beGLOSS Perfect Shine 250 ml

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

beGLOSS Perfect Shine 250 ml

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

22,90 €

  Kuvaus

  beGLOSS Perfect Shine hemmottelee fetissiasuasi täydellisellä, peilikirkkaalla kiillolla samalla suojaten ja hoitaen sen pintaa.

  Täydellinen monitoimituote lateksille. Voit joko pestä asusi sillä kokonaan tai antaa sille vain pienen kasvojenkohotuksen.

  Upota lateksiasusi liuokseen, jossa on 15 ml Perfect Shinea per 5 litraa vettä. Sekoita liuosta hyvin asun ollessa likoamassa, jotta liuosta varmasti pääsee kaikille pinnoille. Ripusta asu sen jälkeen kuivumaan.

  Kovan veden alueella on tärkeää, että asun kuivuessa kuivaat mahdolliset pintaan jäävät pisarat pois nukkaamattomalla kankaalla, etteivät ne kuivu asun pintaan. Jos kaipaat lisäkiiltoa, voit kiillottaa asua vielä kuivalla, nukkaamattomalla kankaalla (esim. erityisellä beGLOSS Wipe Polish ‑pyyhkeellä, jonka löydät verkkokaupastamme).

  Voit myös käsitellä esim. beGLOSS-pyyhkeen pienellä määrällä Perfect Shinea, ottaa sen mukaan klubille tai fetissitapahtumaan ja raikastaa asuasi illan mittaan.

  beGLOSS Perfect Shine tarjoaa upeaa kiiltoa, mutta lisäksi se estää lateksiasuja tarttumasta toisiinsa käyttökertojen välillä, pehmentää niiden materiaalia ja auttaa niitä kestämään käyttöä.

  Sopii käytettäväksi kaikenlaisten lateksi- ja kumituotteiden kanssa.

  Tiedot

  MATERIAALI: 100 % dimetikoni.
  SÄILÖNTÄAINEET: Ei.
  KOKO: 250 ml.
  TUOKSU: Neutraali.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: beGLOSS Perfect Shine 250 ml

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *