Bijoux Flamboyant Nänni- ja Vartalokoristeet
Bijoux Flamboyant Nänni- ja Vartalokoristeet
SÄÄSTÄ 27%
12,99 €
Lisää ostoskoriin
SÄÄSTÄ 27%
Bijoux Flamboyant Nänni- ja Vartalokoristeet  1
Bijoux Flamboyant Nänni- ja Vartalokoristeet  2
Bijoux Flamboyant Nänni- ja Vartalokoristeet  3

Bijoux Flamboyant Nänni- ja Vartalokoristeet

5.0 (2)
17,99 € 12,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Bijoux Flamboyant -setti sisältää itsekiinnittyviä vartalokoristeita. Setissä on kaksi nännikoristetta ja yksi intiimikoriste.

Flamboyant-vartalokoristeet on valmistettu pienistä, kimaltelevista tekokivistä, jotka on kiinnitetty tukevasti itsekiinnittyvään teippiin. Koristeet on todella helppo asettaa iholle, jossa ne myös pysyvät pitkään.

Ennen koristeiden asettamista iholle tulee huolehtia siitä, että iho on täysin puhdas ja kuiva (ei voiteita tai hajusteita), jolloin koristeet kiinnittyvät kaikista parhaiten.

Koristeet on tarkoitettu kertakäyttöisiksi, mutta voit käyttää niitä useamminkin jos kohtelet niitä varovasti ja käytät liimaukseen myöhemmillä kerroilla (mm. teatterikäyttöön tarkoitettua) ihoystävällistä iholiimaa.

Koristeet on helpointa irrottaa juoksevan veden alla esim. suihkussa.

Tiedot

MATERIAALI: Tekokivet.
MÄÄRÄ: 3 kpl.
KOKO: 6,8 x < 8 cm.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 10340.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
GRrrrrrrr

Super tuhma setti kuumaan viettelevään iltaan. Kun käytän sitä, tunnen itseni erityisen tuhmaksi ja parasta on, että näet kuinka kumppanisi kiihottuu. Ehdottomasti pakko saada, jos sateiseen iltaan halutaan hieman maustetta :) Lue lisää

-
5 5 1
Loistava!

Korut todella pitävät lupauksensa. Ne on erittäin helppo laittaa (vaikka sinulla olisi tekokynnet). Itseliimautuva teippi on uskomattoman vahva, pysyy hyvin eikä häiritse ihoa millään tavalla. Pienet strassit kimaltelevat niin kauniisti ja korut ovat yleensä todella kauniisti tehtyjä. Poikaystävä oli uskomattoman innoissaan! Jos etsitintiimejä koruja, jotka voivat saada sinut tuntemaan olosi erityisen seksikkääksi ja ilahduttamaan kumppaniasi, nämä ovat ne korut, joihin sinun on napattava! Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi