JOULUN
EROOTTISIMMAT
KALENTERIT

Tee joulusta leikkisämpi kuin koskaan joulukalentereilla, jotka avaavat sinulle oven uusien eroottisten elämysten maailmaan. Luvassa on joulukuu täynnä läheisyyttä, nautintoa ja tuhmia leikkejä.

Sinfulin eroottisia joulukalentereita on saatavilla vain rajoitettu erä - joten tilaa omasi ajoissa!

Sinful Original Joulukalenteri

Bestseller-versio

 • Vuoden suosituin aikuisten eroottinen joulukalenteri
 • Täydellinen lahjaidea kumppanillesi
 • 24 bestseller-tuotetta miehille, naisille ja pareille, arvoltaan yhteensä 350 €
 • Mukana inspiraatiovihkonen, jonka avulla saat mahdollisimman paljon irti tuotteistasi
 • Bestseller – Rajoitettu erä

Sinful Premium Joulukalenteri

Luksusversio

 • Vuoden ylellisin eroottinen aikuisten joulukalenteri
 • Täydellinen lahjaidea kumppanillesi
 • Valikoima suosittuja luksustuotteita miehille, naisille ja pareille, arvoltaan yhteensä 590 €
 • Mukana inspiraatiovihkonen, jonka avulla saat mahdollisimman paljon irti tuotteistasi
 • Luksus-bestseller – Rajoitettu erä
Mitä asiakkaamme sanovat
96% kalenterin aiemmin ostaneista asiakkaistamme suosittelee sitä
 • Upea!
  “Olimme todella yllättyneitä siitä, miten hyviä ja laadukkaita tuotteet ovat. Käytämme niistä kaikkia varmasti vielä monta kertaa. Odotamme jo innolla ensi vuoden uutta kalenteria.”
  - (Sus) -
 • Suosittelen!
  "Erittäin hyvä joulukalenteri, ja joka sentin arvoinen. Ostan sen ehdottomasti myös ensi vuonna ja suosittelen kaikkia muitakin hankkimaan kalenterin. Oli mukavaa, että tuotteita oli sekä naisille että miehille."
  - (M) -
 • Loistava
  “Emme malttaneet olla avaamatta kaikkia luukkuja. Tuotteet olivat tyylikkäitä ja ylellisiä, ja on mahtavaa, että yhtä tuotetta voi käyttää monella eri tavalla. Olemme erittäin tyytyväisiä”
  - (Bibi) -
 • Maailman paras joulukalenteri
  “En ole odottanut joulua koskaan niin innokkaasti kuin tänä vuonna! Kalenteri on upea, ja se sisältää hyviä tuotteita jokaiselle päivälle. Yhtään huonoa tuotetta ei ollut. Kaiken kaikkiaan mahtava kalenteri.”
  - (Himokas aloittelija) -
 • Laatutuotteita jokaisen luukun takana!
  “Meistä oli hauskaa ja jännittävää avata yksi luukku joulukuun jokaisena päivänä. Se tarjoaa todellakin "vastinetta rahalle" ;-)”
  - (Johnnytapia) -

Muut joulukalenterit

TV:stä tuttu

Usein kysyttyjä kysymyksiä joulukalenterista

Ostimme joulukalenterin jo viime vuonna. Sisältävätkö tämän vuoden kalenterit samoja tuotteita?

Sinful Premium Joulukalenteri tarjoaa paljon uusia ja jännittäviä tuotteita sekä muutaman päivitetyn version aiempien vuosien tuotteista. Voit siis ehdottomasti ostaa Premium-kalenterin tänäkin vuonna ja silti yllättyä iloisesti joka päivä.

Sinful Original Joulukalenteri sisältää sekä aiemmilta vuosilta tuttuja tuotteita että muutamia päivitettyjä versioita ja lisäksi myös joitain täysin uusia tuotteita.

24 yllätystä sisältävien Original- ja Premium-joulukalenterien lisäksi valikoimassamme on tänä vuonna neljä upouutta kalenteria, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Uusi Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Naisille sisältää 12 yllätystä, jotka sopivat sinkkunaisille ja naispareille. Vastaava miehille suunniteltu kalenteri on Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille, joka sopii sinkkumiehille ja miespareille.

Jos haluatte tutkiskella yhdessä erilaisia teemoja ja teillä on ehkä jo jonkin verran kokemusta seksileluista, suosittelemme kokeilemaan uutuuskalentereitamme Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe tai Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium. Kummassakin kalenterissa on neljä luukkua, joista jokaisella on tietty teema.

Kaikki kuusi kalenteria sisältävät tuoteoppaat ja inspiraatiovihkosen, jonka ohjeiden ja vinkkien avulla saat mahdollisimman paljon irti luukkujen takana olevista tuotteista.

Olemme seksilelujen suhteen vielä aloittelijoita. Mikä joulukalenteri meidän kannattaisi hankkia?

Sinful Original Joulukalenteri on täydellinen valinta kaikille, joilla on vain vähän tai ei lainkaan kokemusta seksileluista. Original-kalenterin tuotteet tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia kokeilla uusia juttuja ja tutkia omaa ja kumppanin kehoa. Muista myös, että kalenteri sisältää inspiraatiovihkosen, jonka avulla saat mahdollisimman paljon irti leikeistäsi.

Jos sinulla on jo kokoelma seksileluja yöpöydän laatikossa tai jos haluat kalenterin täydeltä erittäin korkealaatuisia tuotteita, suosittelemme valitsemaan Sinful Premium Joulukalenterin tai jommankumman kahdesta uutuuskalenterista.

Onko meidän ostettava paristoja, latausjohtoja tai muita lisävarusteita joulukalenterin lisäksi?

Kaikki tarvittavat paristot ja latauskaapelit sisältyvät kaikkiin joulukalentereihin, joten niistä ei tarvitse huolehtia. Ladattavat tuotteet on helppo ladata USB-johdon avulla: kytke vain johto tietokoneeseen tai adapteriin ja lelusi on valmis tuossa tuokiossa. Lisätietoa yksittäisistä tuotteista löytyy kalenterin mukana tulevasta tuoteoppaasta.

Suosittelemme kuitenkin, että ostat kalenterin lisäksi seksilelun puhdistusaineen ja vesipohjaisen liukuvoiteen, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen uusista tuotteistasi ja voit puhdistaa ne käytön jälkeen nopeasti ja tehokkaasti. Katso suosituksemme täältä.

Olemme samaa sukupuolta oleva pari. Onko valikoimassa meille sopivaa joulukalenteria?

Ilman muuta! Tänä vuonna valikoimassamme on kaksi upouutta kalenteria, Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Naisille ja Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille. Molemmat kalenterit sisältävät 12 tuotetta ja sopivat loistavasti niin sinkuille kuin samaa sukupuolta oleville pareille.

Olen sinkku. Onko joulukalenterissa minulle sopivia tuotteita?

Varmasti! Tänä vuonna valikoimassamme on kaksi upouutta kalenteria, Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Naisille ja Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille. Molemmat kalenterit sisältävät 12 tuotetta ja sopivat loistavasti niin sinkuille kuin samaa sukupuolta oleville pareille.

Kuinka monta tuotetta Joulukalenterissa on naisille, miehille ja pareille?

Monet joulukalentereiden tuotteista sopivat kummallekin sukupuolelle, ja niitä voi käyttää myös yhdessä kumppanin kanssa. Mukana tulevasta inspiraatiovihkosesta löydät hyvät ohjeet siihen, miten saatte kumpikin mahdollisimman paljon nautintoa tuotteista.

Olemme jakaneet sisällön seuraaviin kategorioihin:

Sinful Original Joulukalenteri: Seksilelut = 13, Hellä bondage = 6, Eroottiset tarvikkeet = 5

Sinful Premium Joulukalenteri: Seksilelut = 14, Hellä bondage = 6, Eroottiset tarvikkeet = 4

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Naisille: Seksilelut = 8, Hellä bondage = 3, Eroottiset tarvikkeet = 1

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille: Seksilelut = 10, Hellä bondage = 2

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Joulukalenteri: Seksilelut = 8, Hellä bondage = 4, Eroottiset tarvikkeet = 2

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Joulukalenteri: Seksilelut = 9, Hellä bondage = 4, Eroottiset tarvikkeet = 2

Entä jos meillä on muuta kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää joulukalentereistamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakasneuvojat auttavat mielellään, ja heillä on kaikki kalenterituotteet käden ulottuvilla. Tavoitat heidät puhelimitse numerosta 09 4245 0785 arkisin klo 9.00–22.00 ja viikonloppuisin klo 11.00–19.00. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen service@sinful.fi.

Sisältääkö kalenteri lateksia ja onko se vegaaninen?

Yksikään kuudesta kalenterista ei sisällä lateksia.

Sinful Original Joulukalenteri, Sinful Premium Joulukalenteri ja Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Naisille eivät ole vegaanisia.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe, Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium ja Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille ovat kaikki vegaanisia.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi