Boy Butter Original Silikoni- ja Öljypohjainen Liukuvoide 118 ml
Boy Butter Original Silikoni- ja Öljypohjainen Liukuvoide 118 ml
19,90 €
Boy Butter Original Silikoni- ja Öljypohjainen Liukuvoide 118 ml  1

Boy Butter Original Silikoni- ja Öljypohjainen Liukuvoide 118 ml

5.0 (1)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
19,90 €
Yhteenveto
Kuvaus

Boy Butter Original on paksu ja erittäin tehokkaasti liukastava liukuvoide. Sen voidemainen koostumus muodostuu homogenisoidusta kookosöljystä ja luonnonmukaisesta silikoniliukuvoiteesta.

Lopputulos on aivan erityinen liukuvoide, sillä se liukastaa aivan yhtä pitkäkestoisesti kuin synteettinen tai perinteinen silikoniliukuvoide. Suurin ero on siinä, että Boy Butter Original on helppo pestä iholta pelkällä vedellä eikä se tahraa tekstiilejä.

Huomioithan, ettei Boy Butter Original -liukuvoidetta saa käyttää yhdessä lateksista valmistettujen tuotteiden kanssa, mukaan lukien lateksikondomit.

Tiedot

MATERIAALI: Silikonipohjainen liukuvoide, johon on lisätty kookosöljyä.
HUOMIOITAVAA: Ei sovellu käytettäväksi lateksin kanssa.
KONDOMITURVALLINEN: Voi käyttää lateksittomien kondomien kanssa.
KOKO: 118,3 ml (4 oz).

Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Liukkautta joka ei lopu

Älä anna margariinimaisen ulkonäön tai koostumuksen hämätä. Pakkaus ja tuotteen mainokset antavat ymmärtää, että tämä tuote olisi vain miesrakkautta varten, mutta niinhän asia ei ole. Boy butter saisi vaihtaa nimekseen Joy butter, sillä tuotteesta saavat pitkäkestoista iloa aivan kaikki. Tämä villi hoitsu nautti aivan uudellatavalla anaalin iloista. Tuote ei valu eikä sotke ja pysyy siinä mihin sen on laittanutkin. Kun tätä alussa kunnolla annostelee, niin ei todellakaan tarvitse hommiakeskeyttää liukasteen lisäystä varten.Tuote ei ärsytä millään lailla ihoa tai limakalvoja. Ja se on lähes hajuton. Boy butter vaan luistaa, luistaa ja luistaa.Hauskanpitoa loputtomiin. Kun leikit loppuu, niin pesu vedellä riittää. Siistiä ja helppoa. Tässä on sellainen tuote, josta en koskaan tule luopumaan. Ainut mikäharmittaa on se, etten löytänyt tuotetta aikaisemmin. Uskomattoman hyvä liukaste. Kouluarvosanalla 10+ ja papukaija merkki. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi