TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kuvituskuva, jossa näkyy varjokuva tanssivasta pariskunnastaKuvituskuva, jossa näkyy varjokuva tanssivasta pariskunnasta
Oppaat
Sexual Wellness Specialist
Päivitetty viimeksi:28/08/2022

Date night - klisee vai klassikko?

Sisällysluettelo

Sulje silmäsi ja ajattele käsitettä “date night” eli treffi-ilta. Mieleesi voi pilkahtaa hyvinkin kliseinen kuva: kauniisti katettu ruokapöytä, pullo hyvää punaviiniä, sytytetyt kynttilät ja "Maailman romanttisimmat kappaleet" -soittolista Spotifyssa.

Itse asiassa pidän yllä mainituista asioista aika paljon (paitsi musiikin tyylilajista, mutta harvat meistä haluavat hyväillä toisiaan Foo Fightersin tahtiin), ja silti tunnen oloni... noh, suoraan sanottuna: pahoinvoivaksi.

Ja olen jopa suhteellisen taipuvainen romantiikkaan.

Onko romantiikka siis kuollut?

Romantiikka elää ja sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan ennen.

Elämme aikaa, jolloin useimmat meistä pyrkivät eteenpäin urallaan, jotta voimme maksaa vuokramme ja panostaa lastemme hyvinvointiin. Olemme alati liikkeellä, puhelimessa tai vain “tavoitettavissa”, minkä lisäksi on vielä suositeltavaa, että kehitämme itseämme jatkuvasti. Siksi tarvitsemme elämäämme romantiikan pehmeämpiä sävyjä.

Milloin viimeksi pysähdyit kysyäksesi kumppaniltasi: "hei – pussailtaisiinko"?

Minähän sanoin olevani romantiikkaan taipuvainen.

Pariskunta pitelee toisiaan kädestä samalla kun toinen kaataa toisella olutta lasiin

Varma voittaja?

Suurimmalle osa meistä, jotka ovat parisuhteessa (ainakin sellaisessa, joissa alkuhuuma on hieman laantunut), käsite “date night” eli treffi-ilta on tuttu.

Olet katsonut kumppaniasi syvälle silmiin aamiaisen aikana, samalla kun lapsukaisesi sotkee keittiön lattiaa maidolla ja kaurapuurolla, ja huokaissut: "Kaipaan meitä! Kaipaan sitä, kun olimme rakastavaisia. Vain me kaksi. Ilman lapsia. Tarvitsen treffi-illan."

Vaaleahiuksinen henkilö seisoo selin kameraan ja puristaa hiuksiaan nyrkeillään

Ja treffi-ilta voi olla aivan fantastinen työkalu (epäseksikäs sanavalinta, tiedän) sen kipinän vaalimiseen, jota tarvitaan, jotta yhteenkuuluvuutenne ja rakkautenne eivät hukkuisi likaisten sukkien ja television sarjamaratonien joukkoon.

Mutta ennen kuin aloitat treffi-illan järjestämisen tai pyydät kumppaniasi tekemään niin, on hyvä kuulostella, mitä kumpikin teistä kaipaa ja haluaa.

Ehkä kaipaat illallista kynttilänvalossa. Ehkä kumppanisi on kuin minä ja pelkkä ajatuskin siitä saa hänet voimaan hieman pahoin, jolloin pian molemmilta menee ruokahalu.

Pariskunta pitelee toisiaan kädestä pöydän päällä

Odotusten yhteensovittaminen

Siinäpä taas pari seksikästä sanaa.

Mutta ne on huomioitava, koska vain silloin koko juttu toimii. Niin yksinkertaista se on. Eikä se tarkoita, että teidän ei tarvitsisi yllättää toisianne tai että sinun ei tarvitsisi ottaa huomioon kumppanisi tarvitsemia, haluamia tai kaipaamia asioita.

Se tarkoittaa vain, että keskusteleminen on hyvä ajatus. Ja se tarkoittaa keskustelua kaikesta muustakin kuin vain treffi-illoista.

Kuvituskuva, jossa näkyy varjokuva tanssivasta pariskunnasta

Kun osaat sanoittaa tarpeesi ja halusi, kumppanisi on paljon helpompi tyydyttää sinut. Ja tämä pätee sekä makuuhuoneessa että sen ulkopuolella.

Sinfulin tilastojen mukaan 47 prosentilla meistä on vaikeuksia kommunikoida kumppanimme kanssa seksistä, koska se tuntuu kiusalliselta. Palataan siihen hetken kuluttua.

Pihvi, elokuva vai benjihyppy?

Sillä ei sinänsä ole väliä syöttekö hyvää ruokaa, katsotteko elokuvan vai hyppäättekö benji-hypyn sillalta – kunhan se on teistä molemmista kivaa ja hyödyttää suhdettanne.

Terve, turvallinen ja rakastava suhde on erittäin tärkeä ihmisen hyvinvoinnin kannalta, joten on myös erittäin tärkeää (ja täysin epäitsekästä, siltä varalta että satut tuntemaan syyllisyyttä lapsenvahdin hankkimisesta), että asetamme sen etusijalle.

Pariskunta makaa sängyllä ja syö popcornia

Onneksi treffi-illat, ainakin silloin tällöin, tarjoavat aikaa myös sellaiselle läheisyydelle, jota useimmat meistä haluavat harjoittaa makuuhuoneessa. Onnistuneiden treffien ei tarvitse pitää sisällään seksiä, mutta ne voivat myös koostua pelkästään siitä.

Jos näistä jälkimmäinen kiinnostaa sinua ja kumppaniasi, tarjolla on paljon erilaisia seksileluja, jotka voivat piristää rutiineja tai antaa inspiraatiota uusiin fantasioihin ja läheisyyteen.

Itse asiassa suosittu We-Vibe-tuotemerkki on luonut Date Night Special Edition -setin, joka sopii hyvin koko treffi-illan keskipisteeksi tai sen huipennukseksi. Setti koostuu kahdesta sovellusohjattavasta tuotteesta, nimittäin värisevästä penisrenkaasta ja kaarevasta rabbit-vibraattorista.

Pariskunta makaa sängyssä ja peiton päällä on kaksi seksilelua

Jälkimmäinen on nimeltään Nova 2, ja se keskittyy luonnollisesti enimmäkseen vulvan ja vaginan stimulointiin. Rabbit tarjoaa kaksinkertaisen stimulaation väristessään sekä klitorista että G-pisteen aluetta vasten. Voit leikkiä eri värinöillä tai suunnitella omasi We-Vibe Connect -sovelluksella. Lelun ergonomisen muotoilun ansiosta molempia nautintopisteitä stimuloidaan samanaikaisesti, jolloin odotettavissa on upeita, erilaisia orgasmiyhdistelmiä.

Penisrengas on nimeltään Pivot, ja se sopii erityisen hyvin käytettäväksi yhdynnän aikana. Kun rengas on pujotettuna peniksen varteen, sen värinä stimuloi sekä penistä että klitorista jokaisella työnnöllä.

We-Viben kaksi tuotetta kutkuttelevat juuri oikeita kohtia ja tarjoavat tuntikaupalla nautintoa yhden tai useamman treffi-illan aikana.

Sängyn päällä on kaksi seksilelua ja auringonkukkia

Seksileluista voi olla enemmän apua kuin uskotkaan

Kyllä, kaikki tämä kuulostaa hyvältä. Upeita värinöitä, enemmän leikkiä, enemmän orgasmeja.

Mutta seksileluilla on itse asiassa yksi aivan mahtava lisäominaisuus, jolla on erityisen suuri merkitys, kun ajatellaan edellä mainittua tilastoa parisuhteen osapuolten välisestä viestinnästä makuuhuoneessa.

Lelut voivat antaa meille kielen kertoa, mikä tuntuu mukavalta ja mitä haluamme enemmän.

Monet kokevat fyysisen esineen ohjaamisen omalla tai kumppanin vartalolla ja oikean kulman ja asennon löytämisen vähemmän nolona kuin käden, kielen tai liikkeen ohjaamisen.

On helpompi sanoa: "kokeile vaihtaa värinärytmiä", koska se ei kuulosta suoralta kritiikiltä innokasta kumppania kohtaan.

Pariskunnan jalat kietoutuneina toisiinsa sängyllä

Tutustukaa toisiinne (uudelleen)

Yksi hienoimmista asioista treffi-illoissa on, että teillä on aikaa tutustua toisiinne entistä paremmin kokemusten, keskustelun ja erotiikan kautta. Kaikki eri elementit ovat yhtä arvokkaita, mutta se, mitä kaipaat eniten, voi muuttua ja vaihdella eri aikoina.

Toivon, että teillä on aikaa ja intoa luoda juuri teille parhaiten sopivia treffi-iltoja, jolloin tuloksena on enemmän klassikoita kuin kliseitä!

Kuvituskuva, jossa näkyy varjokuva pariskunnasta, joista toinen suukottaa toisen selkää

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  TickHuomiota herättämätön paketti
  TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2024 Sinful