Doc Johnson Mood Exciter Itsetyydytin

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Doc Johnson Mood Exciter Itsetyydytin

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Saatavilla 30.9.2020 alkaen Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

16,90 €

  Kuvaus

  Doc Johnsonin Mood Exciter on upea holkki miehille, jotka kaipaavat pehmeää lisäkiihotusta itsetyydytyksen aikana. Mood Exciter on valmistettu Doc Johnsonin erittäin aidontuntuisesta UR3-materiaalista.

  Mood Exciterin sisäpuoli tarjoaa kahdenlaista stimulaatiota. Kapeamman pään sisällä on pehmeitä nystyröitä, jotka hierovat penistä. Leveämmässä päässä on rivikaupalla selkeästi erottuvia uria, jotka tuntuvat nautinnollisilta penistä vasten.

  Mood Exciter on 12,5 cm korkea ja sen ulkohalkaisija on n. 5,4-6,3 cm. Sen sisähalkaisija on n. 1,4-2 cm, mutta se joustaa n. 5 cm:iin asti.

  Näin käytät Mood Exciter -itsetyydytintä:

  Sivele vesipohjaista liukuvoidetta sekä penikseesi että holkin sisälle, ja vie penis sen jälkeen sisälle holkkiin. Tunnet sen stimuloivan sisärakenteen penistäsi vasten liikkuessasi sen sisällä. Jos haluat tiukemman tuntuman, purista vain holkin ulkopuolta kädelläsi.

  Käytön jälkeen puhdistat Mood Exciterin helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Suosittelemme käyttämään holkkiin ajoittain myös UR3-materiaalille suunniteltua huoltojauhetta, jotta se ei muutu tahmeaksi.

  Tiedot

  MATERIAALI: Antibakteerinen TRP.
  FTALAATITON: Kyllä.
  PITUUS: 12,5 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 1,4-2 cm (joustaa n. 5 cm:iin asti).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Doc Johnson Mood Exciter Itsetyydytin

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *