DivaCup Kuukuppi
DivaCup Kuukuppi
46,99 €
Lisää ostoskoriin
DivaCup Kuukuppi  1
DivaCup Kuukuppi  2
DivaCup Kuukuppi  3
DivaCup Kuukuppi  4
DivaCup Kuukuppi  5

DivaCup Kuukuppi

46,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Valitse DivaCup-kuukuppi kuukautissuojaksesi, jos haluat säästää rahaa etkä halua altistaa herkkiä limakalvojasi kemikaaleille tai väriaineille. DivaCup on ihanteellinen valinta, jos haluat vapautta liikkumiseen ja toimintaan myös kuukautistesi aikana. 

DivaCup-kuukuppi on mukavuutta lisäävä läpimurto kuukautisiin. Se on pieni, lateksista valmistettu kuppi, joka asetetaan emättimeen kuukautisten aikana. Kuppi kerää vuodon ilman, että edes tunnet sen olemassaoloa. Kuppi tyhjennetään ja puhdistetaan käytön jälkeen (enintään 12 tuntia jatkuvaa käyttöä), jonka jälkeen voit asettaa sen paikalleen uudelleen vaikka heti.

DivaCupin käyttö on helppoa ja hygieenistä. Sen kanssa tunnet olosi raikkaaksi ja hajuttomaksi 24 tuntia vuorokaudessa. Voit käyttää kuppia sekä voimakkaan että heikon vuodon aikana ja voit myös nukkua sen kanssa.

DivaCup-kuukuppia on kahta mallia, ja se sopii kaiken ikäisille naisille.

Malli 1 on sopiva alle 30-vuotiaille naisille, jotka eivät ole synnyttäneet alateitse tai keisarinleikkauksella. Malli 2 sopii yli 30-vuotiaille naisille ja kaikille synnyttäneille naisille. Mallien koossa on vain vähän eroa, mutta jotta se olisi varmati sinulle sopiva, valitse suositeltu koko. Malli 1 on 4,3 cm halkaisijaltaan leveimmästä kohdasta, malli 2 on 4,6 cm halkaisijaltaan leveimmästä kohdastaan. Molemmat ovat 5,7 cm pitkiä ja niissä on 1 cm kanta, jonka avulla kupin poistaminen ja paikalleen asettaminen on helppoa.

DivaCup on valmistettu allergiaa aiheuttamattomasta lääketieteellisestä silikonista, joka ei sisällä väri- tai lisäaineita. Se on joustava ja helppo asettaa paikalleen. Silikoni pehmenee ihosi lämmöstä ja muotoutuu kehosi mukaan.

Suosittelemme, että puhdistat DivaCup-kuukuppisi seksilelun puhdistusaineella. Kuukupin keittäminen kiehuvassa vedessä käyttökertojen välillä on myös suositeltavaa.

Pakkaus sisältää säilytyspussin, jonka avulla voit säilyttää ja kuljettaa kuppia huomaamattomasti.

Kupin asettaminen oikein voi vaatia muutaman kokeilukerran. Jos et ole ollut yhdynnässä tai koskaan käyttänyt tamponia, kuukupin asettaminen saattaa aluksi olla vaikeampaa, mutta harjoittelulla se onnistuu.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
ALLERGIAA AIHEUTTAMATON: Kyllä.
LATEKSITON JA MUOVITON: Kyllä.
KÄYTTÖAIKA: 12 tuntia kerrallaan.
JOUSTAVA: Kyllä.
TILAVUUS: 30 ml.
KOKO, MALLI 1: Halkaisija: 4,3 cm. Pituus: 5,7 cm + 1 cm kanta.
KOKO, MALLI 2: Halkaisija: 4,6 cm. Pituus: 5,7 cm + 1 cm kanta.

TUOTENUMERO: 12937.
Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi