American Bombshell Ballistic XXL Dildo

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

American Bombshell Ballistic XXL Dildo

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Ei varastossa Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

63,90 €

  Kuvaus

  American Bombshell Ballistic XXL Dildo on valtavan suuri dildo amerikkalaiselta Doc Johnson ‑tuotemerkiltä. Sen halkaisija on peräti 7,6 cm ja sen sisään asetettava pituus on 21 cm, mikä tekee siitä yhden valikoimamme kookkaimmista dildoista.

  Huomattavan paksu American Bombshell Ballistic on muotoiltu aitoa penistä muistuttavaksi, joten sen terska erottuu selvästi ja sen pinta on juomutettu suonilla. Dildoa voi käyttää sekä vaginaalisesti että anaalisesti, sillä sen tyvessä olevat kivekset toimivat stopperina.

  Dildo on valmistettu täysin ftalaatittomasta PVC:stä, joten se on pehmeä mutta jämäkkä käytössä. Dildon pohjassa on imukuppi, jonka avulla sen voi kiinnittää koviin, sileisiin pintoihin, jolloin sitä voi käyttää ilman käsiä.

  Suosittelemme käyttämään laadukasta, vesipohjaista liukuvoidetta Ballistic-dildon kanssa, jotta se on helpompi asettaa sisään ja sitä on miellyttävämpi käyttää. Käytön jälkeen sen voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  American Bombshell Ballistic XXL Dildon kokonaispituus (imukuppi mukaan lukien) on 28 cm, josta dildon varsi on n. 21 cm ja kivekset n. 5 cm. Halkaisijaltaan dildon pää on 8,2 cm ja varsi 7,6 cm.

  Tiedot

  MATERIAALI: PVC.
  PITUUS: 28 cm, josta 21 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA:  Dildon pää 8,2 cm ja varsi 7,6 cm.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, saksa, tanska.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: American Bombshell Ballistic XXL Dildo

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *