Dillio Double Trouble Dildo
Dillio Double Trouble Dildo
32,99 €
Lisää ostoskoriin
Dillio Double Trouble Dildo 11 cm
Dillio Double Trouble Dildo 11 cm
Dillio Double Trouble Dildo 11 cm

Dillio Double Trouble Dildo

4.1 (3)
32,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Haaveiletko kuumasta tuplastimulaatiosta?

Siinä tapauksessa kannattaa tutustua amerikkalaisen Pipedreamin Dillio Double Trouble Dildoon, jonka avulla toteutat huimimmatkin fantasiasi.

Käytä tätä U:n muotoista dildoa nauttiaksesi sekä vaginaalisesta että anaalistimulaatiosta samanaikaisesti tai jaa se kumppanisi kanssa, jolloin pääsette molemmat nauttimaan.

Dillion ainutlaatuinen, vartaloystävällinen PVC-materiaali saa sen pinnan tuntumaan ihanan pehmeältä mutta pitää sisällään jämäkän ytimen, joka tuntuu herkullisen stimuloivalta käytössä.

Noin 11 cm:n mittaisissa dildoissa on selkeästi erottuvat terskat ja suonikkaat varret, jotka tarjoavat erittäin aidonkaltaisen kokemuksen. Dildojen värikkyys tuo kuitenkin keveyttä tunnelmaan.

Kokonsa puolesta tämä tupladildo soveltuu hyvin myös ensimmäistä kertaa tuplastimulaatiota kokeileville.

Tiedot

MATERIAALI: Vartaloystävällinen PVC.
FTALAATITON: Kyllä.
PITUUS, KAPEA PÄÄ: Sisään asetettavaa 10,8 cm.
HALKAISIJA, KAPEA PÄÄ: 2,5 cm.
PITUUS, LEVEÄ PÄÄ: Sisään asetettavaa 11,4 cm.
HALKAISIJA, LEVEÄ PÄÄ: 3,2 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.

TUOTENUMERO: 16530.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Järkyttävä!

Ostin tämän lähinnä hauskana juttuna, mutta piti tietysti kokeilla sitä. Materiaali on niin taivaallisen hyvää - ei tarvitse edes liukuvoidetta. Täydellinen käytettäväksi vibraattorin/sauvan kanssa (jos haluat taatun nopean orgasmin). Olen itse käyttänyt "karkeampaa" osaa vaginaalisesti ja se onnistui saavuttamaanG-pisteeni - tästä syystä hyvä arvosana! Toinen osa on hieman kapeampi, täydellinen aloittelijoille anaalissa. Ainoa valitukseni on, että siinä on todella voimakas hajupakkauksesta otettaessa - mutta tämä on helppo ratkaista vähällä lelun puhdistusaineella tai vain vähällä vedellä. Selkeä 10/10 minulta! Lue lisää

-
5 5 1
Pieni ja siisti, helppoa kuin heinänteko!

Tämä on todella jotain kaikille, jotka haluavat lisätä uuden ulottuvuuden anaalinautintoon, mutta saattavat pelätä, ettei se toimi, koska se sattuu tai koska heillä on aiemmin ollut vähemmän miellyttäviä kokemuksia. Tämä pikku rakas lipsahtaa sisään enemmän tai vähemmän itsestään ilman ongelmia ja ilman pitkiä esilämmityksiä,kuten normaalisti, kun isoja juttuja laitetaan peppuun. Se antaa ihanan kutittavan tunteen, kun stimuloidaan molemmista rei’istä yhtä aikaa ja on helppo rentoutua, koskakoko ei ole liian haastava. Lisää womanizer tai muu klitorisvibraattori ja saat VIP-lipun taivaaseen! Puhumme suihkulähdeorgasmeista. Se on erittäin pehmeää jajoustavaa, upeaa materiaalia - mutta vahvan muovin tuoksuinen, joka on hieman epäseksikästä. Yhteenvetona voi turvallisesti sanoa, että tästä sain esimakua, ja nytkatselen isompia kokoja. Anna lisää tätä herkullista tavaraa! Lue lisää

-
5 5 1
Harmi!

Pienempi pää on todella löysä ja pieni. Vaikea saada itse sisään. Dildo saisi olla huomattavasti jämäkämpi.

-
5 3 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi