenne vartaloista. Muistakaa myös, että kalenterin mukana saatte vihkosen, joka sisältää opastusta tuotteiden käyttöön, jolloin saatte niistä kaiken irti.

Löytyykö yöpöydän laatikostanne jo seksileluja, tai haluatteko kokoelmaanne ainoastaan huippulaadukkaita tuotteita? Siinä tapauksessa Sinful Deluxe Joulukalenteri on oikea valinta.

Onko tarpeen ostaa paristoja, latausjohtoja tai muita tarvikkeita joulukalenterin lisäksi?

Kaikki tarvittavat paristot ja latausjohdot sisältyvät joulukalenterihin, joten niistä ei tarvitse kantaa huolta. Ladattavat tuotteet ladataan helposti USB-latausjohdolla joko tietokoneen tai adapterin kautta. Saatte lisätietoa kustakin tuotteesta mukana tulevasta tuoteselosteesta.

Suosittelemme hankkimaan erikseen seksilelun puhdistusaineen ja vesipohjaisen liukuvoiteen, jolloin saatte eniten irti uusista leluistanne ja voitte puhdistaa ne nopeasti ja tehokkaasti.

Olen parisuhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa. Löytyykö meille sopivaa joulukalenteria?

Sinfulin joulukalenterit sopivat parhaiten eri sukupuolta oleville pareille. Niistä löytyy varmasti tuotteita, joista voitte nauttia yhdessä, mutta valitettavasti osa tuotteista jää käyttämättä.

Jos kaipaatte inspiraatiota tai opastusta muihin Sinful-kaupasta löytyviin tuotteisiin, jotka ovat täydellisiä samaa sukupuolta oleville pariskunnille, olette tervetulleita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Olen sinkku. Sopiiko joulukalenterien sisältö minulle?

Monia joulukalenterien tuotteista voi ilman muuta käyttää soololeikeissä, mutta sisältö on koottu nimenomaan pariskuntia ajatellen. Siksi osa tuotteista vaatii kumppanin, jotta niistä saa kaiken irti.

Onneksi Sinfulin verkkokaupasta löytyy valtavasti tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti soololeikkeihin - myös joulukuussa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos kaipaat apua täydellisen joululahjan hankkimiseen itsellesi.

Kuinka monta tuotetta kalentereissa on naisille, miehille ja pareille?

Monet joulukalenterien tuotteista sopivat niin naisen kuin miehenkin käytettäväksi tai yhteiskäyttöön. Mukana tulevasta inspiraatiovihkosesta saatte opastusta siihen, miten saatte tuotteista mahdollisimman paljon irti.

Olemme jakaneet sisällön seuraaviin kategorioihin:

Sinful Classic Joulukalenteri: Seksilelut = 16, Hellä bondage = 5, Eroottiset tarvikkeet = 3

Sinful Deluxe Joulukalenteri: Seksilelut = 16, Hellä bondage = 6, Eroottiset tarvikkeet = 2

Mitä teemme, jos meillä on muuta kysyttävää?

Jos teillä on kysyttävää kalentereista, olette tervetulleita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. He ovat valmiina auttamaan niin pienissä kuin suurissakin pulmissa. Saatte asiakaspalveluun yhteyden puhelimitse arkisin klo 9-22 ja viikonloppuisin klo 11-19 soittamalla numeroon 09 4245 0785. Voitte myös lähettää sähköpostia osoitteeseen service@sinful.fi.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi