Doc Johnson The Realistic Cock UR3 Dildovibraattori 20 cm

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Doc Johnson The Realistic Cock UR3 Dildovibraattori 20 cm

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

59,90 €

  Kuvaus

  Doc Johnsonin ihonvärinen The Realistic Cock on todella aidonkaltaiseksi muotoiltu kaikkiaan 23,5 cm:n pituinen dildovibraattori, josta 20 cm on sisään asetettavaa. Se on käsintehty, jotta sen yksityiskohdat olisivat mahdollisimman lähellä aitoa tavaraa. Sen terska piirtyy selvästi esiin, varren suonet pullottavat aidosti ja sen tyvestä löytyvät mukavan kiinteät kivekset.

  Dildovibraattori sopii kokonsa puolesta mainiosti hieman kokeneemmille käyttäjille. Säädät sen kiihottavaa, portaatonta värinää vibraattorin pohjan kautta. Dildovibraattori toimii 2 x AA-paristoilla, jotka on hankittava erikseen.

  Dildovibraattori on valmistettu Yhdysvalloissa UR3-materiaalista ja antibakteerisesta Sil-A-Gelistä. Se on upean pehmeä ja joustava, mutta samalla kiinteä ja jämäkkä käytössä. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

  Dildovibraattorin pohjassa on imukuppi, jonka avulla sen voi kiinnittää sileisiin pintoihin, jolloin sitä voi käyttää täysin ilman käsiä.

  Käytön jälkeen voit irrottaa vibraattorin ja puhdistaa dildon helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: UR3 ja Sil-A-Gel. 
  FTALAATITON: Kyllä.
  HALKAISIJA: 5 cm (leveimmästä kohdasta). 
  PITUUS: 23,5 cm, josta 20 cm sisään asetettavaa.
  VALJASKÄYTTÖÖN SOPIVA: Kyllä.
  PARISTOT: 2 x AA (ei mukana).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Doc Johnson The Realistic Cock UR3 Dildovibraattori 20 cm

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *