Doc Johnson The Realistic Cock UR3 Dildovibraattori 23,5 cm
Doc Johnson The Realistic Cock UR3 Dildovibraattori 23,5 cm
SÄÄSTÄ 38%
39,90 €
SÄÄSTÄ 38%
Doc Johnson The Realistic Cock UR3 Dildovibraattori 20 cm  1
Doc Johnson The Realistic Cock UR3 Dildovibraattori 20 cm  5
Doc Johnson The Realistic Cock UR3 Dildovibraattori 20 cm  10

Doc Johnson The Realistic Cock UR3 Dildovibraattori 23,5 cm

3.0 (2)
64,90 € 39,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Doc Johnsonin ihonvärinen The Realistic Cock on todella aidonkaltaiseksi muotoiltu kaikkiaan 23,5 cm:n pituinen dildovibraattori, josta 20 cm on sisään asetettavaa. Se on käsintehty, jotta sen yksityiskohdat olisivat mahdollisimman lähellä aitoa tavaraa. Sen terska piirtyy selvästi esiin, varren suonet pullottavat aidosti ja sen tyvestä löytyvät mukavan kiinteät kivekset.

Dildovibraattori sopii kokonsa puolesta mainiosti hieman kokeneemmille käyttäjille. Säädät sen kiihottavaa, portaatonta värinää vibraattorin pohjan kautta. Dildovibraattori toimii 2 x AA-paristoilla, jotka on hankittava erikseen.

Dildovibraattori on valmistettu Yhdysvalloissa UR3-materiaalista ja antibakteerisesta Sil-A-Gelistä. Se on upean pehmeä ja joustava, mutta samalla kiinteä ja jämäkkä käytössä. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Dildovibraattorin pohjassa on imukuppi, jonka avulla sen voi kiinnittää sileisiin pintoihin, jolloin sitä voi käyttää täysin ilman käsiä.

Käytön jälkeen voit irrottaa vibraattorin ja puhdistaa dildon helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Tiedot

MATERIAALI: UR3 ja Sil-A-Gel. 
FTALAATITON: Kyllä.
HALKAISIJA: 5 cm (leveimmästä kohdasta). 
PITUUS: 23,5 cm, josta 20 cm sisään asetettavaa.
VALJASKÄYTTÖÖN SOPIVA: Kyllä.
PARISTOT: 2 x AA (ei mukana).

TUOTENUMERO: 14936.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Ihana

Erittäin luonnollinen ja hieno tuote. Se oli erittäin suosittu. Vain yksi miinus, imukuppi ei ollut niin hyvä kiinnittymään kuin muut tuotteet.

-
5 4 1
Huono imukuppi ja ei niin mukava käytön jälkeen

Kirjoitatte "Paljon on tehty yksityiskohtien korostamiseksi: näkyvät suonet varressa, kaunis, sileä pää ja vaikuttavat kivekset." Yhden käytön jälkeen kaikki väri on irronnut, ja kumppanini alapää näytti värikartalta. Imukuppi olisi myös voinut olla paremmin suunniteltu. Muuten se näytti erittäin hyvältä ennen käyttöä Lue lisää

-
5 2 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi