Basix Rubber Works Slim Imukuppidildo 20 cm
Basix Rubber Works Slim Imukuppidildo 20 cm
SÄÄSTÄ 25%
17,99 €
Lisää ostoskoriin
SÄÄSTÄ 25%
Basix Rubber Works Slim Imukuppidildo 20 cm  1
Basix Rubber Works Slim Imukuppidildo 20 cm  2
Basix Rubber Works Slim Imukuppidildo 20 cm  3
Basix Rubber Works Slim 7 with Suction Cup

Basix Rubber Works Slim Imukuppidildo 20 cm

4.5 (1)
23,99 € 17,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Basix Rubber Works Slim Imukuppidildo tarjoaa mahdollisuuden myös kädet vapaiksi jättäviin leikkeihin, sillä imukupin avulla voit kiinnittää sen koviin, sileisiin pintoihin.

Slim-dildo on muotoiltu aidonkaltaiseksi, joten sen selkeästi erottuva terska ja varren suonet tarjoavat lisästimulaatiota joka työnnöllä. Kokonsa puolesta dildo on myös varsin aitoa muistuttava, sillä sen halkaisija on 4,4 cm ja pituudeltaan se on 20 cm, josta 18 cm on sisään asetettavaa.

Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta dildon kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Imukuppinsa vuoksi dildo sopii myös valjaskäyttöön, ja se on yhteensopiva kaikkien Pipedreamin valjaiden kanssa.

Dildo on valmistettu pehmeästä ja taipuistasta PVC:stä ja se on täysin vesitiivis. Puhdistat sen käytön jälkeen helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Tiedot

MATERIAALI: PVC.
FTALAATITON: Kyllä.
PITUUS: 20 cm, josta n. 18 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 4,4 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.

TUOTENUMERO: 14761.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Ostan uudelleen

Alunperin ostin tämän saman dildon Norjasta seksilelu kaupasta mutta valitettavasti yhden varomattoman virheen jälkeen se on nyt käyttökelvoton. Poikaystäväni kaatoi sen ostoskuitin päälle, jätti sen siihen ja se jotenkin imi musteen itseensä. Olen kumminkin niin tyytyväinen tähän että etsin jokaisen suomalaisen nettikaupanlävitse että löytäisin sen uudelleen. Se on mukava ja helppokäyttöinen. Toivoisin että se kääntyisi hiukan vasemmalle mutta näitä kääntyviä dildoja ei oikeinlöydy mistään. Imukuppia on helppo käyttää joko sen alkuperäiseen tarkoitukseen tai kahvana. Sopii hyvin pitkän matkan suhteisiin jossa videopuhelu on käytössä. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi