Carry Ann Masturbaattori Emättimellä ja Anuksella
Carry Ann Masturbaattori Emättimellä ja Anuksella
SÄÄSTÄ 42%
19,90 €
SÄÄSTÄ 42%
Carry Ann Masturbaattori Emättimellä ja Anuksella  1
Carry Ann Masturbaattori Emättimellä ja Anuksella  2
Carry Ann Masturbaattori Emättimellä ja Anuksella  3
Carry Ann Masturbaattori Emättimellä ja Anuksella  4

Carry Ann Masturbaattori Emättimellä ja Anuksella

4.8 (2)
34,90 € 19,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Carry Ann Masturbaattori Emättimellä ja Anuksella on upea, aidonkaltainen itsetyydytin, jossa on sekä emätin- että anusaukko.

Masturbaattori on 17 cm syvä ja sen aukot ovat molemmat halkaisijaltaan n. 1 cm. Se on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka sopeutuu peniksesi kokoon, joten se sopii useimmille miehille.

Masturbaattorin etuosa muistuttaa aitoa ihoa ja sen häpyhuulet ovat vaaleanpunaiset. Masturbaattorin takaosa on läpinäkyvä, joten näet liikkeesi sen sisällä käytön aikana. Takaosa on myös joustava, joten voit halutessasi puristaa sitä tiukemmaksi saadaksesi voimakkaampaa stimulaatiota. Sekä emätin- että anusaukko johtavat kanaviin, joiden seinämät on nystyröity kohoumilla, jotka kiihottavat sinua liikutellessasi masturbaattoria edestakaisin.

Emätinkanava on n. 1-2,3 cm halkaisijaltaan, kun taas anuskanava on halkaisijaltaan 1-1,7 cm. Huomioithan, että masturbaattorin väri saattaa poiketa tuotekuvasta.

Käytä Carry Ann -masturbaattoria laadukkaan, vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Käytön jälkeen lelu tulee puhdistaa huolellisesti. Molempien kanavien reiät menevät läpi koko masturbaattorin, joten se on helppo huuhdella lämpimällä vedellä. Suosittelemme käyttämään lisäksi antibakteerista seksilelun puhdistussuihketta, jotta saat parhaan puhdistustuloksen.

Tiedot

MATERIAALI: TPE.
VESITIIVIS: Kyllä.
SISÄSYVYYS: 17 cm.
HALKAISIJA:
- Anusaukko: 1-1,7 cm (joustaa).
- Emätinaukko: 1-2,3 cm (joustaa).
KIELI: Englanti, tanska, ranska, saksa, hollanti, espanja, italia, venäjä.

TUOTENUMERO: 13450.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Oikein hyvä

Erittäin kiva. Hieno masturbointilelu.

-
5 5 1
Polvikorkuinen krassi!

Tämä tuote oli yksi ensimmäisistä, jotka ostin tältä sivustolta ja olin katsellut sitä jo pitkään, mutta nyt oli sen aika! Se on helppokäyttöinen, erittäin helppo puhdistaa, hieman vaikea kuivattaa, mutta et ajattele sitä. Tuote tuntuu superhyvältä! Molempien kanavien urat eivät ehkä näytä paljolta, mutta todella tekevät sen,mitä niiden kuuluu tehdä, se on erittäin stimuloiva kokemus. On erittäin tuhmaa pystyä vaihtamaan reikien välillä, ja on seksikästä nähdä niiden laajenevan. Kunolet vaginassa, on erittäin tuhmaa, että huulet vedetään varren kanssa, joten jos tämä kiihottaa sinua, tämä tuote on pakko-ostos! Anaaliaukko on tiukempi, mutta minunon sanottava, että pidän enemmän vaginasta, koska se on leveämpi ja siksi urat stimuloivat enemmän. Hinta on hyvä, tuote vielä parempi ja sitä voi ehdottomastisuositella! Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi