COLT Anaalisuihku

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

COLT Anaalisuihku

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

23,90 €

Kuvaus

Tämä upea anaalisuihku on suositun COLT-tuotemerkin valmistama. Anaalisuihkun avulla huolehdit puhtaudesta ennen ja jälkeen anaalileikkien, jotta saisit niistä irti mahdollisimman paljon.

COLT Anaalisuihkuun kuuluu sekä perinteinen puhdistuspää että paksumpi nautintopää. Puhdistuspää on ohut ja sileä, ja se soveltuu hyvin tavalliseen anaalipuhdistukseen. Nautintopää taas on leveämpi ja siinä on aaltoileva pinta, joka tarjoaa herkullista anaalistimulaatiota.

Nautintopään kärjessä on osa, jota voi kiertää hieman auki, jolloin se päästää vettä läpi. Jos nautit liukkaista leikeistä, voit myös täyttää pumppuosan vesipohjaisella anaaliliukuvoiteella ja suihkuttaa sitä sisällesi. Huolehdi kuitenkin, ettet kierrä "korkkia" liian löysälle, jotta se ei irtoa kesken leikkien.

Näin käytät COLT Anaalisuihkua intiimipuhdistukseen:
1. Puhdista anaalisuihku huolellisesti ennen käyttöä.
2. Irrota puhdistuspää ja täytä pumppuosa vartalonlämpöisellä vedellä.
3. Laita puhdistuspää takaisin paikalleen ja sivele siihen hieman vesipohjaista liukuvoidetta. Vie se varovasti anukseen. Suosittelemme tekemään sen suihkussa tai WC-istuimen päällä.
4. Puhdistuspään ollessa sisälläsi, purista pumppuosaa kevyesti kunnes tunnet veden sisälläsi. Voit päättää itse käytettävän veden määrän ja pumppausnopeuden.
5. Kun olet valmis, vedä puhdistuspää ulos ja jännitä anuksen lihakset pitääksesi veden sisällä. Pidä vesi sisälläsi kunnes tunnet luonnollisen tarpeen päästää se ulos.
6. Toista prosessi kunnes ulostulovesi on täysin puhdasta.

Suosittelemme puhdistamaan COLT Anaalisuihkun lämpimällä vedellä ja antibakteerisella seksilelun puhdistussuihkeella jokaisen käyttökerran jälkeen korkean hygieniatason takaamiseksi.

Tiedot

MATERIAALI: ABS ja kumi.
FTALAATITON: Kyllä.
TILAVUUS: 200 ml (voi täyttää vedellä tai vesipohjaisella liukuvoiteella).
KOKONAISPITUUS: Noin 23 cm.
PUHDISTUSPÄÄ: Pituus 8 cm ja halkaisija 0,7-1 cm.
NAUTINTOPÄÄ: Pituus 10,5 cm ja halkaisija 1,7-2,2 cm.
PITUUS, PUMPPU: 10 cm.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Olet antamassa arviosi: COLT Anaalisuihku

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *