Bodywand Original Magic Wand

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Bodywand Original Magic Wand

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

79,90 €

  Kuvaus

  Etsitkö vibraattoria, joka pitää lupauksensa joka ikinen kerta? Siinä tapauksessa suosittelemme Bodywand Original Magic Wand -vibraattoria.

  Bodywand on yksi markkinoiden voimakkaimmista vibraattoreista. Sen käyttäminen ei voisi olla helpompaa: johto vain kiinni pistorasiaan ja olet valmis nauttimaan. Bodywand Original Magic Wand on versio suositusta hieromasauvasta, joka on tuttu myös mm. TV-sarjasta Sinkkuelämää. Magic Wand -hieromasauvojen värinä on hurjan tehokasta, ja niitä suositellaan myös naisille, joilla on vaikeuksia saada orgasmia.

  Bodywand Original Magic Wandin pää on joustava, ja sitä voi käyttää sekä kokovartalohierontaan että intiimialueille. Kun hierot jäykkiä lihaksia Bodywandilla, ne rentoutuvat hetkessä. Bodywandin värinän säätäminen on helppoa: käännät vain sen sivussa olevaa pyörivää säädintä ylös tai alas. Säätö on portaaton.

  Suosittelemme käyttämään hyvää, vesipohjaista liukuvoidetta yhdessä Bodywand Original Magic Wandin kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Voit myös hankkia sen päähän sopivia lisäosia, joiden avulla sen voimakkaasta värinästä voi nauttia sisäisesti.

  Tiedot

  MATERIAALI: Laadukas muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: 32 cm.
  HALKAISIJA: 6 cm.
  VESITIIVIS: Ei.
  VIRTALÄHDE: Verkkovirta.
  JOHDON PITUUS: 187 cm.
  VÄRINÄTASOT: Portaaton.
  ÄÄNITASO: Keskimääräistä kovempi.
  SÄÄDIN: 1 pyörivä säädin.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Taivas Kehuttu vempele, joten pitihän sitä testata. Orgasmitakuu taattu ja laadultaan laite tuo pitkiä orgasmeja. Tehot riittää kovempaankin kyytiin. Pitää kovaa ääntä, joskaan itseä se ei haitannut. Lisäksi suosittelen kumin käyttöä suojana, sillä urat vaikea puhdistaa kunnolla.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Bodywand Original Magic Wand

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *