Autoblow A.I. Suihinottokone

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Autoblow A.I. Suihinottokone 1
 • Autoblow A.I. Suihinottokone 2
 • Autoblow A.I. Suihinottokone 3
 • Autoblow A.I. Suihinottokone 4
 • Autoblow A.I. Suihinottokone 5
 • Autoblow A.I. Suihinottokone 6
 • Autoblow A.I. Suihinottokone 7
 • Autoblow A.I. Suihinottokone 8

Autoblow A.I. Suihinottokone

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

219,00 €

209,00 €

  Kuvaus

  Ultimaattinen itsetyydytin sinulle, joka haluat enemmän kuin pelkän suihinoton.

  Autoblow A.I. on suihinottokone, joka on kehitetty käyttäen teknologiaa, jota myös tekoälyt käyttävät. Se tarjoaa käyttöösi 10 uutta suuseksitekniikkaa, joista yksi on jokaisella kerralla erilainen, joten luvassa on aivan poikkeuksellisia elämyksiä.

  Laitteessa on pehmeä silikoniholkki, joka saa aikaan luonnollisen, suuseksiä muistuttavan tuntemuksen stimuloidessaan penistäsi peräti 250 eri kohdasta.

  Tämän upean laitteen kehittänyt tiimi katsoi yli 100 tuntia pornoa löytääkseen kaikki mahdolliset suuseksitekniikat, joten saat huikean aidonkaltaista nautintoa.

  Kytke Autoblow verkkovirtaan ja nauti loppuun asti hiotusta suihinotosta. Masturbaattori ei lopeta ennen kuin olet täysin tyydytetty ja se on valmis uuteen kierrokseen heti kun sinäkin olet.

  Autoblow A.I. sopii miehille, joiden peniksen halkaisija on enintään 5,2 cm.

  Tiedot

  MATERIAALI: ABS-muovi ja silikoni.
  KOKONAISPITUUS: 24 cm.
  SISÄSYVYYS: 20 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 1 cm (joustaa).
  OHJELMAT: 10, joista yksi on jokaisella käyttökerralla erilainen.
  NOPEUDET: 10 erilaista.
  VIRTALÄHDE: Verkkovirta.
  PAINO: 1490 g.
  KIELI: Mm. englanti, ruotsi, saksa, tanska.
  HUOM: Sopii miehille, joiden peniksen halkaisija on enintään 5,2 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Laadukas laite, mutta.. Kaikenkaikkiaan laite tuntuu todella laadukkaalta ja kestävältä. Lisäksi ainakin itselläni ei tule akkukäyttöiset laitteet kyseeseen, koska niistä loppuu yleensä akku kesken, eli verkkovirrasta isosti plussaa.
  Odotukseni olivat tästä ehkä hiukan korkeammat. En silti missään nimessä sanoisi huonoksi laitteeksi. Ja vielä ei ole kovin montaa kokeilukertaa takana. Muutama orkku vasta tällä harjoiteltu ja käyttökökemus yleensä paranee, kun harjoittelee käyttöä.
  Mielestäni edging-toiminto on hyvä. Saa helposti pauselle ja jatkettua siitä.
  Insertin puhdistminen tuntuu melko hankalalta. Sen takia tekisi mieli laueta ulkopuolelle, vaikka se ei olekaan niin mukavaa.
  Nähtäväksi jää, onko laite niin kestävä miltä vaikuttaa.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Laadukas kone, kaikista paras, kauan odotettu Olen nyt kokeillut tätä useita kertoja, ja tämä tässä on selkeä voittaja.
  Erityisesti "AI"-osa jolloin se liikkuu ennalta-arvaamattomasti on hyvä, on hauskaa kun ei tiedä miten se seuraavaksi liikkuu, lähempänä aitoa kokemusta.
  Holkki on vähän kova ja huono, joten laitoin SayberX:n holkin sisään, se on niin pehmeä, joustava ja nystyröity.
  Saybermasiinan mekaniikka ei nimittäin ole yhtä hyvä.
  Pakkauksessa lukee, että tähän voi ostaa muitakin sisäholkkeja, joita ei löydy Sinfulin valikoimasta, joten pitää ottaa selvää.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  A.I. Suihinottokone Todella hyvä tuote! Yksi parhaista mitä omistan! Jos sinulla on normaalikokoinen penis, tämä on täydellinen!!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Vaatii totuttelua Piti vähän totutella AI:hin, mutta nyt sillä saa aivan erilaisia ja voimakkaampia käyttökokemuksia kuin millään muulla, mitä multa löytyy.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Toimii ! Todellakin toimii ! Stimuloi ja toimii. Rahan arvoinen eikä mikään turhake. Kokeilin vasta ekan kerran, ja jos en olis saanu kramppia vatsalihaksiin.........Mukana tuleva "holkki" oli sen verran tiukka, että piti olla aivan tosissaan kiihottuneessa tilassa että "sain sen sisään" ja sain vatsalihaskrampin ku ekan kerran yritin. Ens kerralla menee varmasti paremmin enkä kadu hankintaa yhtään ! Kirjotan paremman arvostelun myöhemmin ! Sitä odotellessa kannattaa tehdä tilaus, venata postia ja nauttia !
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Ihan ok Ei kauhean hyvä, voisi odottaa paljon parempaa..
  5 2 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Toimiva tuote, mutta kaipaa kermaa kakun päälle. Ihan itsessään tuote on todella hieno. Moottori lämmittää sitä käytön aikana, joten tässä ei käy niin kuin Fleshlighteissa, jotka tuntuu lähinnä kylmältä kalalta. Mukana on valtavasti eri toimintoja ja toiminnot...Toimii.
  Mukava, että tässä tapauksessa sen voi sanoa positiivisena asiana tässä maailmassa, missä kaikkea myydään mutta lopputuloksella ei usein ole väliä. Kymmenestä saatavilla olevasta toiminnosta löysin kuitenkin vain pari, jotka hoitivat homman kunnolla, joten monet toiminnot ovat omalta kannalta aivan turhia, vaikka vaihtelu virkistääkin. 'Edging'-toiminnot on aivan hukkaanheitettyjä. Oon käyttänyt tuotetta pitkiä aikoja kerralla ilman että sain vietyä hommaa loppuun asti pelkästään sen avulla.
  Enkä päässyt maaliin ennen kuin laitoin lantion liikkumaan, mutta voi jeesus sentään miten hyvältä tuntui lopuksi. Oon ehkä vähän erikoinen tapaus siinä mielessä, että voin jatkaa hommia tuntikausia, joten jos oot yhtään samanlainen, suosittelisin ehkä penisrengasta, jolla voi pitää veren vangittuna elimeen. Maksoin tuotteesta täyden hinnan enkä oikein osaa vielä päättää oliko se sen arvoinen. Joo, on se ehdottomasti parempi kuin fleshlight ja omat kädet, mutta onko tää tuote, jonka voi vaan jättää hoitamaan hommat ja nauttia? Ei, ei se oo.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Autoblower A.I. on melko hyvä, MUTTA... Autoblower A.I. ei valitettavasti tunnu oikeelta suihinotolta, MUTTA se on huomattavasti parempi kuin fleshlight, ja se tuntuu varsin hyvältä, mutta pelkästään koneen avulla on vaikee laueta ilman että tekee itse jotain.

  Kun laitteen käynnistää ja sitä käyttää niin kuin fleshlightia kokemus on oikein hyvä, sain sillä voimakkaimpia orgasmeja mitä oon lelulta koskaan saanut.

  Valitettavasti maksoin itse täyden hinnan, ja seuraavana päivänä hintaa laskettiin, mutta on tämä ehdottomasti hankinnan arvoinen koska se lyö oman käden sata nolla.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  A.I. Suihinottokone Erinomainen tuote ! Meni omaan parhaimmistoon !!Jos on normaalikokoinen penis tää on täydellinen !!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Mahtava Kertakaikkiaan hienoa, että vihdoin meille miehillekin alkaa tulla hyviä laitteita. Tämä ei ehkä sovi kaikille, jos sattuu olemaan isompi penis, joten kannattaa tarkistaa mitat ennen ostamista. Suurin ongelma on ollut se, että laitteiden moottori on heikko, mutta tämä oli tavallista parempi. Tällaisten laitteiden tulevaisuus näyttää varsin kirkkaalta just nyt.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Ensikokemuksia Eilen herrasmiesperiaatteeni "ei seksiä ensitreffeillä" piti, tutustuimme vain toisiimme. Tänään Ai halusi syventää suhdettamme. Tapani on nimetä seksilelut, tämä sai nimekseen japanilaisen naisennimen. Valitsin Ain kahdesta syystä: arvostan laatua ja kuvauksen perusteella iso penis mahtuu siihen. Katsotaan... Ain ohjekirja on yksinkertainen ja moottorin käyttöpainikkeet selkeät käyttää myös kiihottuneena. Verkkovirtalähde on kestävä ja varmatoiminen ratkaisu. Ulkonäkö on raskastekoinen, mutta jos se on keston tae, niin hyvä. Silikonisisus on miellyttävä ja elastinen, pienennäköinen suu venyy ja ottaa lähes 15 cm ymp. peniksen sisään. Laitteen sisällä ylös/alas liikkuva sisärengas on halkaisijaltaan hieman kannen aukkoa pienempi, terska mahtuu juuri ja juuri sen läpi. Sisuksen pituus 20 cm sallii työntymisen pohjaan saakka, mikä muissa moottoroiduissa masturbaattoreissa jää minulle haaveeksi. Kokeilin kaikki suihinottotyylit hitailla nopeuksilla, ja kuten tiedoissa luvataan, stimulaatiota ja variaatioita tuli koko varren mitalla. Liukkaria lisäsin kerran 1/2 h ajon aikana eikä luistossa ollut valittamista. Moottorin louskuttava ääni pysyi volyymiltaan siedettävänä, mutta minä sain huuto-orgasmin! Sisuksen tyhjennys, pesu lämpimällä vedellä, kuivaus (käytän Stigan kumipatjapumppua!) ja ylläpitokäsittely perunajauholla sujuivat ongelmitta, kuten olen laadukkaiden Fleshlightien kanssa tottunut. Suihinoton aikana täytyy muistaa, että Ain pohjassa (!) oleva moottorin ilmanottoaukko ei tukkeudu esim. kangasta vasten. Miehelle, jolla on pitkä penis, Ai tekee hyvää, ai-ai! Keskimittaista lyhyemmälle / ohuelle kalulle se saattaa jäädä vaillinaiseksi kokemukseksi. Jos Ai kestää, on se hintansa väärti.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Laadukas moottoroitu masturbaattori Hankin AI:n syksyllä 2019. Käyttökertoja on kymmenittäin. Tiedän siis kokemuksesta, mistä puhun. AI on toiminut moitteettomasti ja silikoniholkin materiaali on pysynyt oikeaoppisella käytöllä (runsaasti vesiliukoista liukkaria) ja hoidolla (huolellinen puhdistus, kuivaus, pintahoitoaine) sekä säilytyksellä (holkki suljetussa pussissa) hyvässä kunnossa. Käytön antama nautinto on ollut suuri ja orgasmit voimakkaita. Verkkovirtalähde takaa tehon säilymisen pitkilläkin käyttökerroilla. Masturboin AI:lla yleensä n. tunnin. Olen erittäin tyytyväinen AI:hin, se on ollut hintansa väärti. Jos jotain parannettavaa haetaan, niin ääni ja toimintonäppäimet olisivat kehityskohteita. Louskuttava ääni ei ole kiihottava, toki siedettävä, ja musiikin tai elokuvan kuuntelu kuulokkeilla auttaa. Toimintojen valinta saisi olla käyttäjän vapaasti vaihdeltavissa ilman, että koko reitti pitää edetä järjestyksessä. Ts. voisi peruuttaa ja hyppiä yli. Kenelle AI sopii, kenelle ei? Lähestyn asiaa kokonäkökulmasta, koska mieltymyksiä on mahdoton arvioida. Penikseni on reilusti keskimittaa isompi. 19 cm erektiopituus mahdollistaa työntymisen holkin pohjaan saakka, jolloin saan nauttia täysipainoisesti kaikista syvyyssuuntaisista ominaisuuksista. Ympärysmittani on 14 cm, terska vähän ylikin. Paksuuden takia liukkaria on käytettävä riittävästi. Terska ja holkin suu pitää liukastaa erityisesti, jotta sisääntyöntyminen alussa onnistuu. Mutta kun sisään on päässyt, on tuntuma tiukka ja käyttö silkkaa nautintoa! Volyymiltaan näin isolla peniksellä käy työntymissyvyydestä ja valitusta toiminnosta riippuen välillä niin, että moottori ei jaksa liikuttaa kelkkaa täydellä teholla. Silloin kannattaa vähän vetäytyä ja keventää. Omaani paksumpi saattaa jo olla liikaa laitteelle. En osaa sanoa, millaisen kokemuksen AI antaa keskimittaiselle käyttäjälle, mutta on selvää, että lyhyt penis ei voi hyödyntää holkin syvimpiä liikkeitä, vaan osa ominaisuuksista jää käyttämättä. Mielestäni peniksen pituus onkin AI:ssa paksuutta tärkeämpi käyttökokemuksen mittari. Yhdistelmä pitkä(hkö) ja paksu(hko) penis saa AI:lta eniten. AI antaa upeaa jormajumppaa!
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Autoblow A.I. Suihinottokone

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: