Basix Rubber Works Universal Harness
Basix Rubber Works Universal Harness
24,90 €
3 hintaan 60,-
Basix Rubber Works Universal Harness  1
Basix Rubber Works Universal Harness  2

Basix Rubber Works Universal Harness

4.0 (1)
3 hintaan 60,-
24,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Haaveiletteko kuumasta strap-on -seksistä? Siinä tapauksessa pääsette hyvin alkuun Basix Rubber Works Universal Harness -valjaiden avulla.

Nämä aloittelijaystävälliset valjaat mahdollistavat monenlaiset uudet leikit. Neopreenistä valmistettu etuosa tuntuu miellyttävältä ihoa vasten ja säädettävät nylon-remmit on helppo kiristää sopiviksi.

Valjaiden mukana saatte kolme erikokoista silikonista O-rengasta, joihin mahtuu monenlaisia dildoja. Renkaat ovat sisähalkaisijaltaan 3 cm, 4 cm ja 5 cm ja niitä voi käyttää myös penisrenkaina.

Basix Rubber Works Universal Harness -valjaiden lantionympärys on enintään 101 cm ja reidenympärys enintään 61 cm. Huomioittehan, että dildo on hankittava erikseen.

Tiedot

MATERIAALI: Neopreeni, nylon ja muovi (valjaat). Silikoni (O-renkaat).
FTALAATITON: Kyllä.
SÄÄDETTÄVÄ: Kyllä.
VALJAAT, LANTIONYMPÄRYS: Enint. 101 cm.
VALJAAT, REIDENYMPÄRYS: Enint. 61 cm.
O-RENKAAT, SISÄHALKAISIJA: 3 cm, 4 cm ja 5 cm.
KIELI: Englanti.

TUOTENUMERO: 21030.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Mukavuutta hyvään hintaan!

Poikaystäväni ja minä olemme pitkään halunneet käyttää strap-on -dildoa seksiin, ja lopulta päätimme ostaa sellaisen. Valjaiden valinta kesti kauan, koska mukavuus on erittäin tärkeää, ja halusimme jotain, joka istuu mukavasti ja jossa ei ole liikaa häiritseviä remmejä jne. Löysimme tämän sivulta ja mielestämme se näyttihyvältä. Päätimme ostaa sen, vaikka pelkäsimme, että hinta tarkoittaisi, ettei ne välttämättä olleet erityisen laadukkaat valjaat. Mutta päinvastoin! Kun käytimmesitä, se oli helppo pukea ja säätää, ja se istuu mukavasti lantion ja reisien ympärillä, eikä mikään hankaa tai vastaavaa mistään, mistä ei pitäisi. Se onerittäin hyvä tuote todella hyvällä hinnalla ja suosittelemme ehdottomasti muita ostamaan sen! Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi