Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Valkoisiin pukeutuneet juhlijat katselevat ilotulituksia Copacabanan rannalla Valkoisiin pukeutuneet juhlijat katselevat ilotulituksia Copacabanan rannalla
Oppaat
Content Specialist
Päivitetty viimeksi:08/12/2023

Uudenvuoden alushousut: värikäs brasilialainen perinne

Sisällysluettelo

Brasilialainen pikkuhousuperinne: väreillä ennustetaan tulevaa vuotta

Kun uusi vuosi lähestyy ja viisari tikittää kohti keskiyötä, ihmiset ympäri maailman kiirehtivät tekemään uudenvuodenlupauksiaan.

Kylmän talven keskellä monet eurooppalaiset kaipaavat lämpimämpää tunnelmaa ja polkaisevat mielellään uuden vuoden käyntiin riehakkaiden juhlien merkeissä.

Vaikka emme ehkä juhli trooppisella rannalla cocktail kädessä ja hiekkaa varpaiden välissä, voimme kertoa hyvän vinkin, joka tuo keskitalven juhlaan trooppisen tuulahduksen Brasiliasta asti.

Tule mukaan tutustumaan yhteen Brasilian suosituimmista uudenvuoden perinteistä! Hilpeän tradition idea on yksinkertainen: juhlapäivänä käyttämiesi alushousujen värin uskotaan vaikuttavan siihen, millaisia kokemuksia ja tunnelmia uusi vuosi tuo tullessaan.

Unohda siis vaihteeksi tavanomaiset uudenvuodenlupaukset ja hassunhauskat juhlahatut ja sukella kanssamme värien rohkeaan ja vähän tuhmaankin maailmaan!

Kolme punaisiin alusvaatteisiin pukeutunutta mallia vierekkäin

Punainen: intohimon ja aistillisuuden vuosi

Punainen väri on listan itseoikeutettu ykkönen. Brasilialaisen perinteen mukaan punaiset pikkuhousut uudenvuodenaattona lupaavat vuotta, joka on täynnä intohimoa, aistillisuutta ja ehkä myös vähän romantiikkaa.

Punainen on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat sytyttää kipinän nykyisessä suhteessaan tai toivottaa uudet ja jännittävät tuttavuudet tervetulleiksi.

Sujahda punaisiin alusvaatteisiin ja tuo brasilialaisen kesäyön sykkivä kuumuus keskelle pakkastalvea!

Kolme sinisiin alusvaatteisiin pukeutunutta mallia vierekkäin

Sininen: rauhan ja levollisuuden vuosi

Sininen on väri kaikille, jotka toivovat tulevan vuoden olevan mahdollisimman rauhaisa ja levollinen.

Maailma tuntuu joskus niin kaoottiselta, että kukapa ei haluaisi kokonaisen vuoden verran tyyneyttä ja harmoniaa?

Tämä kaunis väri lupaa sinulle paljon seesteisiä hetkiä – ja muistuttaa ottamaan välillä rauhallisemmin elämän kiireiden keskellä.

Kolme mustiin alusvaatteisiin pukeutunutta mallia vierekkäin

Musta: voimaantumisen ja itsevarmuuden vuosi

Mustaa ajatellaan usein mystisenä ja kohtalokkaana värinä, mutta brasilialaisessa uudenvuodenperinteessä se on voimaantumisen väri.

Mustien pikkuhousujen uskotaan antavan käyttäjälleen voimaa ja sisua, ja mustat alusvaatteet tietävät vuotta, jolloin otat kohtalosi omiin käsiisi.

Mustissa pöksyissä olet valmis ottamaan vastaan kaikki haasteet, mitä vuosi tuo tullessaan, ja näyttämään silti aina yhtä täydelliseltä.

Lähde siis uuteen vuoteen itsevarmuutta huokuen, valmiina voittamaan kaikki haasteet ja nauttimaan tulevan vuoden jännittävistä tapahtumista.

Kolme valkoisiin alusvaatteisiin pukeutunutta mallia vierekkäin

Valkoinen: uusi alku puhtaalta pöydältä

Brasiliassa valkoiseen pukeutuminen uudenvuodenaattona symboloi uutta alkua. Jätä siis hyvästit vanhalle ja aloita uusi elämä puhtaalta pöydältä!

Puhdista itsesi menneen vuoden haasteista ja astu uudistuneena uuteen vuoteen. Tuleva vuosi on kuin tyhjä taulu, johon voit maalata juuri sellaisen seikkailun kuin itse haluat.

Keltainen: onnea ja vaurautta

Jos uudenvuodenlupauksiisi kuuluu taloudellinen menestys ja vaurastuminen, keltainen on oikea valinta.

Keltainen väri sopii erityisesti sinulle, joka tavoittelet unelmiesi työpaikkaa, suunnittelet uutta liiketoimintaa tai toivot muuten vain lisää onnea investointeihisi.

Päästä siis auringonpaiste sisään ja tanssahtele kohti uutta vuotta, joka lupaa vaurastumista ja onnea.

Kolme violetteihin alusvaatteisiin pukeutunutta mallia vierekkäin

Lila: vuosi täynnä luovuutta ja uusia ideoita

Lila on väri kaikille, jotka kaipaavat uudelta vuodelta luovuutta ja inspiraatiota.

Jos etsit uusia ideoita työhön, inspiraatiota taideteokseen tai loistavaa ideaa uuden yrityksen perustamiseen, vedä jalkaasi violetit pikkarit.

Liilat alushousut avaavat ovia, nostavat esiin piileviä kykyjä, vapauttavat potentiaalia ja tuovat jokaiseen päivään dynaamista energiaa.

Sukella siis uuteen vuoteen luottaen siihen, että seuraavien kahdentoista kuukauden ajan saat luoda, innovoida ja nähdä ideoittesi kukoistavan sydämesi kyllyydestä.

Kolme pinkkeihin alusvaatteisiin pukeutunutta mallia vierekkäin

Vaaleanpunainen: rakkauden ja romantiikan vuosi

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä: jos uskot rakkauden voimaan, värisi on vaaleanpunainen. Pinkki vuosi on nimittäin täynnä rakkautta ja romantiikkaa!

Valitse roosat alushousut, jos haluat vahvistaa ihmissuhteitasi ja voimistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta rakkaittesi kanssa.

Oli kyse sitten olemassa olevien suhteiden vaalimisesta tai uusien solmimisesta, vaaleanpunaisten pikkuhousujen käyttäminen uudenvuodenaattona tietää vuotta, jolloin rakkaus ei ole vain ohimenevä tunne vaan pysyvä kumppani.

Valkoisiin pukeutuneet juhlijat katselevat ilotulituksia Copacabanan rannalla

Brasilialaista lämpöä talviseen juhlaan:

Nyt kun olemme oppineet kaiken tästä kiehtovasta brasilialaisesta perinteestä, on vielä syytä muistuttaa yhdestä tärkeästä asiasta: sinä olet oman elämäsi taiteilija, eikä mikään sävy ole liian rohkea mestariteoksellesi.

Mihin väriin aiot pukeutua tänä uudenvuodenaattona? Valitse viisaasti, ja olkoon vuotesi yhtä elämää sykkivä ja jännittävä kuin suosikkisävysi!

Nostetaan malja unohtumattomalle vuodelle täynnä rakkautta, naurua ja brasilialaista lämpöä. Hyvää uutta vuotta!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful