Doc Johnson Pussy Pump Vaginapumppu

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Doc Johnson Pussy Pump Vaginapumppu

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

32,90 €

  Kuvaus

  Doc Johnson Pussy Pump Vaginapumppu lisää emättimen alueen tuntoherkkyyttä.

  Pumppu koostuu imukuppiosasta, jossa on kiinni letku ja letkun päässä käsipumppu. Imukuppiosan sisälle muodostuu pumpattaessa alipaine, joka lisää alueen verenkiertoa ja sitä kautta tuntoherkkyyttä klitoriksen ja häpyhuulien ympäristössä. Monet kokevat seksin olevan nautinnollisempaa pumpun käytön jälkeen.

  Aseta imukuppiosa emättimen päälle, pumppaa käsipumppua ja tunne, kuinka emättimen ympärille muodostuu kiihottava alipaine.

  Kiinnitä huomiota vartalosi tuntemuksiin pumpun käytön aikana ja jatka vain niin kauan kuin käyttö tuntuu hyvältä. Älä pidä pumppua liian kauan paikallaan.

  Alipaineen saa helposti tasattua painamalla käsipumpussa olevaa venttiiliä.

  Suosittelemme intiimialueen karvanpoistoa ennen pumpun käyttöä. Lisäksi pumpun valmistaja suosittelee käyttämään pumppua yhdessä vesipohjaisen liukuvoiteen kanssa.

  Tiedot

  MATERIAALI: ABS (imukuppi), silikoni (letku ja käsipumppu).
  KOKO, IMUKUPPIOSA: Noin 8 x 11 cm.
  PITUUS, KÄSIPUMPPU: 11 cm.
  YMPÄRYSMITTA, KÄSIPUMPPU: 16 cm.
  PITUUS, LETKU: 30 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Vaginapumppu Doc Johnson Pussy Pump toimii juuri kuten ajattelinkin. Tuotetta on helppo käyttää, eikä tarvitse pelätä vulvan tuhoutumista. Paineen poistaminen on todella helppoa, eikä tule mitään paniikkia.

  Imukuppi on sopivan kokoinen kohtuulliseen pumppaukseen, mutta samanlaista muhkeutta ja turvotusta kuin pornoleffoissa on turha havitella tällä pumpulla. Imukuppia joutuu alkuun painamaan ihoa vasten, jotta ilma ei karkaa. Isot häpyhuulet omaavan henkilön kannattaa ostaa isompi pumppu, ellei pieni turvotus riitä.

  Pumppu toimii aika ärhäkästi, joten alkuun täytyy pumpata vain pieniä pumppauksia. Vulvan tottuessa paineeseen on helppoa rentoutua melkeinpä mihin asentoon vaan, koska pumppu ei ole kovin iso. Tuotetta suositellaan käytettäväksi vain 10 minuutin ajan, mutta isompaa lopputulosta varten olen käyttänyt hieman kauemmin.

  Pumppaamisen alussa ei tarvitse olla edes kovin kiihottunut, koska pumppaaminen tekee alueesta herkän ja vähän kihelmöivän nautinnollisella tavalla. Pumppaamisen lopuksi sain yllättyä, kun emättimeni oli miltei huomaamatta kostunut todella märäksi. En itse käyttänyt liukuvoidetta ja tuote toimi silti hyvin.

  Suosittelen kaikille, jotka haluavat vähän extraa makuuhuoneen puolelle. Jos olet joskus halunnut muhkeammat häpyhuulet ja esteettisemmän vaginan, suosittelen lämpimästi tätä pumppua! :-)
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Doc Johnson Pussy Pump Vaginapumppu

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *