Aneros Evi Kegel Exerciser -PALKITTU

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Aneros Evi Kegel Exerciser -PALKITTU

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Innovatiivinen Aneros Evi Kegel Exerciser on ainutlaatuinen ja tehokas väline lantionpohjan lihasten vahvistamiseen, joka tuottaa samalla nautintoa käyttäjälleen. Evi auttaa sinua hyödyntämään lantionpohjasi luonnollisia lihassupistuksia ja lisäksi se on ensimmäinen markkinoilta löytyvä lantionpohjan harjoittaja, joka stimuloi myös G-pistettä ja klitorista lantionpohjan lihasten liikkeiden tahtiin. Juuri siksi Evi voitti tittelin "Sexual Wellness Product of the Year" XBIZ Awards -gaalassa vuonna 2013.

  Lantionpohjan lihaksesi tarttuvat Eviin automaattisesti viedessäsi sen emättimeesi, jolloin se pysyy visusti paikallaan. Sen sisälle menevä osa on muotoiltu siten, että siitä saa hyvän otteen, vaikka Evi painaa 91 g ja on siten varsin painava verrattuna useimpiin geishakuuliin ja muihin lantionpohjan harjoittajiin. Evi liikkuu edestakaisin kun jännität ja rentoutat lantionpohjan lihaksiasi. Tämä liike kertoo sinulle, että teet harjoitukset oikein, ja samalla Evi hieroo vuorotellen G-pistettäsi ja klitoristasi kevyesti tuottaen sinulle nautintoa. Säännöllisellä harjoittelulla liikettä on helpompi saada aikaiseksi ja pitemmällä harjoittelulla voit kiihottaa itsesi orgasmiin Evin avulla.

  Aneros Evin avulla voit mitata lantionpohjan lihastesi vahvuuden. Jos ne ovat vahvat, voit tehdä Evillä harjoituksia pitkään ilman että lihakset kipeytyvät. Jos taas lihakset ovat harjoittamattomat, Eviä on vaikeampi pitää sisällä ja on helppo seurata lihasten vahvistumista, sillä tulokset alkavat näkyä nopeasti.

  Näin käytät Eviä:
  Voitele puhdistettu Evi vesipohjaisella liukuvoiteella, jotta se on helppo asettaa paikalleen. Asetu selinmakuulle siten, että taivutat molempia polviasi kohti vatsaasi. Aseta Evi hitaasti sisällesi siten, että sen tyvessä oleva kapeampi uloke asettuu klitorista vasten. Tässä asennossa voit tuntea, kuinka sisälle asettuva osa painuu G-pistettäsi vasten. Voit kokeilla erilaisia asentoja, jotta löydät itsellesi parhaimman. Aloita tekemällä muutama yksinkertainen lantionpohjan lihasharjoitus, joissa ensin jännität lihakset ja sitten rentoutat ne, jotta totut siihen miltä Evi tuntuu sisälläsi. Etsi sitten itsellesi sopivin rytmi ja intensiteetti harjoitusten tekemiseen.

  Suosittelemme aluksi harjoittamaan lantionpohjan lihaksia EVI Kegel Exerciserilla muutaman kerran viikossa pari minuuttia kerrallaan. Voit vähitellen lisätä harjoitustiheyttä ja varioida harjoituksia oman vartalosi tuntemusten mukaan.

  Aneros Evi Kegel Exerciser on valmistettu lääketieteellisellä silikonilla päällystetystä lääketieteellisestä muovista. Se on rakenteeltaan jämäkkä ja tukeva, mutta sen pinta on mukavan pehmeä ja sileä. Se on pakattu punavalkoiseen säilytyslaatikkoon, jossa on näppärä magneettisulkumekanismi.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen muovi ja silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 11 cm, josta 9 cm sisään asetettavaa.
  PITUUS, KLITORISSTIMULAATTORI: 8 cm.
  HALKAISIJA:1,3–3,8 cm.
  YMPÄRYSMITTA: 3,6–12 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Aneros Evi Kegel Exerciser -PALKITTU

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *