Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Käsi pitelee avainta samalla kun mies polvistuu anellen. Käsi pitelee avainta samalla kun mies polvistuu anellen.
Oppaat
Content Specialist
Päivitetty viimeksi:08/03/2024

Anna itsellesi arestia: valitse mittojesi mukainen penishäkki

Sisällysluettelo

Eräs ikuisuuskysymys on varmasti kaikille tuttu, eli: onko koolla merkitystä

Kun kyseessä on siveyshäkin valinta, vastaus on kristallinkirkas: koko on kaikki kaikessa!

Kuvittele, että ahdat itsesi kaksi kokoa liian pieneen pukuun. Ei kuulosta kovin mukavalta, vai mitä? Myös huonosti istuva häkki voi hangata, nipistää tai pahimmillaan jopa aiheuttaa vamman.

Kannattaa ehdottomasti lähteä häkkiostoksille hyvin valmistautuneena, ja siksi käymme tässä blogissa kohta kohdalta läpi sen, miten mittaat miehuutesi oikein ja löydät sille sopivimman siveysasusteen.

Musta penishäkki lukolla
1- Total length, 2- Length, 3- Cage diameter, 4- Gap, 5- Ring

Penishäkin anatomia

Häkin rakenne voi vaihdella paljonkin tuotemerkin, materiaalin ja muotoilun mukaan. Jotta osaisit mitata itsesi oikein, on tärkeää tutustua ensin siveyshäkin eri komponentteihin.

Ota siis mukava asento ja valmistaudu tärkeään anatomian oppituntiin, jonka aikana käymme läpi häkin tärkeimmät osat. Mittaamaan päästään vasta sitten kun pohjatiedot ovat kunnossa!

  • Pohjarengas: peniksen ja kivespussin ympärille asetettava osa antaa häkille tukea ja vakautta.

  • Penishäkki: varsinainen cock cage on suunniteltu pitämään penis velttona ja visusti aloillaan, mikä varmistaa, että käyttäjä ei pysty saavuttamaan täyttä erektiota (tai ei ainakaan mukavalta tuntuvaa seisokkia).

  • Välys kun pohjarengas ja häkki kiinnitetään toisiinsa – usein lukitustapeilla – niiden väliin jäävä tila on suunniteltu mahdollistamaan kivesten luonnollinen asettuminen, jolloin penishäkki pysyy varmasti paikallaan

  • Virtsaamisaukko: häkin päässä oleva aukko mahdollistaa virtsaamisen ja esinahan liikuttamisen – ja myös penisplugin tai sondin käytön häkistä huolimatta.

  • Lukko: lukko symboloi hallinnan siirtymistä toiselle ja on useimmissa tapauksissa dynamiikan tärkein ja jännittävin osa. Häkin avain luovutetaan avaimenhaltijalle, mikä tuo kokemukseen kutkuttavaa odotuksen iloa.

Valmistaudu mittaamiseen

Ennen aloittamista on tärkeää, että peniksesi on täysin veltto. Jos yrität mitata puolikovana, erektiossa tai vaikka kylmästä kutistuneena, mittaustulokset ovat epätarkkoja ja häkki on väistämättä väärän kokoinen.

Etsi mukava, yksityinen tila, jossa voit keskittyä prosessiin ilman häiriötekijöitä. Suosittelemme mittaamista tutussa huoneessa ja normaalissa lämpötilassa, sillä liian kylmä tai kuuma ympäristö saattaa vaikuttaa peniksen kokoon.

Näitä tarvitset:

Nyt kun tiedämme, mitä tarkalleen ottaen mittaamme ja miksi se on niin tärkeää, on aika tutustua tarvittaviin työkaluihin. Jos haluat varmistaa hyvän istuvuuden, varaa tehtävää varten seuraavat välineet:

  1. Joustamaton paksu naru tai nuora, jonka väri on vaaleampi kuin tussikynäsi
  2. Sakset
  3. Tussi
  4. Viivoitin
  5. Paperi tai vastaava mittaustulosten merkitsemiseen
Naru sidotaan peniksen ja kivesten ympärille ja sitten viivoittimen viereen

Vaiheittainen mittausopas

Olet varmasti jo innokas löytämään oikean koon, joten ryhdytään hommiin!

Pohjarenkaan mittaaminen

  • Asetu seisomaan ja kiedo naru peniksen ja kivesten ympärille. Narun pitäisi istua melko napakasti, mutta kuitenkin niin, että saat ujutettua pikkusormesi sen alle.

  • Varmista, että solmu on tukevasti kiinni, mutta silti helppo irrottaa hätätilanteessa. Kun solmu on sidottu kunnolla, naru ei pääse pikkuhiljaa löystymään eikä mittaustuloksesta tule vahingossa liian suuri.

  • Jätä naru paikalleen vähintään 5 minuutiksi. Jos mahdollista, kokeile, onnistuuko virtsaaminen normaalisti narun kanssa.

  • Kun naru on ollut paikallaan 15–20 minuuttia tai pidempään ilman epämukavuutta, merkitse solmun sijainti naruun tussilla. Katkaise naru tai avaa solmu ja vedä naru pitkäksi viivoittimen viereen, jotta näet mittaustuloksen. Muista aina kirjoittaa tulokset ylös!

Jos tunnet kipua tai huomaat värimuutoksia, katkaise naru välittömästi. Tämä tarkoittaa, että naru on liian kireällä.

Naru sidotaan peniksen ympärille ja asetetaan sitten viivoittimen viereen.

Häkkiosan mittaaminen

Käytä samaa menetelmää, mutta mittaa tällä kertaa peniksen tyven ympärysmitta paksuimmasta kohdasta peniksen ollessa velttona. Tämä mitta kertoo häkin sisäpuolen oikean koon.

Häkin pituuden mittaaminen

Seuraavaksi on aika mitata häkkisi pituus. Valitse vakaa taso, kuten tukeva pöytä, aseta viivoitin sen päälle ja laske sitten täysin veltto penis viivoittimen viereen tai päälle.

Mittaa tarkasti ja huolellisesti tyvestä kärkeen – ja muista, että tarkoituksena ei ole saavuttaa pituusennätystä. Vältä siis työntämästä viivoitinta häpykumpua vasten, sillä se voi antaa väärän tuloksen.

Tämän mittauksen saaminen kohdalleen on ratkaisevan tärkeää. Väärä pituus voi joko tuntua liian ahtaalta tai jättää peniksen ja häkin väliin ei-toivottua kasvutilaa, mikä kumoaa koko häkkiseikkailun tarkoituksen.

Hymyilevä penis häkissä

Toisto takaa tarkkuuden

Lämpötila, nesteytys ja kiihottuminen voivat vaikuttaa peniksen kokoon. Mahdollisimman tarkkojen mittaustulosten varmistamiseksi suosittelemme mittaamaan peniksen eri vuorokaudenaikoina muutaman päivän ajan.

Tulokset

Kirjaa kaikki mittaustulokset usealta eri päivältä, ja kun dataa on riittävästi, laske keskimääräinen ympärysmitta. Valitse lähin vastaava rengaskoko, ja jos et ole ihan varma asiasta, pyöristä aina ylöspäin.

Valmis jäämään lukkojen taakse?

Kun mitat ovat tiedossa, on vihdoin aika tutustua erityyppisiin penishäkkeihin ja valita niistä sopivin vaihtoehto. Etsi tuotteita, jotka vastaavat mittojasi tai joita on mahdollista säätää ja mukauttaa tarpeen vaatiessa.

Kun koko ja istuvuus vastaavat varustustasi, sinulle avautuu uusi mielihyvän, odotuksen ja täyttymyksen maailma siveysleikkien parissa. Antoisia mittaushetkiä!

Avain polkee jalallaan häkissä olevaa penistä

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful