Basix Rubber Works Slim Imukuppidildo 20 cm

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Basix Rubber Works Slim 7 with Suction Cup

Basix Rubber Works Slim Imukuppidildo 20 cm

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

23,90 €

  Kuvaus

  Basix Rubber Works Slim Imukuppidildo tarjoaa mahdollisuuden myös kädet vapaiksi jättäviin leikkeihin, sillä imukupin avulla voit kiinnittää sen koviin, sileisiin pintoihin.

  Slim-dildo on muotoiltu aidonkaltaiseksi, joten sen selkeästi erottuva terska ja varren suonet tarjoavat lisästimulaatiota joka työnnöllä. Kokonsa puolesta dildo on myös varsin aitoa muistuttava, sillä sen halkaisija on 4,4 cm ja pituudeltaan se on 20 cm, josta 18 cm on sisään asetettavaa.

  Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta dildon kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Imukuppinsa vuoksi dildo sopii myös valjaskäyttöön, ja se on yhteensopiva kaikkien Pipedreamin valjaiden kanssa.

  Dildo on valmistettu pehmeästä ja taipuistasta PVC:stä ja se on täysin vesitiivis. Puhdistat sen käytön jälkeen helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: PVC.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 20 cm, josta n. 18 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 4,4 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Ostan uudelleen Alunperin ostin tämän saman dildon Norjasta seksilelu kaupasta mutta valitettavasti yhden varomattoman virheen jälkeen se on nyt käyttökelvoton. Poikaystäväni kaatoi sen ostoskuitin päälle, jätti sen siihen ja se jotenkin imi musteen itseensä. Olen kumminkin niin tyytyväinen tähän että etsin jokaisen suomalaisen nettikaupan lävitse että löytäisin sen uudelleen. Se on mukava ja helppokäyttöinen. Toivoisin että se kääntyisi hiukan vasemmalle mutta näitä kääntyviä dildoja ei oikein löydy mistään. Imukuppia on helppo käyttää joko sen alkuperäiseen tarkoitukseen tai kahvana. Sopii hyvin pitkän matkan suhteisiin jossa videopuhelu on käytössä.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Basix Rubber Works Slim Imukuppidildo 20 cm

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *