Belladot Evelina Kuukuppi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Belladot Evelina Menstruationskop
 • Belladot Evelina Menstruationskop

Belladot Evelina Kuukuppi

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

26,90 €

20,90 €

  Kuvaus

  Belladot-tuotemerkin Evelina Kuukuppi on miellyttävä ja käytännöllinen vaihtoehto siteille ja tamponeille. Hyvä valinta sekä sinulle, kukkarollesi että ympäristölle.

  Tämä pehmeä silikonikuppi asetetaan emättimeen, jolloin se kerää kuukautisveren sisäänsä. Sen jälkeen se vain tyhjennetään ja huuhdellaan tarpeen mukaan. Täysin ilman tahroja tai hajuhaittoja!

  Kuppi on helppo asettaa paikalleen. Se taivutellaan yhteen ja viedään emättimeen, ja kun päästät siitä irti, se avautuu itsestään ja asettuu paikalleen. Sen ollessa paikallaan sitä ei tunne lainkaan.

  Kuppia voi käyttää kuukautisvuodon määrästä riippumatta ja sitä käyttäessä voi uida, urheilla ja nukkua normaalisti. Kuppi on allergiaa aiheuttamaton ja lateksiton.

  Evelina on saatavilla kahdessa eri koossa: S/M on tarkoitettu alle 30-vuotiaille naisille, jotka eivät ole synnyttäneet alateitse, ja M/L on tarkoitettu yli 30-vuotiaille tai alateitse synnyttäneille naisille.

  Tiesitkö, että yhdeksän kymmenestä kuukuppia kokeilleesta naisesta sanoo jäävänsä sen käyttäjäksi sekä suosittelevansa sitä muille?

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  ALLERGIAA AIHEUTTAMATON: Kyllä.
  LATEKSITON JA MUOVITON: Kyllä.
  KÄYTTÖAIKA: Enintään 12 tuntia kerrallaan.
  JOUSTAVA: Kyllä.
  KOKO S/M: Halkaisija 4 cm, pituus 4,5 cm.
  KOKO M/L: Halkaisija 4,5 cm, pituus 5,5 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Säästän rahaa Tällä kupilla kyllä säästää rahaa ja luontoa :) todella helppo käyttöinen, istuu sopivasti, alussa tuntuu oudolta, mutta luonnistu loppujen lopuksi. Helppo pestä, ei jää haisemaan, jos pesee kunnolla. Pystyy myös keittämään niin ei tarvii pariin vuoteen uutta ostaa :)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  toimii Todella näppärä. Toimii hyvin myös matkoilla. Silloin mukana kannattaa tietysti pitää myös kuppipyyhkeitä. Ei ole kova, mutta taipuu hiukan.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Täysi 10 + Pakkaus on kaunis ja vetoisuus juuri hyvä. Kaunis merensininen väri ja mitta-asteikko on kätevä.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  hyvä kun kupin oppii ottamaan ja laittamaan pois niin ehdottomasti helpoin kuukautisuoja mitä olen kokeillut. Isokaan koko ei tunnu mitenkään "isolta". Saunominen ja uiminen on kivaa myös kuukautisen aikana. Laadukkaan oloinen tuote.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Belladot Evelina Kuukuppi

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *