Beppy Dry Comfort Tamponit 8 kpl

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Beppy Dry Comfort Tamponit 8 kpl

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

19,95 €

  Kuvaus

  Beppy Dry Comfort on fiksu ja mukava vaihtoehto tavallisille tamponeille. Se on pieni, vaaleanpunainen sieni, joka on 5 cm pitkä ja 3 cm korkea. Sen materiaali on pehmeää polyuretaania, ja se on helppo asettaa paikalleen. Beppy Dry Comfort muokkautuu kehosi muotoihin. Tamponit ovat gynekologien suunnittelemia, ja niiden muoto on pitkän kehitystyön tulos.

  Beppy-tamponit on suunniteltu erityisesti naisille, jotka toivovat täydellistä vapautta harrastaa aktiivisesti uintia, urheilua, matkustamista ja ennen kaikkea seksiä myös kuukautisten aikana. Seksin harrastamista ei kuitenkaan suositella, mikäli kumppanin penis on erittäin pitkä, sillä se voi tuntua epämukavalta ja työntää tamponin hyvin syvälle emättimeen.

  Sieni on erittäin imukykyinen ja täysin turvallinen käyttää. Tunnet olosi kuivaksi ja raikkaaksi käytön aikana. Beppy-tamponit ovat kertakäyttöisiä. Voit käyttää yhtä tamponia 4–8 tuntia vuotosi määrästä riippuen. Tamponeja on saatavilla myös "wet"-versioina, joihin on lisätty intiimivoidetta, joka helpottaa tamponin sisään laittamista. Voit kokeilla molempia ja valita sen jälkeen sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

  Näin käytät Beppy-tamponia:

  1. Pese kätesi huolellisesti.
  2. Ota sieni ulos pakkauksesta ja purista se lyttyyn peukalosi ja etusormesi välissä. Voit halutessasi kastella sen tai sivellä siihen vähän liukuvoidetta, jolloin se on helpompi asettaa paikalleen.
  3. Helpoin asento tamponin paikalleen asettamiseksi on nostaa toinen jalka tuolin päälle.
  4. Käytä toista kättäsi "avaamaan" ja aseta sieni niin pitkälle sisääsi kuin mahdollista.
  5. Kun on aika poistaa sieni, nosta jalka tuolille ja käytä toista kättä avaamiseen ja toista sienen poistamiseen. Voit myös kastella sisällä olevaa tamponia lisää esimerkiksi suihkun avulla, jolloin se on helpompi poistaa.
  6. Sientä ei saa heittää WC-pönttöön.

  Tiedot

  MATERIAALI: Ympäristöystävällinen polyuretaani (pehmeä sieni).
  KOKO: Halkaisija: 5 cm. Korkeus: 3 cm.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa, espanja, hollanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Beppy Dry Comfort Tamponit 8 kpl

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *