American Bombshell Ballistic XXL Dildo
American Bombshell Ballistic XXL Dildo
63,90 €

American Bombshell Ballistic XXL Dildo

0.0 (0)
Saatavilla 7.1.2021 alkaen - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
63,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

American Bombshell Ballistic XXL Dildo on valtavan suuri dildo amerikkalaiselta Doc Johnson ‑tuotemerkiltä. Sen halkaisija on peräti 7,6 cm ja sen sisään asetettava pituus on 21 cm, mikä tekee siitä yhden valikoimamme kookkaimmista dildoista.

Huomattavan paksu American Bombshell Ballistic on muotoiltu aitoa penistä muistuttavaksi, joten sen terska erottuu selvästi ja sen pinta on juomutettu suonilla. Dildoa voi käyttää sekä vaginaalisesti että anaalisesti, sillä sen tyvessä olevat kivekset toimivat stopperina.

Dildo on valmistettu täysin ftalaatittomasta PVC:stä, joten se on pehmeä mutta jämäkkä käytössä. Dildon pohjassa on imukuppi, jonka avulla sen voi kiinnittää koviin, sileisiin pintoihin, jolloin sitä voi käyttää ilman käsiä.

Suosittelemme käyttämään laadukasta, vesipohjaista liukuvoidetta Ballistic-dildon kanssa, jotta se on helpompi asettaa sisään ja sitä on miellyttävämpi käyttää. Käytön jälkeen sen voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

American Bombshell Ballistic XXL Dildon kokonaispituus (imukuppi mukaan lukien) on 28 cm, josta dildon varsi on n. 21 cm ja kivekset n. 5 cm. Halkaisijaltaan dildon pää on 8,2 cm ja varsi 7,6 cm.

Tiedot

MATERIAALI: PVC.
PITUUS: 28 cm, josta 21 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA:  Dildon pää 8,2 cm ja varsi 7,6 cm.
KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, saksa, tanska.

Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
0.0
0 asiakasta
5
4
3
2
1
Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi