Crystal Clear Special Plug Harjoitustappi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Crystal Clear Special Plug Harjoitustappi
 • Crystal Clear Special Plug Harjoitustappi
 • Crystal Clear Special Plug Harjoitustappi

Crystal Clear Special Plug Harjoitustappi

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Crystal Clear Special Plug Harjoitustappi on läpinäkyvä anustappi, joka sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille.

  Jos kokeilet anaalistimulaatiota ensimmäistä kertaa, voit käyttää vain anustapin ylintä, ohuinta osaa totuttautuaksesi tuntemuksiin. Kokemuksen karttuessa voit alkaa käyttämään myös tapin keski- ja tyviosaa.

  Crystal Clear Special Plug on valmistettu jämäkästä jelly-materiaalista. Se on muotoiltu keilamaiseksi, mutta siinä on myös selkeästi erottuvat "portaat". Sen ensimmäinen ja pienin porras on halkaisijaltaan 1,5-2,8 cm. Keskiosan halkaisija on 2,5-4 cm ja tyviosa on halkaisijaltaan 3,4-4,5 cm.

  Liukuvoiteen avulla tappi liukuu helpommin ja mukavammin paikalleen, joten suosittelemmekin vesipohjaisen liukuvoiteen käyttöä tapin kanssa.

  Special Plug -tapin pohjassa on stopperi, jonka avulla sitä voi ohjata ja joka myös estää sitä liukumasta syvemmälle kuin on tarkoitus. Puhdistathan tapin huolellisesti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: PVC.
  PITUUS: 15,5 cm, josta 13 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 1,5-4,5 cm.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, saksa, ranska, tanska.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Tuote on hiljainen, emäntä ei! Aloittelijan pienen tapin jälkeen olin hieman sormi suussa eli että minkälaisen tapin otan kokeiltavakseni seuraavaksi. Kitupiikkinä ajattelin, että tässä yhdistyisi pari seuraavaa kokoluokkaa. Se pitää kyllä paikkansa. Harjoittelua on siis luvassa. Parin käyttökerran jälkeen jäin vähän kaipaamaan sitä, että kanta toimisi imukuppina. Kyllä tästä hyvä tulee.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Crystal Clear Special Plug Harjoitustappi

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: