Autoblow A.I. Suihinottokone

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Autoblow A.I. Suihinottokone

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

219,00 €

209,00 €

  Kuvaus

  Ultimaattinen itsetyydytin sinulle, joka haluat enemmän kuin pelkän suihinoton.

  Autoblow A.I. on suihinottokone, joka on kehitetty käyttäen teknologiaa, jota myös tekoälyt käyttävät. Se tarjoaa käyttöösi 10 uutta suuseksitekniikkaa, joista yksi on jokaisella kerralla erilainen, joten luvassa on aivan poikkeuksellisia elämyksiä.

  Laitteessa on pehmeä silikoniholkki, joka saa aikaan luonnollisen, suuseksiä muistuttavan tuntemuksen stimuloidessaan penistäsi peräti 250 eri kohdasta.

  Tämän upean laitteen kehittänyt tiimi katsoi yli 100 tuntia pornoa löytääkseen kaikki mahdolliset suuseksitekniikat, joten saat huikean aidonkaltaista nautintoa.

  Kytke Autoblow verkkovirtaan ja nauti loppuun asti hiotusta suihinotosta. Masturbaattori ei lopeta ennen kuin olet täysin tyydytetty ja se on valmis uuteen kierrokseen heti kun sinäkin olet.

  Autoblow A.I. sopii miehille, joiden peniksen halkaisija on enintään 5,2 cm.

  Tiedot

  MATERIAALI: ABS-muovi ja silikoni.
  KOKONAISPITUUS: 24 cm.
  SISÄSYVYYS: 20 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 1 cm (joustaa).
  OHJELMAT: 10, joista yksi on jokaisella käyttökerralla erilainen.
  NOPEUDET: 10 erilaista.
  VIRTALÄHDE: Verkkovirta.
  PAINO: 1490 g.
  KIELI: Mm. englanti, ruotsi, saksa, tanska.
  HUOM: Sopii miehille, joiden peniksen halkaisija on enintään 5,2 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Ihan ok Ei kauhean hyvä, voisi odottaa paljon parempaa..
  5 2 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Ensikokemuksia Eilen herrasmiesperiaatteeni "ei seksiä ensitreffeillä" piti, tutustuimme vain toisiimme. Tänään Ai halusi syventää suhdettamme. Tapani on nimetä seksilelut, tämä sai nimekseen japanilaisen naisennimen. Valitsin Ain kahdesta syystä: arvostan laatua ja kuvauksen perusteella iso penis mahtuu siihen. Katsotaan... Ain ohjekirja on yksinkertainen ja moottorin käyttöpainikkeet selkeät käyttää myös kiihottuneena. Verkkovirtalähde on kestävä ja varmatoiminen ratkaisu. Ulkonäkö on raskastekoinen, mutta jos se on keston tae, niin hyvä. Silikonisisus on miellyttävä ja elastinen, pienennäköinen suu venyy ja ottaa lähes 15 cm ymp. peniksen sisään. Laitteen sisällä ylös/alas liikkuva sisärengas on halkaisijaltaan hieman kannen aukkoa pienempi, terska mahtuu juuri ja juuri sen läpi. Sisuksen pituus 20 cm sallii työntymisen pohjaan saakka, mikä muissa moottoroiduissa masturbaattoreissa jää minulle haaveeksi. Kokeilin kaikki suihinottotyylit hitailla nopeuksilla, ja kuten tiedoissa luvataan, stimulaatiota ja variaatioita tuli koko varren mitalla. Liukkaria lisäsin kerran 1/2 h ajon aikana eikä luistossa ollut valittamista. Moottorin louskuttava ääni pysyi volyymiltaan siedettävänä, mutta minä sain huuto-orgasmin! Sisuksen tyhjennys, pesu lämpimällä vedellä, kuivaus (käytän Stigan kumipatjapumppua!) ja ylläpitokäsittely perunajauholla sujuivat ongelmitta, kuten olen laadukkaiden Fleshlightien kanssa tottunut. Suihinoton aikana täytyy muistaa, että Ain pohjassa (!) oleva moottorin ilmanottoaukko ei tukkeudu esim. kangasta vasten. Miehelle, jolla on pitkä penis, Ai tekee hyvää, ai-ai! Keskimittaista lyhyemmälle / ohuelle kalulle se saattaa jäädä vaillinaiseksi kokemukseksi. Jos Ai kestää, on se hintansa väärti.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Autoblow A.I. Suihinottokone

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: