Doc Johnson Jumbo Jack Dildo

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Doc Johnson Jumbo Jack Dildo

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

26,90 €

  Kuvaus

  Doc Johnson Jumbo Jack Dildo on erinomainen valinta, jos kaipaat aidonkaltaista ja erityisen täyttävää dildoa. Sen halkaisija on peräti 5 cm ja pituudeltaan se on 25 cm, joten Jumbo Jack on yksi valikoimamme suurimmista dildoista.

  Dildon terska erottuu selvästi samoin kuin varren suonet. Vaihtelevat pinnanmuodot tarjoavat lisästimulaatiota käytön aikana.

  Dildo on valmistettu jämäkästä mutta taipuisasta PVC:stä, joten se tuntuu miellyttävältä käytössä. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

  Tiedot

  MATERIAALI: PVC.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 25 cm, josta n. 19 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: Varsi 5 cm, kivekset 7,7 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Täytti odotukset Jos tykkää vähän järeämmistä leluista, niin tämä on kyllä mukavasti iso olematta mikään ihan järjetön metrimela. Pinnan muotoilu on oikein passeli, se tuntuu mutta mitään ei ole liikaa. Muotoilu on varsin pyöristettyä ja "pehmeäreunaista", eikä tässä ole sellaisia joillekin käyttäjille turhan teräviä kulmia tai tarpeettoman kiukkuisesti erottuvia suonia. Tämä on omien kokemuksieni mukaan ehkä aavistuksen kimmoisampi kuin muutamat muut PVC:stä valmistetut (jotkut ovat olleet tosi kovia), ei kuitenkaan löysä vaan sopivassa suhteessa joustava ja napakka, jotta pysyy helposti käsissä. Lelussa on vähäisiä pintavirheitä. Ei mitään pintarikkoa, huokoisuutta tai kokkareita (kuten erään toisen valmistajan vastaavan kokoisessa ja hintaisessa oli), vain lievää ja käytössä täysin huomaamatonta "karheutta", joka sileästä, mustasta pinnasta pääsee erottumaan. Käytännössä lähinnä siis kosmeettinen juttu, mutta ihan vähän horjuttaa muuten tosi laadukasta kokonaiskuvaa. Tämä on mielestäni kyllä täysin hintansa arvoinen, jopa edullinen, ja kokeilen varmasti jatkossa muitakin Doc Johnsonin tuotteita.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Doc Johnson Jumbo Jack Dildo

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *