Carry Ann Masturbaattori Emättimellä ja Anuksella

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Carry Ann Masturbaattori Emättimellä ja Anuksella

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

30,90 €

  Kuvaus

  Carry Ann Masturbaattori Emättimellä ja Anuksella on upea, aidonkaltainen itsetyydytin, jossa on sekä emätin- että anusaukko.

  Carry Ann -masturbaattori on 17 cm syvä ja sen aukot ovat molemmat halkaisijaltaan n. 1 cm. Masturbaattori on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka sopeutuu peniksesi kokoon, joten se sopii useimmille miehille.

  Carry Ann -masturbaattorin etuosa muistuttaa aitoa ihoa ja sen häpyhuulet ovat vaaleanpunaiset. Masturbaattorin takaosa on läpinäkyvä, joten näet liikkeesi sen sisällä käytön aikana. Takaosa on myös joustava, joten voit halutessasi puristaa sitä tiukemmaksi saadaksesi voimakkaampaa stimulaatiota. Sekä emätin- että anusaukko johtavat kanaviin, joiden seinämät on nystyröity kohoumilla, jotka kiihottavat sinua liikutellessasi masturbaattoria edestakaisin.

  Carry Ann -masturbaattorin emätinkanava on n. 1-2,3 cm halkaisijaltaan, kun taas anuskanava on halkaisijaltaan 1-1,7 cm. Huomioithan, että masturbaattorin väri saattaa poiketa tuotekuvasta.

  Käytä Carry Ann -masturbaattoria laadukkaan, vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

  Käytön jälkeen masturbaattori tulee puhdistaa huolellisesti. Molempien kanavien reiät menevät läpi koko masturbaattorin, joten se on helppo huuhdella lämpimällä vedellä. Suosittelemme käyttämään lisäksi antibakteerista seksilelun puhdistussuihketta, jotta saat parhaan puhdistustuloksen.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPR.
  FTALAATITON: Kyllä.
  MITAT: Syvyys 17 cm, anuskanavan halkaisija 1-1,7 cm, emätinkanavan halkaisija 1-2,3 cm. Molemmat joustavat.
  VEDENKESTÄVÄ: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, saksa, tanska.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Carry Ann Masturbaattori Emättimellä ja Anuksella

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *