Autoblow 2+ XT Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Autoblow 2+ XT Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

159,00 €

149,00 €

  Kuvaus

  Nyt voit saada suuseksiä aina kun haluat - missä ja miten tahansa. Autoblow 2+ XT Masturbaattori antaa sinun nojautua taaksepäin ja nauttia ihanasta suihinotosta.

  Suihinottokoneessa on pehmeä sisäholkki, joka simuloi suuseksiä todella aidonkaltaisesti. Tämä kädet vapaiksi jättävä masturbaattori ympäröi peniksesi ja käyttämällä hyvää liukuvoidetta et juuri edes huomaa eroa aitoon asiaan.

  Päivitetty Autoblow 2+ XT on aiempia versioita tiukempi malli.

  Masturbaattorin pehmeän holkin aukko muistuttaa suuta ja se on valmistettu luonnolliselta tuntuvasta materiaalista. Holkkien sisäsyvyys on sama ja sopii kaikille peniksille, mutta voit valita kolmesta eri halkaisijasta/ympärysmitasta:

  Holkki A:n halkaisija on 2,7–3,5 cm ja ympärysmitta 7,5-10 cm.
  Holkki B:n halkaisija on 3,5–4,5 cm ja ympärysmitta 10-14 cm.
  Holkki C:n halkaisija on 4,5–5,6 cm ja ympärysmitta 14-16 cm.

  Masturbaattorissa on fiksu toiminto, joka pitää huolta siitä, ettei moottori ylikuumene. Siksi stimulaatio taukoaa automaattisesti, jos moottori ylikuormittuu. Lyhyen viilenemisajan jälkeen se toimii jälleen.

  Tiedot

  MATERIAALI: ABS-muovi ja TPE.
  AUTOMAATTINEN: Kyllä.
  VOI KÄYTTÄÄ ILMAN KÄSIÄ: Kyllä.
  VIRTALÄHDE: Verkkovirta.
  NOPEUS: Käännettävä säädin.
  ÄÄNITASO: Keskitasoa voimakkaampi.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.
  HOLKKI A:
  - Halkaisija 2,7-3,5 cm.
  - Ympärysmitta 7,5-10 cm.
  HOLKKI B: 
  - Halkaisija 3,5-4,5 cm.
  - Ympärysmitta 10-14 cm.
  HOLKKI C: 
  - Halkaisija 4,5-5,6 cm.
  - Ympärysmitta 14-16 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Hyvä tuote Sain oman autoblow 2+ kotiin ja se ylitti odotukset. Tuntuu melkein kuin aidolta suihinotolta. Mutta älä silti ajattele, että se voisi korvata parin oikeita huulia :/. Mutta suosittelen kyllä miehille, joilla ei ole kotona kumppania, joka tykkäisi imutella.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Orgasmitakuu
  Suihinotto Simuloitu suihinotto... Joo, Autoblow pääsee kyllä varsin lähelle aitoa asiaa. Pidän tuotteesta todella. Helppo käyttää, tuntuu todella hyvältä ja saa laukeamaan joka kerta. Helppo puhdistaakin. Pitää kyllä melkoista meteliä, mutta jos vedät peiton päälle käytön aikana, se peittää suurimman osan melusta. Kokemusteni perusteella suosittelen kyllä, ja eri tuntemukset eri asennoissa on ehdottomasti plussaa!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Ihana seksilelu Olen vanhempi mies, enkä juuri enää harrasta seksiä, mutta tämän kanssa sain parhaan siemensyöksyn pitkiin aikoihin ja heti ensimmäisellä käyttökerralla.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Ota holkkikoot vakavasti Aika mukava laite, mutta aivan "hands-free":nä en kyllä sitä uskalla käyttää, sen verran siinä on massaa. Tilasin koon A ajatellen että siitä saisi tiukemman tuntuman, vaikka B olisi ollut kokoluokkaani. A holkki on oikeasti holkeista isoin, ja sen on tarkoitus osittain kerääntyä kasaan. Ota siis holkkikoot tosissaan, tai laitteen kosketus jää kevyeksi. Mukavalta se kumminkin tuntui, ja B holkki kyllä menee tilaukseen.

  Toisinaan holkin materiaali itse vaikuttaa hieman heikolta. Voinee johtua osittain siitä, että koko oli väärä, mutta yhden käyttökerran jälkeen sen ulkopuolella oli selvästi kulumaa. Laitteen moottori on myös aika äänekäs. Nopeussäädöt menevät lopulta "kohtalaisen hitaasta" "kohtalaisen nopeaan". Jos minunlaillani tykkäät vaihdella hyvin hitaan "tease" vauhdin ja erittäin nopean välillä, laite jää siitä hieman vaille.

  Kokonaisuudessaan kumminkin aivan hyvä ostos, ja parempi kunhan on oikea holkki. Ei mitenkään paha, varsinkaan 124€ alennettuun hintaan.

  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Yllätys Todella upea kokemus heti ensimmäisestä kerrasta. Nopeuden säätö hieno lisä ja imu todella upea. Lauetessa upea tunne kun rytmi säilyy haluttuna loppuun asti. Ehdottomasti tarvitsee vesipohjaisen liukuvoiteen. Paras seksilelu ehdottomasti miehelle!
  Aikaisemmissa palautteissa mainintaa kulumisesta. Niitä en ole huomannut, onkohan liian pieni holkki peniksen kokoon verrattuna?
  Pakko käyttää päivässä useita kertoja kun tekee niin hyvää!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Masturbaattori On kyllä huikea vehje! Itse ei tosiaan tarvitse tehdä muuta kuin nauttia! Nopeuden säätö on todella mukava lisä! Miinuksia ehkä siitä että tuo sisäosa tosiaan kuluu nopeasti ;/ 10min takana ja pientä kulumaa näkyy jo. Täytyy ensikerralla laitta kondomi sisäosan ulkopuolelle niin eiköhän kuluminen lopu siihen ;) Laite myös sammui pari kertaa kesken ajon, mutta kun käytti "kaasun" kerran nollassa niin lähti heti taas hyrräämään :) Kokonaisuudessaan hyvä laite!
  5 4 1
  Materiaali ja laatu
  Kokonaisarvio
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Orgasmitakuu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  autoblow2 hyvä istuvuus koko suun mitalta
  kokonaisuus toimii
  vastaa tuotekuvausta ja toiminnot stimuloi hyvin
  tuntuu aidolta, hintansa arvoinen
  5 5 1
  Materiaali ja laatu
  Kokonaisarvio
  Käytettävyys
  Mukavuus ja istuvuus
  Orgasmitakuu
  Eka testi Tuote on ihan näppärän oloinen, ja tuntuu kyllä kivalta. Mutta kun itse en ole herkimmästä päästä ja ajelin täysiteholla aika kauan, niin oli se suuholkki aika kuluneen näköinen. Yhdestä kohdasta jo melkein puhki hiertynyt. Ja tämä vartin ekatestillä. Ei parane ajella täysillä liikaa, mutta pettymys on, että noinkin nopeasti puhki kulumassa. Tällä menolla jo tokakerralla puhki varmaan. Kalliiksi tulee, jos suukappaleita joutuu ostamaan yhtenään uusia.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Autoblow 2+ XT Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *