Vuoden tuhmin joulukalenteri

Eroottinen joulukalenteri

Joulukuu on täynnä iloa, kodikkuutta ja läheisyyttä, sillä joulunaika tarkoittaa parhaimmillaan läheisten kanssa vietettyä laatuaikaa. Tänä vuonna luvassa on tavallistakin enemmän vietteleviä ja intiimejä hetkiä yhdessä rakkaimpasi kanssa. Hemmottele kumppaniasi ja itseäsi vuoden tuhmimmalla Sinful-joulukalenterilla, sillä se saa teidät takuulla hyppäämään ulos villasukistanne.

Vuoden eroottisin
Bestselleri pareille

Huolella valitut,
suositut tuotteet

24 tuhmaa yllätystä
Nauttikaa joka päivä

SINFUL JOULUKALENTERI

Tämä limited edition -joulukalenteri sisältää 24 eroottista lahjaa, jotka tekevät joulukuustanne todella tuhman. Joka päivälle on luvassa uusi yllätys, jonka avulla saatte uusia ideoita kiihottavaan esileikkiin ja fantastisiin seksikokemuksiin.

  • Tehkää joulukuustanne kiihottava leikki
  • 24 huolella valikoitua Sinful-tuotetta
  • Pareille, jotka haluavat kokeilla seksileluja ja hellää bondagea
LISÄÄ OSTOSKORIIN LUE LISÄÄ

Arvostelujanne viime vuodelta

Kiitos ihanasta joulusta

“Tämä oli paras ostos pitkään aikaan. Meillä oli tosi hauska ja tuhma joulu. Laatu oli kohdallaan ja saimme paljon uutta inspiraatiota. Todellakin hintansa arvoinen.”

- Trine -

Parasta pariterapiaa hintaansa nähden

“Tällaista vaikutusta en todellakaan osannut odottaa kalenterilta. Se on tuonut meille uutta kipinää, iloa, seksikkyyttä ja monia ihania hetkiä. Jännitys siitä, millä pääsemme leikkimään seuraavaksi on osa nautintoa.”

- Anders -

Yllätyksiä ja joululeikkejä

“Yllätyimme siitä, mitä luukun nro 16 takaa paljastui - ajattelimme ensin, ettei se ollut meidän juttu, mutta siitä tulee varmasti osa leikkejämme tästä eteenpäin.”

- Camilla -

Eroottiset joulukalenterit Sinfulilta ovat täydellinen tapa hemmotella toisianne ja nauttia joulukuusta täysillä.

Kaikki tuotteet