Bodywand WandPLUS G-pistevibraattori
Bodywand WandPLUS G-pistevibraattori
107,00 €
Bodywand WandPLUS G-pistevibraattori  1
Bodywand WandPLUS G-pistevibraattori  2

Bodywand WandPLUS G-pistevibraattori

4.1 (2)
107,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Bodywand WandPLUS G-pistevibraattori tarjoaa parhaat palat kahdesta erilaisesta tuotteesta yhdistettynä yhdeksi, huipputehokkaaksi laitteeksi. Nauti siis Magic Wandin tehokkuudesta ja G-pistevibraattorin tarkkaan kohdistetusta sisäisestä stimulaatiosta.

Bodywand on tunnettu tehokkaista Magic Wand -vibraattoreistaan, ja nyt he tekevät uuden aluevaltauksen.

Vibraattorin kädensija ja yksinkertainen kierresäädin sekä huikean tehokas verkkovirralla toimiva moottori ovat entuudestaan tuttuja, mutta tavallisen, pyöreän pään sijaan tässä sauvassa on upea silikonidildo, jonka kaartuva pää osuu juuri sinne minne pitää kiihottaakseen G-pistettäsi.

Valitse suosikkisi kahdeksasta värinäasetuksesta yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa, jolloin saatte esileikistä irti enemmän kuin koskaan.

Erittäin pitkä johto (2,5 m) mahdollistaa leikkien viemisen huoneesta toiseen sekä kaikki kuviteltavissa olevat asennot. 

Tiedot

MATERIAALI: Laadukas muovi ja silikoni.
LATEKSITON: Kyllä.
FTALAATITON: Kyllä.
KOKONAISPITUUS: 30,5 cm.
SISÄÄN ASETETTAVA PITUUS: 14 cm.
HALKAISIJA: 4,7 cm.
VESITIIVIS: Ei.
VIRTALÄHDE: A/C-verkkovirta, 2,5 m pitkä johto.
VÄRINÄTASOT: 8.
SÄÄDIN: 1 painike ja 1 kierresäädin.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 16019.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Alehintansa arvoinen

Todella voimakas värinä maksimissa, itselle täydellinen, ei ehkä kaikille kun niin voimakas. Isompi tosiaan kuin kuva antaa ymmärtää. Ääni on todella kova, siis oikeasti luokkaa laakerittoman pesukoneen linkous. Johdosta extraplus, eikä laite kuumene. Säädöt ihan kivoja mutta tuolla yhdelläkin pärjää. Ekassa käytössä jojossain asennossa alkoi ihme kolina, eli tuskin tämä kovin kestävä on sen perusteella. Ihan kuin jokin osa sisällä alkaisi siis heilua. Materiaali oikein mukava. Tosiaansirona (tai hiljaisena) tätä ei markkinoitukaan, mutta sen verran iso, että joissain asennoissa hankala käyttää, lähinnä siis pituuden vuoksi. Tosin värinätodellakin tuntuu koko pituudelta, joten sen puolesta ei haittaa. Hoitaa erinomaisesti asiansa, se kai pääasia, mutta jos ei pidä kovasta äänestä tai suurista tehoista,ei ehkä sovi. Kyllä tämä sisällekin liukkarin kanssa mahtuu, vaikkei messuhalli olisikaan, joten plussaa siitäkin. Ale hinnalla ostin ja sillä voin suositella, en ylisatasta kyllä maksaisi. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvät värinät

Värinöistä ja säädettävästä voimakkuudesta plussaa. On siis tehokas. Plussaa verkkovirrasta. Kestää myös pidempää leikkiä ilman ylikuumenemista. Liian suuri päästä, jotta saisin sisälle, joten käytän vaan ulkoisesti. Kuvassa näytti sirommalta. Vaatii hieman totuttelua muotonsa puolesta, mutta kyllä tällä orgasmin saa.Jatkan harjoittelua tämän kanssa! Ostin alennuksesta, joten todellakin hintansa arvoinen. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi